De Beste Externe Harde Schijven Voor Je Een Xbox Of Playstation 4

0
104

Ondanks de toenemende omvang van games, zowel de Xbox en Een PlayStation 4 hebben een relatief kleine voorraad harde schijven. Een 1TB schijf gewoon niet meer dus hier zijn een aantal grote externe harde schijven voor het uitbreiden van uw console opslag ruimte.

De Beste Tondeuses voor Thuis Kapsels
door Cameron Summerson op 8 September 2018

De kapsels zijn een van die noodzakelijke kosten voor de meeste mensen, maar je kunt je bespaart jezelf een hoop geld door het pick-up een set van clippers en het doen van kapsels aan huis, vooral als je kinderen hebt.

De Beste Whole Home Audio Systeem
door Michael Crider op 7 September 2018

Wilt u muziek in elke kamer in uw huis, er zijn een heleboel manieren om te gaan over dit, maar de beste waarde in termen van kosten, de installatie en het gemak van het gebruik is duidelijk. Sonos is de koning van de hele woning markt.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Externe Harde Schijven Voor Je Een Xbox Of Playstation 4

Jennifer Allen | @jenjeahaly | September 9, 2018September 8, 2018

Ondanks de toenemende omvang van games, zowel de Xbox en Een PlayStation 4 hebben een relatief kleine voorraad harde schijven. Een 1TB schijf gewoon niet meer dus hier zijn een aantal grote externe harde schijven voor het uitbreiden van uw console opslag ruimte.

Voordat we dieper ingaan op de harde schijf winkelen, wees ervan bewust dat je kunt vervangen door de PlayStation 4 interne harde schijf als je het echt wilt. Het zal niet de garantie ongeldig en Sony ook vertelt je precies hoe het te doen. Het is een beetje een gedoe dus met behulp van een externe harde schijf is veel sneller en handiger. (En, als bonus, het op die manier makkelijker te hergebruiken een externe schijf later op de plaats van het graven van terug in je console om het terug te krijgen.)

Welke console je winkelen voor, zorg ervoor dat pick-up van een schijf groter dan 250 GB in grootte en met USB 3.0-ondersteuning—de Xbox en Een PlayStation 4 alleen ondersteuning voor grotere schijven en USB 3.0. Deze zijn vrij lage eisen en behoeften van deze dagen al, dus er zijn tal van opties die er zijn. We hebben gericht op externe harde schijven, die bekend zijn om goed te werken met consoles, en bieden betrouwbaarheid, tegen een goede prijs.

De beste All-Rounder: WD 4TB My Passport Draagbare ($100)

Als u wilt een eenvoudige en betrouwbare externe harde schijf kopen het WD 4TB My Passport Draagbare.

De externe harde schijf biedt een goede waarde voor de capaciteit, terwijl nog steeds op zoek strak en slank. Er is een keuze uit verschillende kleuren, maar raden wij je aan te gaan met de kleur die overeenkomt met uw console dus waarschijnlijk zwart. De afwerking lijkt er bijna op was om te matchen met de Xbox Één in het bijzonder. Hoewel, dat betekent dat er vingerafdrukken te zien zijn super gemakkelijk hoe meer je ermee omgaan.

Kleinere maten zijn beschikbaar met de 2TB verscheidenheid voor $70, maar de 4TB model dat we hebben gekozen voor de beste prijs.

Kopen op Amazon

Beste Budget Halen: Toshiba Canvio Vooraf 1 TB ($51)

Tenzij je vastgebonden voor contant geld, we kunnen niet echt adviseren gaat met slechts 1 tb aan extra opslagruimte. De dollar-naar-de-GB-verhouding is niet gunstig is nu dat de grotere stations zijn zo zuinig. Als u meer ruimte nodig hebt en je op een krap budget, hoewel, voor de Toshiba Canvio Vooraf 1TB. Het is solide, betrouwbaar is voor uw gameconsole, redelijk geprijsd, en klein genoeg om weg te verbergen.

Er zijn verschillende kleuren (maar er is een prijs bump voor iets anders dan zwart). De stok met de zwarte. Je moet nog steeds in staat om te installeren over een dozijn games op het (afhankelijk van het spel), maar dit is niet zo voor de toekomst een groter optie.

Kopen op Amazon

De meeste Stijlvol: Seagate 2TB/4TB Xbox Een Game Drive ($80)

Wil je een externe harde schijf die lijkt op het uitsluitend is gemaakt met games in het achterhoofd? De Seagate 2TB/4TB Xbox Een Game Drive wint in de uitstraling van de afdeling.

De lime groene esthetisch past in het algemene thema van de Xbox, maar andere kleuren zijn beschikbaar. Als je bereid bent om te wachten een tijdje, je kunt zelfs een crème-kleurige versie, samen met een maand van de Xbox-Game Pass, maar dit gaat op voorraad, Amazon vaak. De stok met de green en je krijgt het in een mum van tijd.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Grootte: Seagate Expansion 8 TB ($140)

Tot nu toe hebben we ons geconcentreerd op externe harde schijven die niet vereisen een extra energiebron (een juiste muur adapter naast de USB-aansluiting), maar we maken een uitzondering met de Seagate Expansion 8TB geschreven. Dit is niet een externe harde schijf die moet u van plan op het verplaatsen van vaak maar een min of meer vaste plek geparkeerd door uw console op te slaan ton van games.

Een dikke eenheid, de Seagate Expansion 8TB vereist niet alleen een externe energiebron, maar een redelijke hoeveelheid ruimte onder de TV. Het is van grote waarde maar, zolang je de inhoud te vertrekken. Het is zelfs lijkt op zowel de Xbox en Een PlayStation 4 zo zal het slot direct naast hen perfect.

Kopen op Amazon

Best For Speed: SanDisk Extreme 500GB Portable SSD ($127)

Gamers willen meer snelheid, of het doel is om te scheren milliseconden uit ping tijd tijdens een multiplayer-sessie of een extra frame per seconde op een cruciaal moment. Een SSD is een enorme performance boost op een PC of Mac, maar hoe zit het voor je spellen? Nou, voordat je te enthousiast, het is niet zo substantieel als je zou denken. Eurogamer heeft enkele diepe analyse op het onderwerp en kwam met een aantal interessante resultaten. De boost is er, maar het is niet per se even groot als een boost via USB als u zou verwachten van, zeg, upgraden van uw PC harde schijf naar een SSD-model.

Echter, als je nog steeds graag zien dat een snelheid boost en geld is niet een groot probleem voor u, ga met de SanDisk Extreme 500GB Portable SSD. Het is snel, het is stevig, en het is in staat om bestand te zijn tegen stoten of twee, evenals een scheutje water. Het is niet goedkoop aan, als je kon kopen de WD 4TB My Passport voor minder dan dit, maar als de snelheid is meer een punt van zorg voor u dan de grootte, het is de moeite waard een aankoop.

1 tb en 2 tb rassen zijn ook beschikbaar, maar de prijs hellingen aanzienlijk omhoog met de 1TB versie geprijsd op een zeer premie $280.

Kopen op Amazon

De doe-het-Pick: Sabrent 2,5-Inch SATA naar USB 3.0-Tool-Gratis Externe Harde Schijf Behuizing ($9)

Je bent hier dus je bent al vrij tech-minded. U kunt ook een paar extra harde schijven liggen in en om uw huis. Een snelle oplossing voor uw console opslag problemen is het kopen van een USB 3.0 behuizing en plaats de vaste schijf in.

De Sabrent 2,5-Inch SATA naar USB 3.0-Tool-gratis Externe Harde Schijf Behuizing vrij veel allemaal, en het is echt gemakkelijk om slot een harde schijf in. Maar zorg ervoor dat de harde schijf van 250GB is meer dan in de maat anders wordt je Een Xbox of PlayStation 4 niet zal herkennen. Anders dan dat, het is een goedkope en snelle oplossing om uw opslag-ellende. En het ziet er subtiel en opgaan in uw media center.

Kopen op Amazon