Windows 10 Probeert te Duwen Firefox en Chrome Over de Rand

0
78

Windows 10 nu waarschuwt “” u niet te installeren google Chrome of Firefox als u deze download. Het is slechts één van de vele vervelende manieren Microsoft duwt Rand, die slechts 4% marktaandeel ondanks dat Microsoft de toenemende wanhoop.

Microsoft zal waarschijnlijk starten met het gebruik van deze “app aanbevelingen” – functie te druk met andere apps in de toekomst. Stel je voor Windows met de waarschuwing niet te LibreOffice installeren, omdat je zou kunnen betalen voor Office 365 voor in de plaats.

Het Spijt me, Dave, ik Wil niet om U te Laten Doen

Wanneer u het downloaden van de google Chrome of Firefox-installer en de lancering van het Windows zal de eerste show een “waarschuwing” te vertellen dat je al Microsoft Rand geïnstalleerd.

De waarschuwing zegt Edge is “de veiligere, snellere browser” en het stimuleert je te openen Microsoft Rand in plaats van het installeren van de andere browser. Klikt u op “Install anyway” als u het programma wilt installeren die u hebt gedownload, die u waarschijnlijk wel.

Deze wijziging is een onderdeel van Windows 10 oktober 2018 update, die op zoek was naar vrij goed tot nu toe.

Dit Zijn De “App-Aanbevelingen”, Blijkbaar

Als u op de “niet gewaarschuwd wilt worden in de toekomst? Open instellingen” link te klikken, wordt u doorverwezen naar Instellingen > Apps > Apps En Features pagina.

Het laat zien dat u het probleem: Microsoft een nieuwe “Show me app aanbevelingen” – functie, die standaard is ingeschakeld.

Als u op de doos, kunt u “uitschakelen app aanbevelingen” en Windows zal 10 stoppen last van hebt in de toekomst—tenminste, totdat Microsoft voegt nog een vervelend type bericht dat duwt Rand.

Stel je voor, Al de Waarschuwingen van Microsoft Kon Toevoegen

Terwijl Windows 10 raadt voorsprong op andere browsers nu, Microsoft kon duwen meer van zijn apps met deze aanbevelingen.” We zien het nu:

  • “Don’ t install LibreOffice of OpenOffice! Start uw gratis proefversie van Office 365 in plaats.”
  • “Dropbox of Google Drive zijn verouderd dankzij de grote OneDrive functie in Windows 10.”
  • “Het Overslaan Van Mozilla Thunderbird. Windows-10 wordt geleverd met een Mail-app.”
  • “Je moet geen Stoom! Meer leuke games zoals Candy Crush Saga van de Winkel.”
  • “Evernote is niet goed, gewoon gebruik maken van OneNote.”

Stel je voor een constante storm van waarschuwingen, vertellen u niet om de software te installeren die je wilt of nodig hebt. Dat zou de toekomst van Windows 10.

Microsoft houdt het installeren van apps op onze Pc ‘ s zonder te vragen, en nu zijn ze ons te vertellen wat we niet moeten installeren. Misschien dat al die mensen zich vastklampen aan Windows 7 zijn op iets.

GERELATEERD: Hey Microsoft, Stop het Installeren van Apps Op Mijn PC Zonder te Vragen

Microsoft is de Opleiding van de Gebruikers om te Negeren Waarschuwingen

Dit is allemaal stom, maar het is niet alleen hinderlijk, het is slecht voor de veiligheid. We hebben een serieus appeltje te schillen met Windows-10 de ontwikkeling van het team hier: Dit bericht klinkt als het gaat over de veiligheid, maar het is gewoon over de winsten van Microsoft.

Het bericht dat verschijnt, noemt zichzelf een “waarschuwing,” maar de enige reden dat de waarschuwing u gebruik Edge is dat Microsoft liever dat u dat doet. Dit is een geweldige manier om te leren van Windows 10 gebruikers negeren van de werkelijke veiligheid waarschuwingsberichten.

“Dat Doen” knop verschijnt ook in de Windows SmartScreen-pop-ups, die u waarschuwt voordat u een gedownloade applicatie die mogelijk gevaarlijk zijn. Microsoft is nu de opleiding van de gebruikers om te klikken door middel van deze waarschuwingen, die ook verschijnen na het downloaden en starten van een app. Geweldige baan, Windows team.

Rand is Slechts op 4% Marktaandeel, Ondanks Al Haar Pesten

Dit is niet het enige bericht in Windows 10 bevordert Microsoft Rand. Bijvoorbeeld, zelfs nadat u google Chrome of Firefox, de Instellingen dialoog niet in de steek laten maken van uw standaard browser, zonder te vragen u uit om te controleren Rand eerst.

En zelfs nadat u een andere browser standaard veel dingen in Windows 10 negeren van uw voorkeur en open Rand toch. Als je bijvoorbeeld zoekt met Cortana altijd open Bing in de Rand, tenzij u de installatie van een hack van derden.

Sommige Windows-10 van de meer vervelende reclame beschikt over moedigen u aan om gebruik Edge, ook. Microsoft heeft bijvoorbeeld gebruikt u de “tips, trucs en suggesties” functie ook standaard ingeschakeld te raden Rand met opdringerige pop-ups op uw taakbalk.

GERELATEERD: het Uitschakelen van Alle Windows-10 is Gebouwd in de Reclame

Hier is het grappige: Ondanks al deze trucs, Edge heeft slechts 4% van de browsermarkt. De meeste Windows-10 gebruikers op door al die vervelende aanwijzingen en gebruik van Chroom in de plaats. Meer mensen maken gebruik van Mozilla Firefox dan gebruik van Microsoft Rand.

Laat Ons Alleen, Microsoft!

Mensen praten over hoe Google duwt Chrome, maar dat is wat anders. Google biedt een gratis zoekmachine en andere gratis online diensten. Google is niet een waarschuwing pagina wanneer u zoekt naar Firefox, en probeert niet om je af te remmen wanneer u de installatie van een andere browser op Android. We willen dat Google zou stoppen met zeuren mensen zo veel te zijn, maar Microsoft gaat te ver.

Microsoft verkoopt een besturingssysteem wij allemaal voor betalen, zelfs als het is ingebouwd in de kosten van de Pc ‘ s die we kopen. Mensen Windows gebruiken in de echte wereld voor het uitvoeren van een verscheidenheid van toepassingen, niet alleen verbinding maken met Microsoft services in half-gebakken “Universele” apps “Metro” apps, of wat we noemen ze nu.

We get it, Microsoft, u wilt dat iedereen te gebruiken Rand. Dus misschien moet u de Rand van een betere browser in plaats van het bedenken van nieuwe manieren om op te schuiven in onze gezichten.