Yell “Verbeteren!” Op Uw Computer, Net Als op TV, In Deze Browser Spel

0
96

In de films van het opruimen van vage foto ‘ s is eenvoudig: gewoon roepen: “Verbeteren!” en “Zoom in!” Verbeteren, een browser spel door programmeur Nicole Hij werkt net zoals dat, en het is hilarisch.

Het concept is eenvoudig: er is een misdaad gebeurt ergens in een foto, en je moet inefficiënt gebruik spraakopdrachten om de code te vinden die op te lossen.

Elk detail hier is de faux-hacker Hollywood look, de onnodige vaagheid, de schijnbare impossiblity van het daadwerkelijk vinden van bewijs met behulp van een voice interface. Het is perfect, en u moet het proberen.

GERELATEERD: Domme Geek Trucs: Je Vrienden Overtuigen U bent een Hollywood-Stijl Hacker met Deze Tools

Je zou willen om te wachten totdat je thuis komt van het werk, hoewel, tenzij je het niet erg te schreeuwen “Verbeter,” “Zoom in” en “naar rechts” herhaaldelijk in uw kast. Tenzij dat soort dingen zal mengen recht op uw werkplek? Ga er dan voor, denk ik. Veel plezier!