Hur att Anpassa MacBook ‘ s Touch Bar med BetterTouchTool

0
88

Beståndet Tryck Bar på Apples MacBook känns lite intetsägande. Om du någonsin ville piffa upp det lite med saker som egna knappar och widgets, BetterTouchBar app låter dig göra just det.

BetterTouchTool är en app avsedd i första hand för att anpassa styrplattan gester, men det har också ett mycket kraftfullt Tryck Bar customizer byggdes. Medan appen är inte gratis, $6.50 är inte ett dåligt pris för en så kraftfull app. Det är en 45-dagars testversion, så att du kan testa det och se hur du gillar det. I slutet, du kanske inte vill gå tillbaka till aktier Tryck Bar.

Komma Igång genom att Lägga till en Knapp

För att komma igång, öppna upp inställningarna i BetterTouchTool och klicka på den Kontakt Bar inställningar. Från här, klicka på “Allmänt Tryck Bar Inställningar” för att öppna fönstret som visas nedan.

Härifrån kan du aktivera Touch Bar stöd och ändra inställningar. Om du vill rensa TouchBar, du kan stänga av macOS-kontroll strip och konfigurera hur Fly viktiga funktioner.

När du är klar med att gå tillbaka till huvudfönstret, klicka på “+ TouchBar-Knappen” och skriv in ett namn. Du bör nu se en ny knapp på din Touch Bar.

Så vad kan du göra den här knappen? Tja, vad som helst faktiskt. Du kan binda den till ett enkelt kortkommando eller välj från någon av BetterTouchTool är hundratals åtgärder. Och om det du vill använda inte finns med på listan, du kan alltid köra terminal-kommandon:

Listan över potentiella åtgärder är lång, så var beredd att ta lite tid att utforska den.

Lägg till Widgets för Ännu Mer Makt

Du kan lägga till lite widgets på din Beröring Bar, liksom. Knappen grupper är ett bra ställe att börja. De låter dig skapa en grupp på din Touch Bar som, när den utnyttjas, avslöjar ytterligare knappar. Du kan tänka på dem som “mappar” för din-knapparna, och de hjälper verkligen rensa upp utrymme.

Förmodligen den mest potenta widget som finns är anpassade Applescript-reglaget. Denna widget kör Applescript och övergår till det vad värdet är på reglaget. Detta i huvudsak ansluter du din Touch Bar till ett skriptspråk.

Andra widgets inkluderar standard väder, datum och emoji widgets, samt stöd för två, tre, och fyra fingrar åtgärder.

GoldenChaos – En Full Touch Bar Ersättning

Om du vill dyka in helt, kan du prova GoldenChaos. Det ersätter helt den stock Tryck Bar och expanderar på precis allt. Det är mycket väl utförda, och mycket enkel att installera, bara lägga till den station som du vill BTT, och aktivera det.

Image Credit: guteksk7/Shutterstock