Det Bästa 1440p Gaming Skärmar

0
193

Smartphones kan fungera som GPS-enheter, men det finns ingen ersättning för en särskild-car system. Vi rundade upp de bästa GPS-add-on system du kan hålla rätt på din dash idag och njuta i bilen vägledning omedelbart.

Det Bästa 1440p Gaming Skärmar
av Eric Ravenscraft den 11 September 2018

Du kan köpa den häftigaste grafikkortet i världen, men om din bildskärm inte kan hantera produktionen, du är fortfarande saknad. Dessa är de bästa high-res, 1440p gaming skärmar.

Det Bästa NAS (Network Attached Storage) Enheter För hemanvändare
av Michael Crider den 11 September 2018

Dina filer är viktigt, och så komma åt dem från ditt nätverk och web. Det finns inget bättre sätt att hålla tillgång intakt än med en nätverksansluten Lagringsenhet (NAS). Här är de bästa.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa 1440p Gaming Skärmar

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | September 11, 2018September 10, 2018

Du kan köpa den häftigaste grafikkortet i världen, men om din bildskärm inte kan hantera produktionen, du är fortfarande saknad. Dessa är de bästa high-res, 1440p gaming skärmar.

I denna guide kommer vi att ta en titt på super hög kvalitet skärmar, speciellt med fokus på spel. När det kommer till högupplösta Tv-apparater, tenderar vi att fokusera mer på 4K eftersom det är en standard för hemmabio. För spel skärmar, men 1440p är mer vanligt just nu. De är cirka 4x tydligare än 720p-skärmar och fortfarande en frisk förbättring på 1080p—men de är inte så dyra som går med full 4K, som kan kosta mer än din gaming rig själv. 1440p tillåter spelare att fokusera på funktioner som uppdateringsfrekvens eller ultra wide-skärmar, som kan vara viktigare för roligt spel att spela än att driva det maximala antalet pixlar.

På tal om att uppdatera priser, låt oss tala om skärmen går sönder. Skärmen går sönder är vad som händer när ditt grafikkort är att sätta ut mer bilder än din skärm kan hänga med. Det händer mycket på skärmar med låg uppdateringshastighet. Vsync (eller vertikal synk) i ett spel inställningar är ett enkelt sätt att lindra detta problem, men det har sina begränsningar. Vi förklara det mer i detalj över på How-To Geek här, men här är den korta versionen: Vsync krafter ditt spel för att mata en konsekvent bildfrekvens som är enkelt delbart med bildskärmens uppdateringsfrekvens. Om din bildskärm kan göra 60Hz, det kommer cap ut på 60fps. Om ditt grafikkort är produktionen sjunker under 60fps (säga eftersom det finns en hel del att göra vid en viss tidpunkt), det kommer att släppa hela vägen ner till 30fps. Det hjälper till att minska bristningar, men det innebär också att du kan få en sämre bildfrekvens än du normalt skulle göra ibland.

G-Synk (från NVIDIA) och FreeSync (från AMD) är utformade för att fixa det. Båda teknikerna i huvudsak ge ditt grafikkort och bildskärm för att synkronisera med hjälp av en variabel frame rate. Detta innebär att du kan få en smidigare upplevelse på en högre bildfrekvens. Tyvärr, båda versionerna kräver att du använder ett grafikkort och en bildskärm som stöder deras specifika versionen av tekniken. Förutom hög upplösning skärmar, kommer vi att ta FreeSync eller G-Sync stöd i beaktande. Med allt detta i åtanke, här är våra rekommendationer.

Totalt sett bästa: Dell S2417DG ($410)

Denna Dell skärmen är relativt liten enhet som kostar $410. På 24″, den rymmer en 2560×1440 display och en 1000:1 kontrastförhållande. Det är inte den häftigaste följa med på denna lista, men det är relativt billigt och samtidigt ger din bild kvalitet ett uppsving. Det stöder också upp till en 165Hz uppdateringsfrekvens, som avsevärt kan minska riva om du har ett kraftfullt grafikkort. Det har inte stöd för FreeSync eller G-Sync, men det ska fortfarande spela dina spel smidigare än din vanliga skärm.

Köp på Amazon

Bästa 144Hz Skärm: Samsung C27HG70 ($470)

Om du inte kan använda G-Sync eller FreeSync, så det näst bästa är en bildskärm som stödjer ett ultra-hög uppdateringsfrekvens. Att åtminstone gör ditt grafikkort och bildskärm mer utrymme att andas vid användning av Vsync. Denna 27″ Samsung-skärmen har en 2560×1440 upplösning och uppdateringsfrekvens på 144Hz. Det innebär att du kan spela ditt spel på upp till 144fps (eller mer vanliga 120fps). Sedan, om ditt grafikkort börjar chugging, det kan droppa ned ett intervall eller två samtidigt säger väl över vad ögat kan uppfatta.

Om du råkar ha en AMD-grafikkort som stöder FreeSync, då kan du använda det med denna monitor. Om du inte gör det, men det kommer fortfarande att vara en dramatisk förbättring i form av frame sync och kommer att minska riva jämfört med din gamla monitor. Detta är också en böjd skärm som egentligen inte påverkar den bildfrekvens, men det ser coolt. Samsung använder också Quantum Dot-teknik som ger dig bättre svärta och mer livfulla färger.

Köp på Amazon

Bästa Ultrawide: Dell Alienware 34.1″ ($999)

Ultrawide skärmar använder en galen 21:9 aspect ratio som ger dig en mycket mer utrymme på sidorna på din skärm på samma höjd. När gaming, detta innebär att hela ditt perifera seende nedsänkt i det spel du spelar. Detta är särskilt kul i första-person-spel där ditt synfält är tänkt att matcha dina karaktärer.

Detta särskilt Alienware monitor är en 34″ ultrawide böjd skärm så att praktiskt taget hela ditt synfält kommer att tas upp av spelet. Det kan också skicka upp till 100 hz (eller upp till 120 hz om du överklocka den) som ger dig en respektabel kudde för hög bildhastighet gameplay. Det stöder också G-Sync, så om du har ett stöd för NVIDIA-grafikkort kan du få en ännu mjukare bild.

Köp på Amazon

Bästa G-Synk – /FreeSync Skärm: Alienware 25 ($400)

De flesta bildskärmar har endast stöd antingen FreeSync eller G-Synk-och kallar det en dag. Denna 25″ Alienware, dock kan du välja vilket du vill använda innan du köper. Bortsett från att välja vilken ram synkronisering teknik du föredrar, både övervaka modeller är identiska. Tyvärr, du kan inte få stöd för en enda bildskärm, men denna så nära man kan komma. Det stöder också upp till 240Hz, som är helt tokig. I själva verket var det en tuff samtal för att argumentera om att det var en större del övervaka erbjudna alternativ för de två olika synk stilar eller galet snabb uppdateringsfrekvens.

Det finns en nackdel dock: denna monitor har en 1920×1080 upplösning. Normalt skulle det (uppenbarligen), diskvalificerar det från en lista över 1440p-skärmar, men vi minst ville inkludera ett alternativ om du bryr dig mer om att få en högkvalitativ skärm med FreeSync eller G-Sync stöd och en galen uppdateringsfrekvens än du bryr dig om att trycka den mest pixlar. Med bara 1080p och en massiv 240Hz övre gräns, grafikkortet kan driva fler bildrutor per sekund än de flesta andra skärmar på denna lista är kapabel till. Slutresultatet kan inte vara en skärm med det maximala antalet pixlar, men det kommer att vara så smörig smidigt att du inte ens tänka på det.

Köp Nu