Det Bästa Webbplatser för Strömmande Musik

0
108

Internet har skämde bort oss med val. Frågan är inte där för att hitta bra innehåll, men som av många tjänster som fungerar bäst för dig. Streaming gratis musik är inget undantag, så här är några av våra favorit platser.

Spotify

Spotify är en av världens mest populära musik streaming-tjänst. Det har en radio-liknande upplevelse med några on-demand funktioner. Gratis användare kan strömma annons som stöds musik medan betalande användare kan strömma on-demand, få åtkomst offline och lyssna på reklamfri musik.

En av de funktioner som anger Spotify är förutom dess rekommendationer. Till exempel Upptäcka Veckans spellista är en enormt populär funktion som rekommenderar 30 låtar att du varje måndag baserat på vad du har lyssnat på. Detta och andra funktioner som Spotify den mest populära streaming-tjänsten som finns med över 70 miljoner betalande användare.

RELATERAT: Gratis Spotify Premium vs: Är det Värt att Uppgradera?

Pandora

Pandora är en bra hemsida att strömma din favorit musik och upptäck ny musik också.

När du anger din favorit genre eller artist i sökrutan på startsidan, Pandora skapar en radiostation för dig som har musik som liknar dina val. Baserat på den feedback du tillhandahåller, Pandora fattar beslut om vilken musik att rekommendera nästa.

Precis som alla andra tjänster, Pandora ‘ s gratis versionen av ad-stöd. Pandora erbjuder två betalda planer—Plus och Premium. Plus-versionen kostar $4.99 i månaden och ger dig tillgång till obegränsat hoppar, obegränsat med repriser, och en högre kvalitet på ljud. Premium-versionen kostar $9,99 per månad. Det innehåller alla Plus funktioner, ger dig tillgång till hela 40 miljoner låten databas, och låter dig lagra musik offline på toppen av alla Plus funktioner.

Google Play Musik

Google Play Musik har en jätte musiksamling och du kan söka efter musik eller artister att börja strömma omedelbart. Alternativt, kan du besöka top charts (topplistor) eller nya utgåvor avsnitt att lyssna till populära låtar. Du kan streama musik direkt, men vissa kräver att du startar en radiostation.

En unik funktion som bara Google Play Music erbjuder är att låta dig ladda upp upp till 50 000 av dina lagligt ägda låtar till Google bibliotek som du sedan kan strömma när som helst.

Tjänsten är annons som stöds, men du kan betala för ett abonnemang för att slippa reklamen. Det kostar $9.99 per månad, men de erbjuder också en familj plan som stöder upp till sex medlemmar och kostar $14.99 per månad.

iHeartRadio

iHeartRadio är en stor musik streaming webbplats där du kan lyssna på live radio eller skapa din egen kanal med dina favorit artister och genrer. iHeartRadio är en del av iHeartMedia group, som är det största tv-bolaget i USA.

Och det är den verkliga försäljningsargument av tjänsten, kan du använda den för att lyssna på radiostationer över hela USA. De kör över 850 kanaler, ställ upp musik evenemang, och även producera evenemang och konserter.

SoundCloud

SoundCloud kan beskrivas som YouTube för musik. Det har en stor samling av musik som skapats av konstnärer från hela världen. Eftersom det finns musik från oberoende artister, det tar lite mer söka för att hitta musik du gillar. Men, när du följer några bra artister, kan du alltid hitta bra musik i din feed.

Den fria versionen av SoundCloud är ad-stöd. Det erbjuder också en premie plan—SoundCloud Gå+—som tar bort annonser och lägger offline-lyssning. SoundCloud Gå+ runs $9,99 per månad.

En annan premie plan—SoundCloud Pro är utformad för konstnärer att dela sin musik på SoundCloud. Denna plan ger högre upp gränser, detaljerad analytics, och några andra funktioner.

SHOUTcast

SHOUTcast är en intressant musik streaming-tjänst som ger dig tillgång till över 89.000 radio-stationer från hela världen. Du kan navigera kanaler efter Genre, eller sök efter kanaler eller konstnärer. Det är ingen registrering krävs och du kan börja strömma musik i sekunder.

Men, SHOUTcast är inte bara en streaming-tjänst. Det är som sänder verktyg gör det möjligt för dig att starta din radio-station. Tjänsten är helt gratis, och du kan även tjäna pengar på din radio-station med Targetspot Utgivare Program.

AccuRadio

AccuRadio är ett bra ställe inte bara för att strömma musik men också för att upptäcka ny musik. Till skillnad från vissa andra webbplatser, AccuRadio gränssnitt är ganska enkel. Du kan klicka på någon av de rekommenderade artister eller genrer på hemsidan, eller så kan du söka efter din favorit musik och börja lyssna direkt.

Även om AccuRadio är annons som stöds, det ger obegränsad hoppa över låtar—något som de flesta gratis streaming webbplatser inte erbjuder. Om du gillar att lyssna på språng, kan du använda AccuRadio mobila appar som finns för Android, iOS, och många andra plattformar.

Sista.fm

Sista.fm var en av de första sociala nätverk och streaming-tjänster innan andra alternativ som kom tillsammans. Det låter dig strömma musik fritt men också att upptäcka musik baserat på vad samhället är att lyssna till. Deras “Inskickningar” har anspråk på att få reda på vad du lyssnar på och rekommenderar andra musik som du skulle älska. “Skrobbling” är gjort på Senaste.fm hemsida, men du kan också ansluta med andra musiktjänster som Spotify, SoundCloud, Google Play Music för att få finjusteras rekommendationer baserade på din smak.

Samtidigt som vi önskar att vi skulle kunna rekommendera bara en av dessa webbplatser är den bästa för din streaming behov, kan vi inte. Alla har olika smak i musik, och den enorma mängd musik som finns att tillgå gör det omöjligt att förklara en service de bästa. Vi rekommenderar att du har en go på alla dessa platser själv ta reda på vilka du gillar mest.

Image Credit: agsandrew/Shutterstock