File Explorer är Förmodligen Klar Mörk Hud inte Riktigt Ser ut Gjort

0
78
via @mdtauk på Twitter

Microsoft verkar vara kämpar med Windows 10 mörka läget, som en förment “komplett” mörk version av File Explorer gör klart.

Windows-10 har erbjudit en mörk tema för flera månader nu, men det är inkonsekvent—de flesta tredjeparts-appar har ingen respekt för den inställningen, till exempel. Men File Explorer-programmet fungerar inte fastnat i synnerhet.

RELATERAT: macOS Mojave är Mörkt Läge Sätter Windows 10 till Skam

Vilket är varför användarna fick upphetsad när Microsoft att publicera ett blogginlägg som hävdar att File Explorer är mörkt läge är “redo för nästa stora release av Windows.” Prova tema i de senaste Insider version av Windows, dock, och du kommer se att det inte är exakt komplett.

Rafael Rivera postat en tråd på skärmdumpar, som visar ett gäng mycket inte mörka subwindows:

Vissa ikoner har även vita konturer:

Detta som ett inlägg av Surur på MS Power User påpekar, är inte en sann mörk version av Windows Explorer. Man skulle kunna hävda att en del av ljuset windows är äldre har—några Microsoft-tekniker har gjort precis som på Twitter. Men dessa är människor som regelbundet använder, så det är ett märkligt argument att göra.

Jag hoppas verkligen att detta är inte den slutliga versionen, eftersom det ser ut som en fan-gjorda hack. Det blogginlägg som säger att detta tema är “redo” om, så vem vet? Vi har pratat om hur macOS mörka läget sätter Windows till skam, och detta är verkligen inte motverka vår berättelse.