Det Bästa eluttag Med USB-Portar

0
137

Hur många av dina enheter kan du ladda med bara en USB-kabel? Och hur många butiker i ditt hus har USB-portar? Om det senare är “inte tillräckligt” fixa det med dessa butiker som ger dig USB-portar.

Den Bästa TV väggfästen
av Eric Ravenscraft den 15 augusti 2018

Du kan ställa in din TV på ett stativ i vardagsrummet, men om du vill ha en riktigt clean look med minimalt trassel, ett väggfäste kommer att bli ännu bättre. Detta är vår favorit väggfästen.

De Bästa Möss För Att Resa
av Michael Crider den 15 augusti 2018

Bärbar dator styrplattor har förbättrats drastiskt under åren, men de är fortfarande inte kan slå en mus för precision. Om du inte kan göra utan en, dessa är de bästa möss för att kasta i datorväskan.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa eluttag Med USB-Portar

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | augusti 16, 2018August 9, 2018

Hur många av dina enheter kan du ladda med bara en USB-kabel? Och hur många butiker i ditt hus har USB-portar? Om det senare är “inte tillräckligt” fixa det med dessa butiker som ger dig USB-portar.

Det bästa sättet att lägga till en USB-port på din vägg är att ersätta din befintliga outlet box med en som har USB-portar byggdes. Dock, du behöver att ändra din vägg för detta och du kanske inte vara bekväm nog att ändra ditt hem (eller tillåtas) för att göra det. Om du är i båten, vi har alternativ för dig också. Hursomhelst, det är hög tid för din försäljningsställen som fångas upp i den moderna världen.

Totalt sett bästa: TopGreener 4.8 A Dubbla USB-Uttag ($20)

Om du bara vill byta ut dina befintliga butiker med något funktionellt identiska, plus ett par USB-uttag, då denna modell från TopGreener är vägen att gå. Det har den normala duplex vägguttaget med åverkanssäkra fönsterluckor (för att vara extra säker på att du inte kan hålla sig fel typ av metall inuti), plus två USB-uttag, som kan avge upp till 4,8 ampere tillsammans.

Den sista biten är viktig. Medan telefonen kan förmodligen kostnad (om det är långsamt) från nästan vilken USB-port du behöver något med lite mer kraft för att ladda en tablett eller en liten bärbar dator. Denna outlet skickar 2.4 förstärkare till varje uttag vilket är mer än tillräckligt för de flesta typer av användning. Det är också bland de högsta amp produktionen av alla de enheter som vi har tittat på, så om du ska ändra din husets ledningar, detta är förmodligen den bästa att gå med.

Köp på Amazon

Bästa USB-C Alternativ: TopGreener USB-och USB-C Utlopp ($27)

Mer och mer moderna enheter via USB-C för både laddning och dataanslutningar. Samtidigt som USB-C har sina problem, det är också sannolikt att bli vanligare i framtiden. Du kanske redan har kablar med en USB-port C i båda ändarna. Om så är fallet, kanske du vill att detta utlopp också från TopGreener. Det finns två vanliga elkontakter, en typisk USB-kontakt (typ du har känt i flera år) och en rundare USB-C-kontakt.

USB-kontakten kan mata upp till 2,4 ampere, så det är tillräckligt kraftfull för att ladda de flesta större enheter. USB-C-kontakt utgång 3 ampere, vilket förmodligen gör det möjligt att snabbt ladda din enhet, beroende på kabel och telefonnummer som du använder. Bara se till att köpa en USB-kabel som inte kommer att skada din utrustning.

Köp på Amazon

Bästa Multi-Alternativet Färg: Leviton med Dubbla USB-Uttag ($23)

Det kan vara en mild oro, men ibland vill du ha din försäljningsställen pluggar för att matcha din inredning. Om estetik är viktigare för dig än nytta, då TopGreener vita plattorna kan inte vara rätt för dig. Detta utlopp från Leviton, å andra sidan, ger dig fler alternativ. Du kan få plattor i svart, brunt, grått, vitt, och mer.

Att vädja till din känsla av fåfänga är inte utan sina nackdelar, men. De två extra USB-uttag (på toppen av de två vanliga eluttag) endast stöd för sammanlagt 3,6 ampere, eller 1,8 ampere varje. Det är gott att ladda telefonen, men det kan vara för litet för att några av dina större prylar. Plus, det kan ladda dina enheter en lite långsammare. Det är inte en deal breaker på något sätt, men det är värt att hålla i åtanke.

Köp på Amazon

Best Nr Installera Tillval: Belkin 3-Uttag, Dubbla USB-laddningsdocka ($21)

Om du inte kan (eller inte vill) installera ett uttag i väggen, detta Belkin charging cradle ger dig ett alternativ. Det ansluts direkt till din befintliga outlet där det blockerar både butiker. I utbyte får du tre vanliga eluttag, plus två 2.4 amp USB-uttag. Blocket har även en liten ås så att du kan ställa in telefonen på toppen av det medan det laddar.

Om det inte är nog för dig, en uppgraderad modell ger dig sex i full storlek uttag och två USB-portar. Om USB-portarna på enheten endast utgång 2.1 förstärkare, och det finns ingen bekväm laddning hyllan för att placera dina prylar på. Antingen en kommer att ge dig möjlighet till USB-laddning utan att behöva röra runt med elektriska kablar innanför väggen.

Köp på Amazon