File Explorer is Vermoedelijk Compleet Donkere Huid niet Echt Gedaan

0
81
via @mdtauk op Twitter

Microsoft lijkt te worstelen met de Windows-10 de donkere modus, als een zogenaamd “voltooien” donkere versie van de Verkenner duidelijk maakt.

Windows-10 is een donkere thema voor de maanden nu, maar het is inconsistent toegepast—de meeste van derden apps niet respecteren van de instelling, bijvoorbeeld. Maar Verkenner werkt niet vast te zitten in het bijzonder.

GERELATEERD: macOS Mojave Donker Modus Zet Windows-10 de Schaamte

Dat is de reden waarom gebruikers enthousiast wanneer Microsoft het publiceren van een blog post te beweren dat Bestand Explorer donker modus is “klaar voor de volgende grote versie van Windows.” Probeer het thema uit in de laatste Insider versie van Windows, echter, en je zult zien dat het niet helemaal compleet.

Rafael Rivera een thread gepost screenshots van, met een heleboel zeer veel, niet donkere weergave:

Sommige pictogrammen hebben zelfs witte omlijning:

Dit, als een post door Surur bij MS Power User punten uit, is niet een echte donkere versie van Windows Verkenner. Je zou kunnen zeggen dat een deel van het licht windows zijn nalatenschap beschikt over een aantal Microsoft-engineers hebben dit gedaan op Twitter. Maar dit zijn functies die mensen gebruiken regelmatig, dus dat is een vreemd argument te maken.

Ik hoop echt dat dit niet de definitieve versie, omdat het lijkt op een fan-made hack. De blog post zegt dit thema is “klaar,” wel, dus wie weet? We hebben gesproken over hoe de macOS donkere modus zet Windows te schande worden, en dit is echt niet het tegengaan van ons verhaal.