Het Gebruik van de YouTube Video Manager

0
98

YouTube Creator Studio kan een beetje moeilijk om te navigeren, maar er zijn een heleboel functies, verborgen in menu ‘ s en tabbladen die u wellicht nuttig vindt als maker van de inhoud.

Het Kanaal Overzicht Pagina

Op de Video ‘ s pagina vindt u een overzicht van al je uploads. Vanaf hier kunt u check out zicht telt, zien welke video ‘ s zijn demonetized (een veel voorkomend incident op YouTube tegenwoordig), en een snelle toegang tot het bewerken tabbladen voor elke video. U kunt veel bereiken hetzelfde ding gewoon uit je kanaal pagina ‘ s, maar voor het bewerken van een bepaalde video van daar, je zou hebben om te klikken op de video en klik vervolgens op “Bewerken.” Het doen van de Video ‘ s pagina bespaart u een klik.

Op het drop-down menu voor elke video, krijgt u snel toegang tot alle edit-functies van YouTube te bieden heeft.

Vanaf daar kunt u uw video ‘s aantekeningen, kaarten en einde scherm, evenals het downloaden van de video’ s van YouTube of zelfs verwijderen.

Klik op “Info en Instellingen” (of “Edit”) brengt u naar de video ‘ s belangrijkste instellingen pagina.

Je kunt hier veel doen. De meest handige functies buiten het bewerken van de titel en de beschrijving in de “Geavanceerde Instellingen” tabblad. U kunt uitschakelen of de sortering veranderen aan de opmerkingen, wijzigen van uw video ‘s categorie en een subcategorie (indien u het maken van gaming video’ s, moet u zet de titel van het spel), en uitschakelen embedden op andere sites.

Ook kunt u de miniatuur met de voorbeeld miniatuurweergaven op de top, of upload uw eigen. YouTube worden er miniaturen van 1280×720, of 720p.

Kaarten

Als u wilt, kunt u een aantal info-up in de rechterbovenhoek, zoals een link naar een ander video -, kanaal, of koppeling. Deze kaarten zijn handig voor als je nog iets zeggen in een video en de noodzaak om te voorzien in een link.

Einde Scherm Aantekeningen

Veel mensen vergeten dat ze kunnen maken, einde scherm aantekeningen. U kunt de video ‘ s die op het einde van jou, dat mensen helpt om te houden van het bekijken van de inhoud nadat ze klaar zijn met een video.

U kunt elementen toevoegen handmatig, of importeren uit een andere video.

U kunt een knop abonneren op het midden van het scherm aan, toon je van je meest recente upload een specifieke video of afspeellijst, of laat het YouTube halen van je kanaal. Wat je ook doet, het is beter dan het verlaten van het veld leeg.

Aangezien dit scherm toont de laatste paar seconden van je video, de meeste youtube-gebruikers van dit integreren in hun outro. Als u eenmaal een sjabloon die u wilt, kunt u het ontwerp van uw outro rond om wat koele kijken einde schermen.

Image Credit: PixieMe/Shutterstock