De Beste TV wandmontage

0
116

Kon u uw TV op een standaard in uw woonkamer, maar als je een echt clean look met een minimale rommel, een wall mount zelfs nog beter. Dit zijn onze favoriete wandbeugels.

De Beste Muizen Voor Op Reis
door Michael Crider op 15 augustus 2018

Laptop trackpads hebben verbeterd over de jaren, maar ze kan nog steeds niet winnen van een muis voor precisie. Als je niet kan doen zonder een, dit zijn de beste muizen te gooien in de tas van uw laptop.

De Beste Goedkope Portret Fotografie Spullen Voor Uw Camera
door Harry Guinness op 15 augustus 2018

Het portret is een grote genre van fotografie. U hoeft niet een stuk van het vistuig te nemen zijn goed, maar er zijn een paar stukjes van de kit die u kunnen helpen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste portret fotografie spullen voor uw camera.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste TV wandmontage

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | 15 augustus 2018August 15, 2018

Kon u uw TV op een standaard in uw woonkamer, maar als je een echt clean look met een minimale rommel, een wall mount zelfs nog beter. Dit zijn onze favoriete wandbeugels.

Het moet gaan zonder te zeggen, maar als je gebruik wilt maken van een muur, je moet het vermogen hebben (en het recht) voor het aanpassen van uw muur. De meeste wall mounts neiging te betrekken, iets meer aanpassing dan, zeg, het ophangen van een poster. Als je het huren, vraag uw verhuurder, als u bent toegelaten om gaten in de muur en studs, terwijl de montage van een TV. Als u uw eigen huis… goed, je bent goed om te gaan.

De Begroting Halen: AmazonBasics ($25)

AmazonBasics vaak heeft precies de juiste accessoire te dekken, het minimum dat nodig is en dit is verrassend genoeg geen uitzondering. Amazon verkoopt een $25 wall mount, die perfect is als u de zorg over het zetten van uw TV aan de muur. Het ondersteunt Tv ‘ s van 37 tot 80 cm en maximaal 120 kilo. Het heeft een 18 graden kantelen en dat is niet de hoogste die we hebben gezien, maar het is genoeg om te tweaken het een beetje als je nodig hebt om een verblinding. Er zijn betere, meer geavanceerde muur montage kits, maar als je gewoon iets wilt, goedkope en eenvoudig te gebruiken, deze is voor u.

Kopen op Amazon

De Dunste Profiel: OmniMount Low-Profile Mount ($200)

Er zal altijd een stukje van de ruimte tussen de TV en de muur, omdat je nodig hebt om de plug in kabels. Echter, deze berg van OmniMount weet te brengen dat de ruimte ongeveer net zo laag als het kan gaan. Met slechts 1,8″ tussen uw TV en de muur, het is moeilijk om het te krijgen dichterbij. Het kan ondersteuning voor Tv ‘s tot 80″, dus het zal werken voor iedereen, maar zelfs de grootste displays, terwijl nog steeds op zoek flush mogelijk tegen de muur.

Wat stelt echt deze berg uit elkaar, hoewel, is dat in tegenstelling tot andere low-profile mounts, u kunt nog steeds van uw kabels. De AmazonBasics mount, bijvoorbeeld, heeft een soortgelijke 1.8″ – profiel, maar als je nodig hebt om toegang te krijgen tot uw kabels achter de muur, kunt u alleen tilt het een kleine hoeveelheid aan op nauwelijks knijp je handen eronder. De OmniMount beschikt over een standaard die rekwisieten uw TV up-veel meer als je nodig hebt om aan de bedrading, zonder in te leveren op het ontwerp van de berg. Het kan duur zijn, maar het is het beste monteren als u de zorg over het krijgen van de schoonste kijken.

Nu Kopen

Voor Grote Tv ‘ s (en een Aantal Horizontale Tilt): Sanus Geavanceerde Tilt ($130)

Of heb je een grotere TV, of wil u gewoon wat meer beweging van uw muur, dit model van Sanus geeft je de toeters en bellen. Deze mount ondersteunt Tv ‘s tot 90″ en 150 kilo zwaar, dus hang je zelfs de grootste Televisies. U kunt duwen bijna net zo dicht bij de muur als de AmazonBasics een muur, maar als je nodig hebt om te knoeien met de kabels achter je TV, je kan trekken tot bijna 6″ weg van de muur. Als je merkt dat je zelfs af en toe wat gerommel achter de TV, u zult blij zijn dat u deze optie hebt.

De berg maakt ook gebruik van twee armen aan de achterkant van uw TV die kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Dit betekent dat, naast het kantelen van de TV omhoog of omlaag om verblinding te voorkomen, kunt u tilt het een beetje naar links of rechts. Hoe ver kunt u de tilt en zijwaarts hangt een beetje af van het soort mounts uw TV ondersteunt (indien uw TV beugels dichter bij elkaar, je zult in staat zijn om een meer dramatische kantelhoek), maar het is een handige functie te hebben. In mijn eigen huis, ik gebruik deze om af en toe tilt de TV naar de keuken terwijl ik sta te koken. U kunt de TV met een simpele druk op het, dus het is makkelijk om het te veranderen.

Kopen op Amazon

Voor Maximale Flexibiliteit: Montage Droom Zwenkarm ($37)

Als je een machtige moeten uw TV precies waar u het wilt gaan, dan is dit mount Montage Droom is voor u. Het zal niet bijna net zo dicht bij de muur als sommige van de andere mounts we hebben aanbevolen, want het heeft een uitschuifbare arm die kan oplopen tot 15.2″ weg. De zwenkarm is een “elleboog” die u toelaat om opnieuw in de juiste positie op een breed scala van hoeken en posities. U kan uittrekken om het gezicht van uw TV bijna zijwaarts, of de ineenstorting van de arm om de TV (bijna) tegen de muur.

Dit zal waarschijnlijk overkill voor de gemiddelde gebruiker, maar het heeft wel een aantal nuttige doeleinden. Als je het opzetten van een conferentieruimte en wilt opzetten van een display die u kunt aanpassen op basis van waar uw doelgroep zit, of als je een game room en wilt u een scorebord dat je af wanneer u klaar bent. Met een 3″ ingestort profiel, het steekt meer dan de meeste mounts bij weg te zetten, maar er is iets echt cool over trekken van uw TV uit de buurt van de muur en naar waar je het nodig hebt.

Kopen op Amazon