Hur du Använder YouTube-Video Manager

0
137

YouTube ‘ s Studio Creator kan vara lite svårt att navigera, men det finns en hel del dolda funktioner i menyer och på flikar som du kan ha nytta av, som ett innehåll skapare.

Kanalen Sidan Översikt

På Video sidan, hittar du en översikt av alla dina uppladdningar. Här kan du kolla in antal visningar, se vilka videoklipp som har varit demonetized (en vanlig förekomst på YouTube nuförtiden) och har snabb tillgång till redigera flikar för varje video. Du kan uppnå ungefär samma sak bara från kanalens sida, men för att redigera en viss video från det, skulle du vara tvungen att klicka på videon och klicka sedan på “Redigera”. Gör det från Video-sidan sparar du ett klick.

På den nedrullningsbara menyn för varje video, får du snabb tillgång till alla redigera funktioner för YouTube har att erbjuda.

Därifrån, du kan redigera din video s kommentarer, kort och avsluta skärmen, samt att ladda ner video från YouTube eller ens ta bort det.

Klicka på “Information och Inställningar” (eller bara “Redigera”) kommer du till videon viktigaste sidan för inställningar.

Härifrån kan du göra en hel del. De mest användbara funktionerna utanför för att redigera titel och beskrivning finns i “Avancerade Inställningar” – fliken. Du kan stänga av eller ändra sortering på kommentarer, ändra din video kategori och en underkategori (om du gör gaming videos, du bör sätta titeln på spel här), och inaktivera inbäddning på andra webbplatser.

Du kan också ändra miniatyr med exempel miniatyrer längst upp, eller ladda upp din egen. YouTube miniatyrer är 1280×720, eller 720p.

Kort

Om du vill kan du sätta lite info upp i det övre högra hörnet, till exempel en länk till en annan video, kanal eller en länk. Dessa kort är användbart när du nämner något i en video och behovet av att ge en länk.

Slut Skärm Kommentarer

Många människor glömmer att de kan skapa slut skärm kommentarer. Du kan anpassa de videor som visas vid slutet av din, som hjälper människor att hålla sig att titta på ditt innehåll efter de är gjort med en video.

Du kan lägga till element manuellt eller importera dem från en annan video.

Du kan lägga till en subscribe-knappen till mitten av skärmen, visa upp dina senaste uppladdningen, en viss video eller en spellista, eller bara låta YouTube plocka från din kanal. Vad du än gör, det är bättre än att lämna det tomt.

Eftersom denna skärm visar upp i sista sekunderna av din faktiska video, mest YouTubers integrera detta i sina outro. När du har fått en mall som du gillar, kan du designa din outro runt den för att göra vissa cool ser slutet skärmar.

Image Credit: PixieMe/Shutterstock