U Kunt Nu Praten met Alexa Behulp van Cortana

0
84

U kunt nu gebruik maken van Cortana om te praten met Alexa, als je woont in de VS. Andere landen komen later.

Om te beginnen gewoon leiden tot Cortana en zeg “open Alexa.” U zult worden gevraagd om in te loggen op een Amazon-account, zoals hierboven weergegeven, maar na dat u zult in staat zijn om toegang te krijgen tot Alexa van Cortana wanneer u maar wilt met dezelfde opdracht.

Merk op dat het typen van een ‘open Alexa” zal niet werken, je moet activeren met een spraakopdracht.

GERELATEERD: Alexa, Waarom Is Cortana Nog steeds op Mijn Computer?

U kunt ook open Cortana met behulp van Alexa-compatibele apparaten, maar laten we reëel zijn: bijna niemand is van plan om dat te doen. Microsoft heeft geduwd Cortana hard, waardoor het sommige van de meest prominente screen real estate bekend aan de mensheid, maar de voice-assistent nog niet echt aangeslagen in een grote weg. Misschien geeft Cortana toegang tot de meest populaire voice-assistent op de planeet zal helpen, maar het kan ook te weinig en te laat: PC-makers zijn al druk bezig met Alexa in computers rechtstreeks met elkaar.

Nog steeds, als je een Echo gebruiker, je hebt een dwingende reden om open Cortana af en toe. Geef het een schot.