Facebook Doodt Vriend Lijst Met Feeds, De Beste Film Ooit Gestolen Van Google+

0
78

Facebook is het doden van een Vriend Lijst met Feeds, waarmee u kunt bladeren aangepaste news feeds van curator lijsten van vrienden.

De functie, gekopieerd van Google+ terug voordat Google+ is volledig irrelevant, maakte Facebook aanpasbare op een manier die blijkbaar heel weinig mensen geïnteresseerd waren.

Om duidelijk te zijn, Facebook is niet het doden van Lijsten compleet, alleen het aangepaste nieuwsoverzicht. Hier is een Facebook-woordvoerder, in gesprek met Sarah Perez op Tech Crunch:

Terwijl de mensen het niet kunnen zien custom feeds uit de lijsten van vrienden, ze zullen nog steeds in staat zijn tot het maken en bewerken van vrienden in lijsten en deel alleen maar om deze doelgroepen wanneer ze post op Facebook. Naast deze opties, kunnen ze ook blijven aanpassen Nieuws-Feed door het bezoeken van de News Feed-voorkeuren om te kiezen welke berichten ze willen eerst zien of verbergen van berichten die ze niet willen zien.

Ik begrijp het zal altijd een kleine minderheid van de gebruikers die tweak sites zoals Facebook te werk gewoon rechts, maar het is leuk om de optie. Google+ wordt gevraagd Facebook te bieden deze optie, in het kort, en alleen al om die reden ben ik blij dat het bestond. Ik ben triest om te zien dat zo ‘ n functie geheel verdwijnen, zelfs als bijna niemand gebruikt het.

Photo credit: Chinnapong/Shutterstock.com