De Bästa Möss För Att Resa

0
119

Du kan ställa in din TV på ett stativ i vardagsrummet, men om du vill ha en riktigt clean look med minimalt trassel, ett väggfäste kommer att bli ännu bättre. Detta är vår favorit väggfästen.

De Bästa Möss För Att Resa
av Michael Crider den 15 augusti 2018

Bärbar dator styrplattor har förbättrats drastiskt under åren, men de är fortfarande inte kan slå en mus för precision. Om du inte kan göra utan en, dessa är de bästa möss för att kasta i datorväskan.

Det Bästa Billiga Porträtt Fotografering Redskap För Din Kamera
av Harry Guinness den 15 augusti 2018

Porträtt är en stor genre av fotografi. Du behöver inte mycket utrustning för att ta bra sådana, men det finns några bitar av kit som kan hjälpa till. Låt oss titta på några av de bästa porträtt fotografering redskap för din kamera.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Möss För Att Resa

Michael Crider | @MichaelCrider | augusti 15, 2018August 9, 2018

Bärbar dator styrplattor har förbättrats drastiskt under åren, men de är fortfarande inte kan slå en mus för precision. Om du inte kan göra utan en, dessa är de bästa möss för att kasta i datorväskan.

Det finns ingen “perfekt” mus för alla. Vissa kommer att vilja något som är liten utan att göra avkall på komfort, andra vill absolut minsta volym som möjligt för sina minimalistisk förpackning. Det finns ett par spelare som vill ha maximal precision och lag minskning av den gamla skolan, die-hard trackball-användare, och en del som bara vill ha något billigt som är enklare att använda än en styrplatta. Vi har täckt dessa särskilda grunder, och mellan dem du är säker på att hitta något som passar just dina behov.

Den Bästa Övergripande Resa Mus: Logitech Triathlon M720 ($35)

Den här musen fick super-höga betyg i vår mer allmänt Bluetooth-mus roundup, och det är fortfarande ett giltigt val om du behöver något mer portabel. Triathlon är ca två tredjedelar av en full-size-skrivbordet mus, sitter i sweet spot mellan komfort och portabilitet. Med hjälp av denna sak i timmar på en tid inte presentera något obehag. Den är även kompatibel med snabb växling mellan upp till tre maskiner, anslutna via antingen Bluetooth eller ingår 2.4 GHz-trådlös USB-adapter. Det innebär att du kan konsolidera din mus för användning för en stationär, bärbar dator och tablet ner till en enda enhet med snabba, enkla att byta. Logitech är blixtsnabb kullager rullningshjul och multi-maskin FLÖDE programvara ingår, men den verkliga resor-vänlig funktionen är en batteritid på över ett år på ett enda AA-batteri. Och på bara $35, denna mus är svårt att slå.

Köp på Amazon

Den Bästa Kompakta Resa Mus: Logitech MX Anywhere ($31)

Triathlon blir vår nod för bästa ergonomi och livslängd. Men om du vill ha något mycket mindre för en super-trevlig laptop väska, MX-Någonstans är det näst bästa alternativet. Det används en hel del av samma tarmar, inklusive praktiskt att snabbt kunna byta, dubbel Bluetooth/2.4 GHz-trådlös USB -, och ett kullager rulla hjulet. Vid ungefär hälften av den storlek, den här musen är inte riktigt så bekvämt, men det finns horisontell rullning och en mer avancerad laser som kan spåra på glas. Vi kommer att rekommendera den ursprungliga MX som Helst över den uppdaterade MX Anywhere 2. Bortsett från en något annorlunda slut, den enda skillnaden mellan dem är FLÖDET stöd på den senare. Och eftersom den här musen kommer förmodligen att vara dedikerad till en enda bärbar maskin, det är osannolikt att du kommer att använda det ändå. Att koncessionen kommer att spara dig över $30 jämfört med den nyare modellen. Batteriet inte håller så länge som Triathlon, men det är laddningsbara via USB.

Köp på Amazon

Den Bästa Resa Mus för Gamers: Razer Entheris ($45)

PC-spelare som huvudsakligen använder bärbara datorer är en nisch rasen, men Razer är ingenting om inte tillmötesgående. Deras Entheris modell är tydlig ledare i en kort fältet tack vare en liten storlek, fast ergonomi, och möjlighet att välja mellan en Bluetooth-anslutning eller en trådlös USB-för lag-spela gratis. Den 7200DPI optisk sensor inte har löjligt snabb spårning av Razer ‘ s full desktop möss, men det kommer vara mer än nog för vilken yta som helst du kan tänkas använda i anslutning till din gaming laptop. Två AA-batterier kommer att pågå i månader om du använder musen på låg effekt Bluetooth-läge, och du kan växla över till en egenutvecklad trådlöst när du är i spelet. Full shooter-knappen layout ingår, men med tummen knappar bara på vänster sida, Razer: s yrkande av ambidexter stöd ringar lite ihåligt. $45, det är en av de bättre värden i bolaget är stabil.

Köp på Amazon

De Bästa Budget Travel Mouse: Tecknet BM308 Bluetooth-Mus ($15)

Om imitation är smicker, Logitech bör vara att rodna: denna budget-vänlig Bluetooth-mus är en ganska skamlös kopia av en av företagets gamla Marathon mönster. Som sagt, det är en bra design för att kopiera, tack vare en kompakt layout som fortfarande känns bra i handen. För bara $15 får du inte fancy dual wireless föregående möss på denna lista, men dess Bluetooth-anslutning som är kompatibel med nästan allt. Du får även tummen webbläsarens knappar—inte en tanke på detta pris-med alla medel—och ett DPI-switch under scrollhjulet. Detta är ungefär lika billigt som du kan få innan du börjar märka en allvarlig dopp i build kvalitet, ergonomi, eller både och.

Köp på Amazon

Den Bästa Resa Trackball: Kensington Orbit Trådlös Trackball-Mus ($38)

Gillar gaming möss och styrkulor är en liten nisch i den ultra-mobil-marknaden. Men om en mus som bara inte känns rätt, banan från Kensington är så bra som du kan få utan förpackning något mycket större och tyngre. Designen bygger på en 2.4 GHz USB-dongle bara, så mobile tabletter stöds inte och du kan behöva en omvandlare om du bara har USB-C-portar tillgängliga. Men som en mindre styrkula, konstruktionen är i brukbart skick, med en fin ambidexter kropp och en touch-känslig rullningshjul kring de viktigaste bollen. Med bara två knappar innebär avancerade användare kan kännas lite undertryckt, men det är det bästa alternativet som finns tillgängliga i denna form.

Köp på Amazon