Facebook Verbiedt Advertenties voor Kodi Dozen Omdat Piraten Zijn Verpest Alles

0
97

Facebook verboden alle advertenties voor Kodi dozen van deze week, de laatste in een lange run van soortgelijke beperkingen.

Een regel toegevoegd aan Facebook commerce beleid van deze week uitdrukkelijk verbiedt “het Bevorderen van de verkoop of het gebruik van streaming-apparaten met Kodi geïnstalleerd,” hoewel het beleid is het toestaan van de verkoop van de afstandsbedieningen en toetsenborden die ondersteuning bieden voor de app.

We hebben al een paar keer: Kodi is geen piraterij toepassing. Het is een open source video speler dat gebeurt met ondersteuning voor add-ons, en een enkele derde partij ontwikkelaars gebeuren te maken van add-ons voor piraterij TV-shows en films. Een andere groep van mensen en bedrijven verkopen “volledig beladen” Kodi dozen, die eigenlijk kleine computers met Kodi geïnstalleerd naast een bos van piraterij add-ons.

Kodi de ontwikkelaars zeggen dat deze piraterij dozen zijn het doden van Kodi, en nieuws als dit zeker lijkt te ondersteunen dat de vordering.

GERELATEERD: Waarom Uw Kodi Box niet Werkt, en Wat te Gebruiken in Plaats

En dit is niet de eerste keer Kodi ‘ s reputatie voor piraterij heeft pijn aan het project. Google niet langer auto-voltooid vragen over Kodi, bijvoorbeeld, en Amazon een verbod op de toepassing van hun app stores van vorig jaar. Dus Facebook zet slechts de laatste in een reeks van soortgelijke verboden. Het is triest, maar er is niet veel Kodi kan doen op dit punt. De piraten zijn verpest een mooi ding.

Onze dank aan Lucas Bouma bij Snoer Snijders nieuws voor het wijzen van dit verhaal voor ons.

Photo credit: Syafiq Adnann/Shutterstock.com