Apple zal niet Praten Over AirPower Meer

0
96

Wat er precies gebeurd met AirPower? Apple kondigde zijn draadloos op te laden, een jaar geleden, en nog niet over gesproken, omdat. Gerucht is AirPower kan nooit worden vrijgegeven, en Apple kan hebben om terug te gaan naar de tekentafel.

Apple beloofde een indrukwekkende multi-apparaat draadloos op te laden met AirPower. Plaats uw iPhone, Apple Horloge, en AirPods (laden geval apart verkocht) op de pad en ze zullen allemaal op hetzelfde moment. U hoeft niet verschillende opladen pads, en je hoeft niet specifiek op de positie van elk apparaat op de juiste plek.

Dat klinkt goed, maar dat is het laatste dat we ooit van gehoord. Apple wilde niet praten over AirPower bij de gebeurtenis van vandaag. In feite, Apple helemaal niet over draadloos opladen bij te praten over de nieuwe iPhone XS en XR. De nieuwe iPhones ondersteunen sneller draadloos opladen, maar Apple wilde niet om het te brengen.

Op de website van Apple is er niet eens veel informatie over AirPower links. De iPhone-X pagina, die beloofd AirPower, is nu verdwenen. Er is een foto van AirPower begraven op de bodem van de AirPods product pagina, die belooft de AirPods draadloos opladen geval is “binnenkort.” Dat is een ander product dat is uitgesteld voor wie weet hoe lang.

We weten niet wat er aan de hand, maar het ziet er niet goed uit. John Gruber, die is binnen bronnen bij Apple, biedt de beste informatie die we kunnen vinden:

Gruber gaat verder op Daring Fireball, zeggende: hij zou niet verbaasd zijn als Apple heeft gesloopt van het product.

Yikes. Dat klinkt niet goed. Als je houdt uit voor AirPower, wilt u misschien om te kopen een standaard Qi wireless charging pad in de plaats. Ik heb het draadloos opladen van de iPhone 8 voor een jaar en het is zeer gemakkelijk, zelfs zonder AirPower.

GERELATEERD: De Beste Qi Draadloos Opladen Pads