Hoe terugzetten op fabrieksinstellingen van Uw Chromebook als U geblokeerd

0
84

Zoals elk digitaal apparaat dat wordt beschermd door een soort van wachtwoord, is er een kans dat je kon buitengesloten van uw Chromebook. Als dit bij u gebeurt, hier is hoe het terugzetten op fabrieksinstellingen zonder in te loggen.

Waarom Zou Je Dit Moeten Doen?

Aangezien u in te loggen op uw Chromebook met uw Google-account en wachtwoord, bent u vraagt zich misschien af hoe u zou kunnen worden vergrendeld van te maken. Er zijn een verscheidenheid van redenen—misschien is het u eenvoudig maken geen gebruik van uw Google-account die vaak en het wachtwoord vergeten bent. Misschien heb je het wachtwoord gewijzigd en kan me niet herinneren de nieuwe. Er is zelfs een kans dat je kocht een Chromebook gebruikt en de oorspronkelijke eigenaar niet terugzetten op fabrieksinstellingen (dat is Google ‘ s naam voor het uitvoeren van een reset naar de fabrieksinstellingen op uw Chromebook).

Wat de reden ook is, je bent niet zonder hoop, als je toevallig om buitengesloten van uw apparaat. Er zijn fail-safes in plaats van alleen voor situaties als deze, dus niet fret niet—het is een vrij eenvoudig proces.

Het opnieuw instellen van Uw Vergrendeld Chromebook

Zodra u start uw Chromebook, het opent, wordt het login-scherm. Als de account is al ondertekend (maar het apparaat is vergrendeld), moet u eerst af te melden.

Na het afmelden (of als het niet aangemeld te worden), druk op Ctrl+Alt+Shift+R om te openen de reset-venster. Tik of klik op de “Start” knop.

Het apparaat zal opnieuw opstarten en je nodig hebt om te bevestigen dat u wilt terugzetten op fabrieksinstellingen van het apparaat. Het is ook vermeldenswaard dat sommige Chromebooks misschien een firmware-update kan alleen worden gedaan tijdens een terugzetten op fabrieksinstellingen zal er een vakje aan de onderkant van het terugzetten op fabrieksinstellingen dialoogvenster als het beschikbaar is op uw apparaat. We raden dit te doen.

Zodra u het selectievakje (indien beschikbaar) en klik of tik op het ‘terugzetten op fabrieksinstellingen’ – knop, een definitieve bevestiging verschijnt om ervoor te zorgen dat u wilt terugzetten op fabrieksinstellingen van het apparaat. Hierdoor zal wis alle inhoud en het terug naar een in de fabriek vers staat, en het is een onomkeerbaar proces. Maar als je inderdaad uitgesloten van het apparaat, geen van die zaken in de eerste plaats.

Na het tikken op de “Doorgaan” knop, de Chromebook opnieuw ingesteld en terugzetten op fabrieksinstellingen. Het zal dan opnieuw opstarten, en je direct aan te melden als nieuw.

Image Credit: Jonas Sjoblom/shutterstock.com