De Beste 1440p Gaming Monitoren

0
100

Smartphones kunnen verdubbelen als GPS-toestellen, maar er is geen vervanging voor een speciale in-car systeem. We afgerond tot de beste GPS add-on systemen kan je stick recht op je dash vandaag en geniet van in-car de oriëntatie direct.

De Beste 1440p Gaming Monitoren
door Eric Ravenscraft op 11 September 2018

U kunt kopen van de leukste grafische kaart in de wereld, maar als uw monitor niet overweg kunnen met de output, je bent nog steeds ontbreekt. Dit zijn de beste high-res, 1440p gaming monitoren.

De Beste NAS (Network Attached Storage) Apparaten Voor Thuis Gebruikers
door Michael Crider op 11 September 2018

Uw bestanden zijn belangrijk, en dus is de toegang tot hen van uw netwerk en het internet. Er is geen betere manier om te zorgen dat de toegang intact dan met een Network Attached Storage-apparaat (NAS). Hier zijn de beste.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste 1440p Gaming Monitoren

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | September 11, 2018September 10, 2018

U kunt kopen van de leukste grafische kaart in de wereld, maar als uw monitor niet overweg kunnen met de output, je bent nog steeds ontbreekt. Dit zijn de beste high-res, 1440p gaming monitoren.

In deze handleiding gaan we een kijkje te nemen op super hoge kwaliteit beeldschermen, in het bijzonder met een focus op gaming. Als het gaat om hoge resolutie Tv ‘ s, hebben we de neiging om zich meer te richten op 4K want dat is een standaard voor home cinema. Voor gaming monitoren, echter, 1440p komt vaker voor nu. Ze zijn ongeveer 4x beter dan 720p-monitoren en nog steeds een gezonde verbetering op 1080p—maar ze zijn niet zo duur als je een volledige 4K, die kan meer kosten dan uw gaming rig zelf. 1440p kan spelers focus op functies, zoals de refresh rate of ultra brede schermen, die kan worden belangrijker voor leuke spel spelen dan op het maximale aantal pixels.

Het spreken van refresh rates, laten we praten over het scherm scheuren. Screen tearing is wat er gebeurt als je grafische kaart zetten meer en meer in beelden dan op uw monitor kan houden. Dit gebeurt een heleboel op beeldschermen met een lage refresh rates. Vsync (of verticale sync) in een spel van de instellingen is een eenvoudige manier om dit probleem te verminderen, maar heeft ook beperkingen. We leggen het in meer detail over op How-To Geek, maar hier is de korte versie: Vsync dwingt je games voor de productie van een consistente frame rate, dat is gemakkelijk deelbaar door uw monitor refresh rate. Als uw monitor kunt doen 60Hz, zal het kapje op 60fps. Als uw grafische kaart output dalen onder de 60 fps (zeggen want er is veel te renderen op een bepaald moment), het neerzetten van alle de weg naar beneden, naar 30fps. Het helpt verminderen van scheuren, maar het betekent ook dat je kunt krijgen een slechtere framerate dan je normaal zou doen soms.

G-Sync (van NVIDIA) en FreeSync (van AMD) zijn ontworpen om dat vast te stellen. Beide technologieën in wezen laat uw grafische kaart en de monitor om te synchroniseren met behulp van een variabele frame rate. Dit betekent dat je kunt krijgen een soepelere ervaring aan een hogere frame-rate. Helaas, beide versies moet u gebruik maken van een grafische kaart en monitor die ondersteuning biedt voor hun specifieke versie van de technologie. In aanvulling op beeldschermen met een hoge resolutie, we nemen FreeSync of G-Sync ondersteuning in aanmerking. Met dat in gedachten, hier zijn onze aanbevelingen.

Beste Algemeen: Dell S2417DG ($410)

Deze Dell monitor is een relatief kleine eenheid die kost $410. 24″, het packs een 2560×1440-display en een 1000:1 contrast ratio. Het is niet de leukste monitor op deze lijst, maar het is relatief betaalbaar, terwijl het nog steeds geven de beeldkwaliteit een boost. Ook ondersteunt het tot een 165Hz refresh rate, die aanzienlijk kan verminderen scheuren als u een krachtige grafische kaart. Het ondersteunt niet FreeSync of G-Sync, maar het moet nog steeds spelen soepeler dan uw reguliere monitor.

Kopen op Amazon

Beste 144Hz Monitor: Samsung C27HG70 ($470)

Als u niet kunt gebruiken voor G-Sync of FreeSync, dan is de volgende beste ding is een monitor die ondersteuning biedt voor een ultra-hoge refresh rate. Dat laat tenminste toe dat je grafische kaart en monitor meer ruimte om te ademen bij het gebruik van Vsync. Dit 27″ Samsung monitor met 2560 x 1440 resolutie en refresh rate van 144Hz. Dat betekent dat je kunt spelen tot 144fps (of de meer gangbare 120fps). Dan, als uw grafische kaart begint zuipende, kan het drop-down een interval of twee, terwijl nog steeds zeggen ruim boven wat uw oog kan waarnemen.

Als je toevallig een AMD grafische kaart met ondersteuning van FreeSync, dan kunt u gebruik met deze monitor. Als u niet, zal het echter nog steeds een dramatische verbetering in termen van frame-sync en de scheuren in vergelijking met uw oude monitor. Dit is ook een gebogen monitor die niet echt invloed op de framerate, maar het ziet er cool uit. Samsung maakt ook gebruik van Quantum-Dot-tech-dat geeft u een beter zwart niveaus en meer levendige kleuren.

Kopen op Amazon

Beste Ultrawide: De Dell Alienware 34.1″ ($999)

Ultrawide monitoren maken gebruik van een gek 21:9 aspect ratio, dat geeft je veel meer ruimte aan de zijkanten van de monitor op dezelfde hoogte. Als je aan het gamen, dit betekent dat uw hele perifere visie ondergedompeld in de game die je speelt. Dit is vooral leuk in first-person games waar je gezichtsveld wordt verondersteld overeen te komen met die van je personages.

Deze Alienware-monitor is een 34″ ultrawide gebogen scherm dus vrijwel uw gehele veld van de visie zal worden genomen door het spel. Het kan ook een output tot 100Hz (of tot 120Hz als je overclock) die geeft je een goed kussen voor high frame rate gameplay. Het ondersteunt ook de G-Sync, dus als u een ondersteunde NVIDIA grafische kaart, kunt u voor een nog vloeiender beeld.

Kopen op Amazon

Beste G-Sync/FreeSync Monitor: Alienware 25 ($400)

De meeste monitoren ondersteunen alleen, hetzij FreeSync of G-Sync en noemen het een dag. Deze 25″ Alienware, echter, kunt u kiezen welke je wilt voordat je koopt. Naast het kiezen van welk frame het synchroniseren van technologie die u de voorkeur, zowel monitor modellen zijn identiek. Helaas, je kunt niet steun krijgen voor zowel in een enkele monitor, maar deze zo dicht als je kunt krijgen. Ook ondersteunt het tot 240 hz, die is helemaal doorgedraaid. In feite, het was een moeilijke beslissing om te betogen als het een grotere deal van de monitor aangeboden opties voor de twee verschillende sync stijlen of gek en een snelle beeldverversing.

Er is één nadeel, hoewel: deze monitor heeft een resolutie van 1920×1080 resolutie. Normaal gesproken zou dat (uiteraard) het diskwalificeren van een lijst van 1440p monitoren, maar we tenminste wilde een optie als u de zorg meer over het krijgen van een hoge kwaliteit monitor met FreeSync of G-Sync-ondersteuning en een krankzinnige refresh rate dan moet je de zorg over het duwen van de meest pixels. Met alleen 1080p en een enorme 240Hz de bovengrens van uw grafische kaart kan duwen manier meer frames per seconde dan de meeste andere monitors op deze lijst staat. Het eindresultaat is misschien niet een scherm met het maximale aantal pixels, maar het zal dus boterachtige gladde je niet eens over na te denken.

Nu Kopen