Nintendos Stora Byta Spel Går Sällan till Salu, Men De är $45 Idag

0
209

Ingen gillar att spendera mer pengar än de har. Med rätt appar på din smartphone, du kan sätta en hel del dollar tillbaka i fickan i slutet av en shoppingtur.

De Bästa Kit Verktyg för Studenter
Craig Lloyd på 14: e augusti 2018

Om du är en high school-examen att göra din väg till skolan i år, du kan bli chockad att ta reda på hur mycket saker behöver för att montera och reparera. Här är de bästa kompakta verktyg för att få jobbet gjort.

De Bästa Sätten att Ge Dina Gäster en Telefon Laddare
av Eric Ravenscraft den 14: e augusti 2018

I det 21: a århundradet, och erbjuder en telefon laddare till dina gäster är nästan lika viktigt som att erbjuda en drink. Vi har några förslag på hur man kan integrera kommunala laddare till ditt vardagsrum.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Nintendos Stora Byta Spel Går Sällan till Salu, Men De är $45 Idag

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | augusti 14, 2018August 14, 2018

Några av de bästa spelen för-Omkopplaren kommer från Nintendo själva, och de går sällan på rea. Idag är ett undantag, som många går för $45.

Om du inte har plockat upp den stora Nintendo Byta spel ännu, inklusive Legend of Zelda: Andetag av naturen, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, eller de fortfarande mycket nytt Mario Tennis Ess—då kan du ta tag i dem för $45 idag från Amazon. Det är ner från deras vanliga pris av $55-60. I själva verket, det är till och med lägre än $48 att Premiärminister användare skulle kunna få för förbeställning spel. Med andra ord, det har aldrig funnits en bättre affär. Här är de som du kan köpa:

  • The Legend of Zelda: Breath of Wild – $45
  • Super Mario Odyssey – $45
  • Mario Kart 8 Deluxe – $45
  • Mario Tennis Ess – $45

Oavsett om du satt ut dessa spel på ett tag eftersom du väntade på ett prisfall, eller om du inte har plockat upp en växel till att börja med, detta är ett bra tillfälle att plocka upp de största spel för konsolen.

Via: Kinja Erbjudanden