De Beste Muizen Voor Op Reis

0
109

Kon u uw TV op een standaard in uw woonkamer, maar als je een echt clean look met een minimale rommel, een wall mount zelfs nog beter. Dit zijn onze favoriete wandbeugels.

De Beste Muizen Voor Op Reis
door Michael Crider op 15 augustus 2018

Laptop trackpads hebben verbeterd over de jaren, maar ze kan nog steeds niet winnen van een muis voor precisie. Als je niet kan doen zonder een, dit zijn de beste muizen te gooien in de tas van uw laptop.

De Beste Goedkope Portret Fotografie Spullen Voor Uw Camera
door Harry Guinness op 15 augustus 2018

Het portret is een grote genre van fotografie. U hoeft niet een stuk van het vistuig te nemen zijn goed, maar er zijn een paar stukjes van de kit die u kunnen helpen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste portret fotografie spullen voor uw camera.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Muizen Voor Op Reis

Michael Crider | @MichaelCrider | 15 augustus 2018August 9, 2018

Laptop trackpads hebben verbeterd over de jaren, maar ze kan nog steeds niet winnen van een muis voor precisie. Als je niet kan doen zonder een, dit zijn de beste muizen te gooien in de tas van uw laptop.

Er is geen “perfecte” muis voor iedereen. Sommigen zullen iets wilt, dat is klein zonder in te boeten op comfort, anderen willen het absoluut kleinste volume mogelijk voor hun minimalistische verpakking. Er zijn een paar gamers die willen een maximum aan precisie en lag vermindering, old-school, die-hard trackball gebruikers, en een aantal die net iets goedkoper, dat is makkelijker in het gebruik dan een trackpad. Wij hebben betrekking op deze specifieke stellingen, en tussen hen u bent zeker om iets te vinden dat past bij uw specifieke behoeften.

De Beste Reis-Muis: Logitech Triathlon M720 ($35)

Deze muis heb een super hoge merken in onze meer algemene Bluetooth-muis roundup, en het is nog steeds een geldig halen als je iets meer draagbaar. De Triatlon is ongeveer twee-derde van de grootte van een volwaardige desktop muis, zittend in de sweet spot tussen comfort en draagbaarheid. Het gebruik van dit ding voor uren op een moment niet aanwezig zijn van enig ongemak. Het is ook compatibel met snelle schakelen tussen maximaal drie machines, aangesloten via Bluetooth of de opgenomen 2.4 GHz draadloze USB-adapter. Dat betekent dat je zou kunnen consolideren van uw muis gebruiken voor een desktop, laptop en tablet in één enkel apparaat met een snelle, gemakkelijk te schakelen. Logitech ‘ s hyper-fast kogellager, het scrollwiel en de multi-machine-FLOW-software zijn opgenomen, maar de echte reis-vriendelijke functie is een levensduur van meer dan een jaar op een enkele AA batterij. En bij slechts $35, deze muis is moeilijk te verslaan.

Kopen op Amazon

De Beste Compacte Travel Muis: Logitech MX Anywhere ($31)

De Triathlon krijgt onze nod voor de beste ergonomie en een lange levensduur. Maar als je iets wilt, veel kleiner voor een super-krappe laptop tas, de MX Anywhere is de volgende beste optie. Het maakt gebruik van veel van de ingewanden, met inbegrip van de handige quick switch, dual Bluetooth/2.4 GHz-USB draadloze, en een kogellager scroll-wiel. Bij ongeveer de helft van de grootte, deze muis is niet zo comfortabel, maar het is horizontaal scrollen en een meer geavanceerde laser die kan tracken op glas. We gaan het aan te bevelen de originele MX Overal over de vernieuwde MX Anywhere 2. Afgezien van een iets andere afwerking, het enige verschil tussen hen is FLOW ondersteuning op het laatste. En sinds deze muis zal waarschijnlijk worden gewijd aan een enkele draagbare machine, het is onwaarschijnlijk dat je het toch maar gebruiken. Die concessie zal bespaart u meer dan $30 versus het nieuwere model. De batterij niet zo lang mee als de Triathlon, maar het is oplaadbaar via USB.

Kopen op Amazon

De Beste Reis-Muis voor Gamers: de Razer Eentheris ($45)

PC-gamers die voornamelijk gebruik van laptops zijn een niche-ras, maar de Razer is niets als het niet meegaand. Hun Eentheris model is de duidelijke leider in een korte veld dankzij een kleine, solide ergonomie en de mogelijkheid om te kiezen tussen een Bluetooth-verbinding of een draadloze USB-lag-free play. De 7200DPI optische sensor niet over de belachelijk hoge bijhouden van de Razer het volledige bureaublad van de muizen, maar het zal meer dan genoeg voor elke oppervlakte die je waarschijnlijk gebruik grenzend aan uw gaming laptop. Twee AA-batterijen maanden meegaan als u de muis gebruiken in low-power modus Bluetooth, en je kunt overschakelen naar een gepatenteerde draadloze wanneer je in-game. De volledige shooter knop lay-out is opgenomen, maar met de duim knoppen alleen aan de linker kant, de Razer de vordering van links-en rechtshandigen ondersteuning van de ringen een beetje hol. Op $45, het is een van de betere waarden in het bedrijf is stabiel.

Kopen op Amazon

De Beste Budget Travel Mouse: Tecknet BM308 Bluetooth Muis ($15)

Als imitatie is van vleierij, van Logitech moeten worden blozend: deze budget-vriendelijke Bluetooth muis is een nogal schaamteloze kopie van een van de oude Marathon ontwerpen. Dat gezegd hebbende, het is een goede vormgeving te kopiëren, dankzij een compacte lay-out van dat voelt nog steeds goed in de hand. Voor slechts $15 u zult niet de fancy dual wireless van de vorige muizen op deze lijst, maar de Bluetooth-verbinding is compatibel met zowat alles. Je krijgt zelfs duim knoppen van de browser—geen gegeven op deze prijs door alle middelen en een DPI schakelaar onder het scroll-wiel. Dit is ongeveer net zo goedkoop is als je kunt krijgen voordat je begint te merken een serieuze duik in het bouwen van kwaliteit, ergonomie, of beide.

Kopen op Amazon

De Beste Reis-Trackball: Kensington Orbit Draadloze Trackball Muis ($38)

Zoals game muizen, trackballs zijn een kleine niche in de ultra-mobiele markt. Maar als een muis voelt gewoon niet goed, de Baan van Kensington is zo goed als je kunt krijgen zonder verpakking van iets dat veel groter en zwaarder. Het ontwerp is gebaseerd op een 2.4 GHz USB-dongle, dus tablets worden niet ondersteund en moet u mogelijk een converter als u alleen de USB-C-poorten beschikbaar. Maar als een kleinere trackball, het ontwerp is te onderhouden, met een mooi symmetrisch lichaam en een aanraakgevoelige scroll wiel rond de grote bal. Met maar twee knoppen betekent geavanceerde gebruikers kunnen het gevoel een beetje onderdrukt, maar het is de beste optie die beschikbaar is in deze vorm factor.

Kopen op Amazon