Hoe Installeert u Microsoft Store Apps op Je Windows PC 10

0
79

Microsoft kunt u nu bladeren Windows-10 apps van uw telefoon of een ander apparaat en op afstand te installeren op uw PC. Het is net als het installeren van games op de Xbox of het vertellen van Stoom om spellen te downloaden wanneer u niet thuis bent.

Om dit te doen, ga dan naar de Windows App Store-website in uw browser. U kunt gebruik maken van een browser op een Mac, Chromebook, iPhone, iPad, Android-apparaat of iets dat is niet Windows 10. Meld u aan met hetzelfde Microsoft-account op uw PC.

Zoek de app die u wilt installeren met behulp van de knop zoeken aan de bovenkant van de pagina of door te bladeren door de beschikbare apps.

Klik op de “Installeren op Mijn Apparaten” knop indien u al in het bezit van de app. Als u dat niet, klik op de blauwe “Krijgen” knop op dezelfde locatie aan de app toevoegen aan uw Microsoft-account.

We zagen slechts deze optie toen we naar de Windows Store website op een Mac en iPhone, en als we niet geopend in een browser op een Windows-10-PC. Als je ziet een “Get” knop tijdens het browsen de Winkel op de Windows-10, dat zal gewoon de app te installeren op je PC.

Als je aan het surfen bent op een Windows-10 PC, u kan soms zie je een knop “…” naast het recht van de “Ga” knop. Klik op “…” en klik op “Installeren op Mijn Apparaten.” Microsoft is nog steeds het testen van deze functie in browsers op Windows-10.

Kies een of meer Windows Pc ‘ s waar u wilt installeren van de app en klik op “Install Now”.

U kunt de naam van de computers die worden weergegeven in de lijst door het veranderen van uw computer namen.

GERELATEERD: Wijzig de Naam van Uw Computer in Windows 7, 8, of 10

Klik op “OK” om te bevestigen. Windows 10 zal onmiddellijk beginnen met het downloaden van de Pc ‘ s die u geselecteerd hebt als ze op dit moment online. Als ze uitgeschakeld of gewoon losgekoppeld van het Internet, de app zal beginnen met het downloaden onmiddellijk de volgende keer dat ze online komen.

Je kunt niet zien of het beheren van het downloaden van online, maar zie je het downloaden op de PC waar u de app te installeren, net zoals wanneer u de app te installeren vanaf de Winkel.

Herhaal dit proces voor het installeren van meerdere apps op afstand.