Hoe neemt u Contact met Gmail Ondersteuning

0
102

Hoewel je misschien niet in staat om rechtstreeks contact opnemen met Gmail ondersteuning zonder een abonnement op G Suite voor bedrijven, er zijn een paar manieren om de antwoorden te krijgen die u op zoek bent naar online. Laten we eens kijken hoe u hulp kunt krijgen bij uw Gmail-problemen.

Het gebruik van Gmail Help voor Algemene Onderwerpen

De eerste bron die we gaan is Gmail Help, een Gmail-specifieke ondersteuning pagina geladen met oplossingen voor de meest veelvoorkomende problemen.

Na aankomst op de homepage ondersteuning voor Gmail, kunt u door enkele van de meer frequente help-onderwerpen geconfronteerd met Gmail-gebruikers.

GERELATEERD: het Inschakelen van Donkere Modus voor Gmail

Door te klikken op één van de onderwerpen toont een lijst van artikelen om u te helpen bij het oplossen van de problemen die u ondervindt.

Wanneer u klikt op een van de artikelen, u wordt omgeleid naar een pagina met stap-voor-stap instructies over hoe je het best dit op te lossen. De pagina bevat ook de stappen voor Android en iOS.

Als u niet kunt vinden van een onderwerp dat een antwoord op uw vraag, er is een zoekbalk aan de bovenkant van de pagina die u kunt gebruiken voor het beschrijven van het probleem dat u ondervindt.

Als je met een meer specifieke, minder vaak voorkomende probleem, moet u zich te wenden tot de Gmail-helpforum voor de hulp die je nodig hebt.

Het gebruik van Gmail Help Forum voor Specifieke Onderwerpen

De volgende optie is om het hoofd naar de forums, waar mensen naar toe gaan om specifieke vragen te stellen over problemen met Gmail-accounts. Het forum is gevuld met andere gebruikers van Gmail, en Google medewerkers.

U kunt toegang krijgen tot het forum van de Gmail-Help-pagina (klik op de “Help-Forum” link te klikken in de rechterbovenhoek), of door te gaan naar de Gmail Help Forum pagina direct.

Zodra u aankomt op de forums, naar beneden te scrollen ziet u de meest recente vragen die zijn gesteld door de gemeenschap.

Net zoals Google Helpen, op de top van de pagina kunt u gebruik maken van de zoekbalk om te zoeken naar een relevante vragen kunnen gebruikers hebben al gevraagd. Zoals met de meeste forums, wordt het beschouwd als een goede vorm om te proberen te zoeken voor uw probleem te zien als een besluit is reeds geplaatst.

Na dat, als u nog steeds niet de oplossing gevonden voor uw probleem, kunt u een nieuw onderwerp. Dit vereist dat u zich aanmeldt bij uw Google-account, en in het openbaar een vraag posten op het forum. Dit kan een andere gebruiker te reageren met een oplossing en als je geluk hebt, is een Google-vrijwilliger kan helpen u graag verder.

Om dit te doen, klik op de ‘Nieuwe Topic’ knop.

Op de volgende pagina, in de doos, leg het probleem dat u ondervindt, samen met eventuele foto ‘ s, links of bijlagen die kunnen helpen de andere leden van het forum helpen u om uw probleem op te lossen. Zodra u alle details heeft opgegeven, klikt u op de knop ‘Plaatsen’.

Als geen van deze bronnen wordt je dichter bij het oplossen van uw initiële problemen, kunt u altijd een brief sturen naar Google. Hun site vermeldt het adres van elke hoofdkantoor van Google in de wereld. Zeker zullen ze reageren op een feitelijke brief, toch?