Apple Kondigt het Horloge Serie 4: een Groter Display, een Indrukwekkende Beschikt over Gezondheid

0
77

Apple heeft zojuist aangekondigd de komende drie iPhone-X-modellen op de “Verzamelen Rond” event—zoals verwacht, alle nieuwe iPhones op de X-vorm factor vorig jaar geïntroduceerd. Hier is de skinny.

Apple Kondigt het Horloge Serie 4: een Groter Display, een Indrukwekkende Beschikt over Gezondheid
door Cameron Summerson op 12 September 2018

Het Apple-Horloge is het krijgen van haar eerste grote facelift in het jaar met de Serie 4, kondigde vandaag op Apple ‘ s “Verzamelen Rond” – gebeurtenis. De bijgewerkte Horloge is nu groter, met 40 mm en 44 mm maten vervangen van de 38 mm en 42 mm afmetingen van het verleden ontwerpen.

Beste Accentverlichting voor Dorm Kamers
door Caroline Stewart op 12 September 2018

Het toevoegen van persoonlijkheid naar een steriele slaapzaal is lastig, maar een goede verlichting kan gaan een lange weg in de richting van het maken van uw persoonlijke ruimte en leuk om in te ontspannen. Hier zijn onze top picks voor de geweldige dorm accent verlichting.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Apple Kondigt het Horloge Serie 4: een Groter Display, een Indrukwekkende Beschikt over Gezondheid

Cameron Summerson | @summerson | September 12, 2018September 12, 2018

Het Apple-Horloge is het krijgen van haar eerste grote facelift in het jaar met de Serie 4, kondigde vandaag op Apple ‘ s “Verzamelen Rond” – gebeurtenis. De bijgewerkte Horloge is nu groter, met 40 mm en 44 mm maten vervangen van de 38 mm en 42 mm afmetingen van het verleden ontwerpen.

Indien je al een bedrijf uit voor een nieuw Apple-Horloge voordat springen op de draagbare wagen, de aankondiging van vandaag kan de nudge-je hebt gewacht. Het markeren van de eerste grote aanpassing van het Horloge, omdat het werd uitgebracht drie jaar geleden, het Apple-Horloge-Serie 4 is echt een fantastische upgrade.

Voor starters, zowel de nieuwe 40mm en 44mm hebben grotere schermen bieden meer dan 30 procent toename in de grootte van de vertoning. Door het kappen van de grootte van de panelen over de Serie Van 3, Apple was in staat om dit te wijzigen zonder ingrijpend wijzigen van de algemene voetafdruk. De nieuwe schermen zijn ook voorzien van gebogen randen, die aantoonbaar ziet er honderd procent slanker dan de vorige modellen’ in het kwadraat uit geeft.

Om te profiteren van deze nieuwe, grotere scherm, Apple heeft een nieuw horloge met een gezicht dat biedt maximaal acht complicaties op één gezicht—allemaal volledig aanpasbaar. Anders, veel andere apps gebruik maken van het grotere scherm door het tonen van meer inhoud.

De luidspreker in Serie 4 is 50 procent harder dan het vorige model, en de microfoon is verplaats naar de andere kant, dat moet bellen duidelijker en het voorkomen van echo. Onder de motorkap, de Serie 4 beschikt over de Apple ‘ s nieuwe S4 dual-core 64-bits processor, waardoor het sneller, vloeiender, en gewoon over het algemeen meer badass dan de Series 3.

De gyroscoop en accelerometer in de Serie 4 ook het toestaan van het Kijken van een geweldige nieuwe feature: val detectie. Het kan het verschil zien tussen een val en een slip, stuur dan een bericht aan een vertrouwde contactpersoon automatisch als het detecteert niet-verkeer voor een minuut.

We zien ook de gezondheid van het bijhouden van verbeteringen op het Horloge Serie 4, met diverse verbeteringen in de hartslag detectie. De Serie 4 zal kijken voor je hart ritme op de achtergrond, het opsporen van onregelmatige beats en u te waarschuwen dat er iets niet kan kloppen. Dankzij de toevoeging van nieuwe sensoren op de rug en in de kruin, u zult ook in staat zijn tot het nemen van een elektrocardiogram direct van het Horloge. Dat is absoluut krankzinnig—en het is goedgekeurd door de FDA. Dat is nog meer te gek. Dit is niet alleen een noviteit ding, dit is miniaturizing levensreddende technologie en verpakking naar de consument kijken.

Tenslotte is er de prijs. De Serie 4 zal worden geprijsd iets hoger dan zijn voorganger, met een $399 vanaf prijs voor de GPS model en $499 voor het LTE-model. Het komt in drie aluminium afwerkingen (goud, zilver, ruimte en grijs) zo goed als nieuwe rvs en rvs goud afwerking. Pre-orders open op vrijdag, 21 September, met een beschikbaarheid op 28 September.