Titta på Gratis TV och Filmer på Nätet Med Dessa 6 Dunkla Platser

0
192

Letar du efter något att titta på utan att betala för en prenumeration? Här är sex platser de flesta människor vet inte om att erbjuda gratis TV-program och filmer.

Netflix, Amazon och Hulu få all uppmärksamhet, men det finns en massa hemsidor som erbjuder gratis och laglig TV-program och filmer utan abonnemang. Du får stå ut med annonser, naturligtvis, men gratis är gratis, och du kan titta i din webbläsare eller på din TV.

RELATERAT: Hur att Få HD-TV-Kanaler Gratis (Utan att Betala för Kabel -)

De flesta av dessa tjänster är endast tillgängliga för OSS tittare, men vi kommer att notera de som finns utanför detta område. Naturligtvis finns det sätt att få tillgång till region-begränsad webbplatser från var som helst, om du vill gå den vägen.

Roku Kanal: Gratis TV och Filmer, Ingen Roku Krävs

Roku är känd för sina linjer av strömmande pinnar, lådor och smart-Tv. De erbjuder också en Roku Kanal, och du behöver inte ens en Roku-enhet för att titta på det. Ett gratis konto ger dig annons som stöds tillgång till filmer som Braveheart och Pleasantville, tillsammans med TV-program som Kitchen Nightmares och 3rd Rock From The Sun.

RELATERAT: Titta på Gratis TV och Filmer i Din Webbläsare Med Den Roku Kanal på Nätet (Ingen Roku Krävs)

Roku Kanal erbjuds på Roku-enheter, naturligtvis, men den är också tillgänglig om både din stationära och mobila webbläsare. Det finns även stöd för icke-Roku-streaming-boxar, inklusive Amazon FireTV och Apple TV med AirPlay. Samsung Smart Tv är också stöds. Läs mer om kompatibilitet här.

Crackle: Sony Glömt Streaming-Tjänst

Crackle har funnits för evigt, men det är fortfarande relativt oklart. Det är märkligt eftersom det erbjuder fasta TV-serier som Seinfeld och Gemenskapen tillsammans med filmer som Gattaca och Konstigare Än Fiktion.

Du kan titta på via din webbläsare, mobila appar, och på de flesta smart Tv, streaming-enheter, och även spelkonsoler. Kolla hela listan här.

PopcornFlix: Massor av Gratis Filmer

Du har förmodligen inte hört talas om PopcornFlix. Knappt någon har. Men det här är en annons som stöds service har filmer som True Grit (2010 remake), Zodiac, och Breakfast at Tiffany ‘ s. Det finns också en massa TV-shower, bland annat 90-talet barnen saker som Inspector Gadget, The Legend of Zelda, och Weird Al Show.

Du kan titta på PopcornFlix i din webbläsare, just nu. Du kan också titta på Apple TV, Roku, Amazon FireTV, XBox, iPhone/iPad och Android, hitta länkar här.

Pluto.TV: Kanal Surfa på Internet

Pluto.TV är lite annorlunda än de andra alternativen som vi har diskuterat. Snarare än att ge en lista av on-demand-titlar, Pluto.TV erbjuder “kanaler” som är streaming vissa saker just nu. Det är mer som kanal vända med konventionella TV-leverantörer.

RELATERADE: Pluto.TV Ger Kanal Surfar till Sladd Fräsar—Gratis

Det finns vanligtvis flera filmer på, och det är en kanal som ständigt sänder Mystery Science Theater episoder. Andra kanaler som erbjuder gamla TV-program, naturen dokumentärer, klassiska tecknade filmer, och mycket mer. Dyk in och se vad du kan hitta.

Du kan titta på via din webbläsare med hjälp av dedikerade mobila appar för Android och iPhone/iPad, och på streaming-enheter inklusive Roku, Apple TV, Amazon FireTV, och Chromecast. Se den fullständiga listan över enheter som stöds här.

Xumo.TV: Nyheter, Sport och Underhållning (USA och Kanada)

Xumo.TV liknar Pluto.TV men det verkar vara mer fokus på nyheter här. Du kommer att se re-sändningar av nyheter från större källor som CBS och MSNBC. Det finns också live tillgång till Bloomberg och en massa kanaler att samla saker från nätet. Som Pluto.TV tanken är att föra kanal surfar till webbläsaren.

RELATERAT: Titta på Gratis TV Online Just Nu Med Xumo.TV

Denna tjänst fungerar i USA och Kanada, men där du kommer att avgöra vilka kanaler du kan få. Du kan titta i din webbläsare, eller på Android och iPhone/iPad med hjälp av dedikerade appar. Det finns också stöd för smart-Tv och Roku. Kolla listan för att lära sig mer.

Tubi: Fler Filmer och TV-program

Tubi är en annan on-demand-tjänsten som de flesta människor har inte hört talas om, men det finns några värdefulla saker här. Du hittar några Såg filmer och Bill & Ted-filmerna. Du kan också titta på Peep Show, en BRITTISK klassiker och Alla Hatar Chris.

Du kan titta på Tubi i din webbläsare, eller genom att använda appar för iPhone/iPad, Android, Roku, och Amazon FireTV.

Foto: Foto Koncept