Det Bästa Extern Hårddisk Till Din Xbox Eller Playstation 4

0
106

Trots den ökande storleken på spel, både Xbox och PlayStation 4 har relativt små lager hårddiskar. En 1TB-disk bara inte klippa det längre, så här är några bra externa hårddiskar för att utöka din konsol lagringsutrymme.

Det Bästa Hårklippningsmaskiner för Hem Frisörer
av Cameron Summerson den 8 September 2018

Frisörer är en av de nödvändiga utgifterna för de flesta människor, men du kan spara mycket pengar genom att pickup upp en uppsättning av clippers och göra frisyrer på hem—särskilt om du har barn.

Det Bästa Hela Ljudsystem För Hemmet
av Michael Crider på 7 September 2018

Om du vill få musik i varje rum i ditt hem, det finns en hel del olika sätt att gå om det, men det bästa värdet i termer av kostnad, installation och enkel användning är klart. Sonos är kungen av hela huset marknaden.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Extern Hårddisk Till Din Xbox Eller Playstation 4

Jennifer Allen | @jenjeahaly | September 9, 2018September 8, 2018

Trots den ökande storleken på spel, både Xbox och PlayStation 4 har relativt små lager hårddiskar. En 1TB-disk bara inte klippa det längre, så här är några bra externa hårddiskar för att utöka din konsol lagringsutrymme.

Innan vi går in hårddisken shopping, vara medveten om att du kan ersätta PlayStation 4 intern hårddisk om du verkligen vill. Det kommer inte att göra garantin ogiltig och Sony har även talar om för dig exakt hur man ska göra så. Det är lite jobbigt men så med hjälp av en extern hårddisk är betydligt snabbare och mer bekvämt. (Och, som en bonus, det är mycket lättare att styra en extern hårddisk för senare snarare än att gräva tillbaka in din konsol för att få den tillbaka.)

Beroende på vilken konsol du är shopping för, se till att plocka upp en enhet som är större än 250 GB i storlek och med USB 3.0 support—Xbox och PlayStation 4 endast stöd för större diskar och USB 3.0. De är ganska låga krav i dessa dagar dock, så det finns massor av alternativ där ute. Vi har fokuserat på externa hårddiskar som är kända för att fungera bra med konsoler, och som erbjuder tillförlitlighet till ett bra pris.

Bästa allround: 4 tb WD My Passport Bärbar ($100)

Om du vill ha en enkel och tillförlitlig extern hårddisk, köp 4 tb WD My Passport Portabel.

Den externa hårddisken och erbjuder bra värde för sin kapacitet, medan du fortfarande ser elegant och slimmad. Det finns ett urval av olika färger, men vi skulle rekommendera att gå med den färg som matchar din konsol så förmodligen svart. Dess yta ser nästan ut som om det var gjort för att matcha upp med En Xbox i synnerhet. Även om det innebär att fingeravtryck visa upp super lätt ju mer du interagerar med den.

Mindre storlekar finns med 2TB mängd för $70, men 4TB modell som vi har valt är det bästa värdet.

Köp på Amazon

Bästa Budget Val: Toshiba Canvio Förväg 1TB ($51)

Om du inte är ont om pengar, kan vi inte riktigt råd att gå med bara 1 tb extra lagring. Den dollar-att-GB förhållandet är inte bara gynnsamt nu större enheter är så sparsam. Om du behöver mer utrymme och du är på en stram budget men få Toshiba Canvio Förväg 1TB. Det är stabilt pålitlig för din spelkonsol, prisvärd, och tillräckligt små för att gömma undan.

Det finns olika färg-alternativ (men det finns ett pris att stöta till något annat än svart). Stick med den svarta. Du bör fortfarande kunna installera om ett dussin spel på den (beroende på spel), men det är inte riktigt så framtidssäker som ett större alternativ.

Köp på Amazon

Mest Stilfulla: Seagate 2TB/4 TB Xbox En Game Drive ($80)

Vill ha en extern hårddisk som ser ut som om det var enbart göras med spel i åtanke? Seagate 2TB/4 TB Xbox En Game Drive vinner i utseende avdelning.

Lime grön estetiska passar in i det övergripande temat för Xbox, men andra färger finns tillgängliga. Om du är villig att vänta ett tag, du kan även få en cream färgad version tillsammans med en månad av Xbox-Spel Passera, men detta går i lager på Amazon ofta. Håller med grön och du kommer att få till det på nolltid.

Köp på Amazon

Bäst För Storlek: Seagate Expansion 8TB ($140)

Tills nu, vi har fokuserat på externa hårddiskar som inte kräver en extra strömkälla (för en lämplig vägg adapter förutom USB-anslutning), men vi gör ett undantag med Seagate Expansion 8TB. Detta är inte en extern hårddisk som du bör planera för att flytta ofta, men en mer eller mindre permanent parkerad av din konsol för att lagra massor av spel.

En chunky enhet, Seagate Expansion 8TB kräver inte bara en extern strömkälla, men en hel del utrymme under din TV. Det är av stort värde om, så länge du nöjer sig med att lämna in det. Det ser ännu ut som liknar både Xbox och PlayStation 4 så det kommer slot precis bredvid dem perfekt.

Köp på Amazon

Bäst För Hastighet: 500 gb SanDisk Extreme Bärbar SSD ($127)

Spelare vill ha mer fart, om målet är att raka millisekunder av ping-tiden under ett multiplayer-session eller en extra ruta per sekund vid en avgörande tidpunkt. En SSD är en enorm prestandaökning på en PC eller Mac, men hur för din spelkonsol? Tja, innan du blir för upphetsad, det är inte riktigt så stora som man skulle kunna tro. Eurogamer genomfört några djupa analys på ämnet och kom med några intressanta resultat. Boost är det men det är inte nödvändigtvis så stor boost via USB som du förväntar dig från, säg, uppgradera din dators hårddisk till en SSD-modell.

Dock, om du fortfarande är intresserad av att se en hastighetsökning och pengar är inte en stor fråga för dig, gå med 500 gb SanDisk Extreme Bärbar SSD. Det är snabbt, det är robust, och det kunde motstå att slå eller två, samt en skvätt vatten. Det är inte billigt på något sätt, som du kan köpa 4 tb WD My Passport for mindre än detta, men om hastigheten är mer av ett problem för dig än storlek, det är värt ett köp.

1 TB och 2 TB varianter finns också, men priset ramper upp betydligt med 1 TB-versionen kostar mycket premium $280.

Köp på Amazon

DIY Plocka: Sabrent 2,5-Tums SATA till USB 3.0-Verktyg-Gratis External Hard Drive Enclosure ($9)

Du är här så är du redan ganska tekniskt sinnade. Du får gärna ha några extra hårddiskar som ligger runt ditt hem. En quick fix till din konsol lagring problem är att köpa en USB 3.0-låda och placera hårddisken i det.

Den Sabrent 2,5-Tums SATA till USB 3.0-Verktyg-gratis External Hard Drive Enclosure gör ganska mycket alla av det, och det är verkligen lätt att slot en hårddisk i det. Se bara till att hårddisken är över 250 GB i storlek annars din Xbox eller PlayStation 4 kommer inte att erkänna det. Annat än att, det är en billig och snabb lösning på ditt lagring elände. Plus, det ser ut diskret och smälter in i din media center.

Köp på Amazon