Apple Kommer inte att Tala Om Längre AirPower

0
76

Exakt vad som hände AirPower? Apple meddelade sin trådlösa laddning lösning för ett år sedan och har inte pratat om det sedan dess. Ryktet är AirPower kan aldrig släppas, och att Apple kan ha att gå tillbaka till ritbordet.

Apple lovat en imponerande multi-enhet för trådlös laddning lösning med Flygstridskrafter. Placera din iPhone, Apple Titta på, och AirPods (laddare säljs separat) på plattan och de kommer alla på samma gång. Du behöver inte flera olika laddning kuddar, och du behöver inte specifikt position varje enhet på rätt plats.

Det låter bra, men det är det sista vi någonsin hört talas om det. Apple ville inte prata om AirPower alls på sina händelse idag. I själva verket har Apple inte tala om trådlös laddning alls när man talar om den nya iPhone XS och XR. Den nya iphone har stöd snabbare trådlös laddning, men Apple inte vill ta upp det.

Apples webbplats inte ens har mycket information om AirPower vänster. IPhone X sida, som lovade AirPower, är nu borta. Det finns ett foto av Flygstridskrafter begravd på botten av AirPods produktsidan, som lovar AirPods trådlös laddning fall är “kommer snart.” Det är en annan produkt som har varit försenade för vem vet hur länge.

Vi vet inte vad som händer, men det ser inte bra ut. John Gruber, som har inside källor på Apple, erbjuder den bästa information vi kan hitta:

Gruber går vidare på Daring Fireball, och sade att han inte skulle bli förvånad om Apple har skrotat produkten.

Usch. Det låter inte bra. Om du håller av för AirPower, kanske du vill köpa en standard Qi trådlös laddning pad istället. Jag har varit trådlöst ladda min iPhone 8 för ett år och det är väldigt bekvämt, även utan AirPower.

RELATERAT: De Bästa Qi Trådlös Laddning Kuddar