De Beste Websites voor Gratis Muziek Streaming

0
97

Het internet heeft ons verwend met keuzes. De vraag is niet waar vind je goede content, maar welke van de vele diensten die voor u het beste werken. Streaming gratis muziek is geen uitzondering, dus hier zijn enkele van onze favoriete sites.

Spotify

Spotify is een van de meest populaire muziek streaming diensten. Het heeft een radio-achtige ervaring met on-demand-functies. Gratis gebruikers kunnen streamen ad-ondersteunde muziek tijdens het betalen kunnen gebruikers op de vraag, voor offline toegang, en te luisteren naar de advertentie-vrije muziek.

Een van de functies die stelt Spotify apart zijn de aanbevelingen. Bijvoorbeeld, het Ontdekken Wekelijkse playlist is een enorm populaire functie die raadt 30 nummers je elke maandag op basis van wat je hebt gehoord. Dit en andere eigenschappen hebben gemaakt Spotify de meest populaire streaming-dienst die er met meer dan 70 miljoen betalende gebruikers.

GERELATEERD: Spotify Gratis vs. Premium: Is het de moeite Waard te Upgraden?

Pandora

Pandora is een geweldige website voor het streamen van uw favoriete muziek en ontdek nieuwe muziek.

Als u uw favoriete genre of artiest in het zoekvak op de homepage, Pandora maakt een radio station voor je dat met muziek die vergelijkbaar zijn met uw selectie. Op basis van de feedback, Pandora maakt de besluitvorming over de muziek te raden volgende.

Net als alle andere diensten, Pandora ‘ s gratis versie is ad-ondersteund. Pandora biedt twee betaalde plannen—Plus en Premium. De Plus versie kost $4.99 per maand en geeft u toegang tot onbeperkte springt, onbeperkt aantal herhalingen, en een hogere kwaliteit audio. De Premium-versie kost € 9,99 per maand. Het bevat alle Plus-functies, geeft u de toegang tot de gehele 40 miljoen song database, en u kunt het gebruiken om muziek offline op de top van alle Plus-functies.

Google Play Music

Google Play Music is een gigantische muziekcollectie, en je kunt zoeken naar muziek of artiesten om te beginnen met het streamen onmiddellijk. Als alternatief kunt u een bezoek aan de top diagrammen of nieuwe releases sectie om te luisteren naar populaire nummers. U kunt stream muziek direct, maar sommige vereisen u om te beginnen een radio station.

Een unieke feature die alleen Google Play Music biedt is om u te laten uploaden tot 50.000 van uw wettelijk eigendom van nummers naar het Google library, die je vervolgens kunt streamen op elk gewenst moment.

De dienst is ad-ondersteund, maar u kunt betalen voor een abonnement om zich te ontdoen van de advertenties. Het kost $9.99 per maand, maar ze bieden ook een familie plan dat ondersteunt maximaal zes leden en kost $14,99 per maand.

iHeartRadio

iHeartRadio is een geweldige muziek streaming website waar u kunt luisteren naar live radio of uw eigen kanaal maken met je favoriete artiesten en genres. iHeartRadio is een onderdeel van de iHeartMedia groep, die is de grootste omroep in de VS.

En dat is de echte selling point van de service; u kunt het gebruiken om te luisteren naar radiostations verspreid over de VS. Ze lopen meer dan 850 kanalen, set-up-muziek-evenementen, en zelfs het produceren van evenementen en concerten.

SoundCloud

SoundCloud kan worden omschreven als YouTube voor muziek. Het heeft een enorme collectie muziek, gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Sinds het beschikt over muziek van onafhankelijke artiesten, het doet een beetje meer zoeken naar het vinden van muziek die u leuk vindt. Maar, als je eenmaal een paar goede artiesten, u vindt altijd wel goede muziek in uw feed.

De gratis versie van SoundCloud is ad-ondersteund. Het biedt ook een premium-plan—SoundCloud Go+—verwijdert de advertenties en voegt offline luisteren. SoundCloud Go+ loopt $9.99 per maand.

Andere premium-plan—SoundCloud Pro is ontworpen voor de artiesten die hun muziek op SoundCloud. Dit plan biedt een hogere upload limieten, gedetailleerde analyses, en een paar andere functies.

SHOUTcast

SHOUTcast is een interessante streaming muziekservice die je toegang geeft tot meer dan 89,000 radio stations van over de hele wereld. U kunt navigeren door de zenders op Genre, of zoeken naar stations of kunstenaars. Er is geen registratie nodig en u kunt beginnen met het streamen van muziek in enkele seconden.

Maar, SHOUTcast is niet alleen een streaming service. Het uitzenden hulpmiddelen, zodat u de start van uw radio station. De dienst is geheel gratis, en je kunt zelfs geld verdienen met uw radio station met de Targetspot Publisher-Programma.

AccuRadio

AccuRadio is een geweldige plek, niet alleen om muziek te streamen, maar ook om het ontdekken van nieuwe muziek. In tegenstelling tot sommige andere websites, AccuRadio de interface is vrij eenvoudig. U kunt op elk van de aanbevolen artiesten of genres op de homepage, of u kunt zoeken naar uw favoriete muziek gaan luisteren onmiddellijk.

Hoewel AccuRadio is ad-ondersteund, biedt onbeperkt skippen van nummers—iets dat de meeste gratis streaming websites niet bieden. Als u wilt luisteren op de weg, kunt u gebruik maken van AccuRadio de mobiele apps die beschikbaar zijn voor Android, iOS en vele andere platformen.

De laatste is.fm

De laatste is.fm is één van de eerste sociale netwerken en streaming-diensten voor andere alternatieven kwam langs. Hiermee kunt u muziek streamen vrij, maar ook muziek ontdekken op basis van wat de community luistert. Hun “Scrobbles” functie vorderingen bijhouden wat je aan het luisteren bent en adviseren andere muziek die u graag. “Scrobbling” is gedaan op de Laatste.fm-website, maar u kunt ook verbinding maken met andere muziek diensten als Spotify, SoundCloud, Google Play Muziek om verfijnd aanbevelingen op basis van uw smaak.

Terwijl we willen dat we konden raden, slechts één van deze websites het beste voor uw streaming behoeften, kunnen we niet. Iedereen heeft een andere smaak in muziek, en de enorme hoeveelheid muziek die beschikbaar is, maakt het onmogelijk te verklaren service de beste is. Wij raden u aan al deze sites te vinden voor jezelf welke je het meest bevalt.

Image Credit: agsandrew/Shutterstock