Alles wat U Moet Weten Over de Nieuwe iPhone Xs, Xs Max, en Xr

0
128

Apple heeft zojuist aangekondigd de komende drie iPhone-X-modellen op de “Verzamelen Rond” event—zoals verwacht, alle nieuwe iPhones op de X-vorm factor vorig jaar geïntroduceerd. Hier is de skinny.

Apple Kondigt het Horloge Serie 4: een Groter Display, een Indrukwekkende Beschikt over Gezondheid
door Cameron Summerson op 12 September 2018

Het Apple-Horloge is het krijgen van haar eerste grote facelift in het jaar met de Serie 4, kondigde vandaag op Apple ‘ s “Verzamelen Rond” – gebeurtenis. De bijgewerkte Horloge is nu groter, met 40 mm en 44 mm maten vervangen van de 38 mm en 42 mm afmetingen van het verleden ontwerpen.

Beste Accentverlichting voor Dorm Kamers
door Caroline Stewart op 12 September 2018

Het toevoegen van persoonlijkheid naar een steriele slaapzaal is lastig, maar een goede verlichting kan gaan een lange weg in de richting van het maken van uw persoonlijke ruimte en leuk om in te ontspannen. Hier zijn onze top picks voor de geweldige dorm accent verlichting.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Alles wat U Moet Weten Over de Nieuwe iPhone Xs, Xs Max, en Xr

Cameron Summerson | @summerson | September 12, 2018September 12, 2018

Apple heeft zojuist aangekondigd de komende drie iPhone-X-modellen op de “Verzamelen Rond” event—zoals verwacht, alle nieuwe iPhones op de X-vorm factor vorig jaar geïntroduceerd. Hier is de skinny.

iPhone Xs: De X, Nu Met Meer S

Sporting dezelfde vorm en grootte als vorig jaar met de iPhone-X, de nieuwe Xs ziet er bijna identiek aan de eerste blush. Het heeft dezelfde totale voetafdruk en 5,8-inch scherm grootte, en de rotsen van de nu vaak gekopieerd “notch” display.

Onder de motorkap, maar de dingen een beetje anders. De iPhone Xs—uitgesproken als “Tien Ess”—functies Apple ‘ s nieuwe A12 Bionic-chip, die is de opvolger van de A11 Bionic, dat gevonden werd in de oorspronkelijke X. Er is een heleboel new tech in deze chip, die we duiken in meer dan de volgende paar dagen. Maar weet dat dit betekent een toename van de prestaties over het al glad en snappy X.

Zoals in de afgelopen jaren, de camera krijgt een zware focus dit jaar, met een aantal aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van de X. Als de X, de Xs maakt gebruik van een dual camera-ontwerp met twee 12 MP camera ‘ s en een betere, grotere sensoren. De A12 Bionic chip werkt met zowel aan de voor-en achterkant camera ‘ s om snel en effectief verwerken van beelden, de berekening van alles van het geluid te beperken tot de witbalans op de vlieg. Met de Xs, kan ook overweg gezicht scannen en toewijzing automatisch rode-ogen-reductie.

De A12 Bionic staat ook voor een nieuwe functie, genaamd Smart HDR. In een notendop, dit maakt het mogelijk de camera te snel, direct en intelligent toepassen HDR—alle zonder dat u hoeft te doen is één ding. Dit zal zorgen voor nog meer gedetailleerde foto ‘ s dan ooit tevoren.

Waarschijnlijk de meest indrukwekkende kenmerk van de Xs-camera, maar is op de vlieg diepte van het veld tweaking nadat de foto is genomen. Dit is serieus één van de meest indrukwekkende tech demo ‘ s die we gezien hebben de camera van een smartphone in een lange tijd. Terwijl dit soort technologie is gedemonstreerd voor, het is nog nooit zo snel, scherp of glad. Het echte verhaal hier is de foto-tech in een pakket dit kleine met de resultaten van dit goed kijken.

De iPhone-Xs zal verkrijgbaar zijn in zilver en ruimte grijs net als vorig jaar, maar een nieuwe gouden optie is ook beschikbaar als u het gevoel ultra chique. Er is ook een nieuwe 512 GB opslag optie voor alle gegevens hamsteraars die er zijn met het gevoel te beperkt door 256GB. En voor de eerste keer ooit, en dat zowel iPhone Xs modellen met dual SIM-mogelijkheden—een van die gebruik eSIM technologie.

De prijzen van de Xs is een ander spreken, als de originele X gedragen een flinke $999 is de prijs voor het basis model. De Xs is… precies hetzelfde, met een vanaf prijs van $999 voor het 64-gb model, de 256GB model kwam uit op $1,149, en de 512 GB voor maar liefst $1,349.

iPhone Xs Max: Wanneer “Grote” niet Groot Genoeg

Kort na de iPhone X-release vorig jaar, veel gebruikers zijn al gevraagd voor een “iPhone X Plus”—een grotere variant van de telefoon. Hoewel het lijkt Apple is het schrappen van de “Plus” moniker en te kiezen voor “Max” in de plaats, het lijkt erop dat deze wensen zijn verleend met de Xs-Max.

Aan de binnenkant, dit is dezelfde telefoon als de Xs—dezelfde processor, RAM, en camera—maar de buitenkant vertelt een ander verhaal. Ze schopte het scherm 6,5-inch, dat moet meer dan genoeg zijn om te voldoen aan degenen die lang een grote ol’ – scherm met een inkeping in hun zak. Ondanks de veel grotere display, de totale voetafdruk van de telefoon is ongeveer hetzelfde als de iPhone 8 Plus.

Anders zijn de beschikbare kleuren zijn hetzelfde als de kleinere Xs. De Xs-Max komt met een prijs van € 1099 voor het 64-gb model, usd 1.249 voor 256GB, en een koele $1,449 voor het 512 GB model. Oof.

iPhone Xr: De iPhone 8 Vervangende U hebt gewacht

Terwijl de iPhone Xs en Xs Max waren de sterren van de show van vandaag is de nieuwe iPhone Xr brengt een strak design en een veel bang for the buck ‘van Apple’ s “meer betaalbare” markt.

In termen van de grootte van de vertoning, de Xr zit stevig vast in het midden van de Xs (5,8 inch) en Xs Max (6,5-inch) met zijn 6.1 inch getande scherm. De totale voetafdruk van de telefoon nog steeds veel van wat maakt de Xs modellen zo aantrekkelijk, net als haar bijna van de rand-tot-rand paneel houdt het scherm om het lichaam in verhouding vrij laag is—ondanks het feit dat een groter scherm, de Xr is nog steeds kleiner dan vorig jaar 8 Plus.

Onder de motorkap, deze telefoon is zeer vergelijkbaar met de Xs-serie. De Xr wordt aangedreven door dezelfde A12 chip gevonden in Xs. Het grootste verschil is de camera—waar de X had Apple ‘ s vlaggenschip dual camera ontwerp, de Xr-sticks met slechts één lens. Het wordt nog steeds een vergelijkbare diepte controle -, portret -, mode -, portret-en verlichting, maar het doet gewoon alles met behulp van machine learning in plaats van met behulp van twee camera ‘ s.

Net als voor andere omissies op deze telefoon, de Xr ontbreekt ook 3D Touch, die is vervangen met een zogenaamde Haptic Touch. Het is in feite hetzelfde, maar anders.

De grootste aantrekkingskracht van de iPhone Xr is de prijs—een starten van de kosten van slechts € 749, het is de meest betaalbare apparaat in Apple ‘ s nieuwe line-up. Apple was in staat om de kosten naar beneden door te kiezen voor het gebruik van een LCD-paneel en een enkele camera design in de Xr, ten opzichte van de OLED-panelen en dual-camera ‘ s in de Xs en Max.

Net als de iPhone 5 jaren geleden, de Xr zal zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren, waaronder zwart, wit, geel, rood, blauw en koraal—evenals in 64GB, 128GB en 256GB, op $749, $799 en $899 respectievelijk.

De iPhone Xs en Xs Max zal beschikbaar zijn voor pre-order vanaf 14 September en van het schip op 21 September. De Xr beschikbaar om te bestellen op 19 oktober en het schip op de 26e.