Samsungs Galaxy Note 9 Har Massor av Förvaring, en Fjärrkontroll, Penna, Massiv prislapp

0
138

Idag, Samsung meddelade den nya Galaxy Note 9, med en uppgraderad Bluetooth-S-Pen och inbyggd förvaring upp till en galen 512GB. Men det kommer att kosta dig fyra siffror oavsett vilken modell du får.

De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet
av Jennifer Allen på 9: e augusti 2018

Innan du ger dig iväg till college, kanske du vill plocka upp ett par nya hörlurar. Vi har checkat ut de bästa burkar för att både studera och nöje.

Det Bästa Nyckelring Alternativ
av Michael Crider den 9: e augusti, 2018

Nycklar har funnits i 6000 år, förmodligen följt av några sätt att hålla dem organiserade. En nyckelring fungerar tillräckligt bra, men om du skulle vilja något mer tyst eller strömlinjeformad, kolla in dessa nya verktyg.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Samsungs Galaxy Note 9 Har Massor av Förvaring, en Fjärrkontroll, Penna, Massiv prislapp

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | augusti 9, 2018August 9, 2018

Idag, Samsung meddelade den nya Galaxy Note 9, med en uppgraderad Bluetooth-S-Pen och inbyggd förvaring upp till en galen 512GB. Men det kommer att kosta dig fyra siffror oavsett vilken modell du får.

Den nya Galaxy Note 9 har ett positivt massiv 6.4″ 2960×1440 OLED-skärm som Samsung säger är den största skärmen av alla Galaxy Note så långt. Den kommer i fyra färger: blå, violett, orange eller svart. I fråga om de tre senare, S-Pen kommer att matcha ramen för själva telefonen. Men, den blå Not 9 innehåller en gul S-Pen som ser ut ungefär som en #2 penna.

Den nya S-Pen är att få en uppgradering med Bluetooth-funktionalitet som gör att du kan använda den som en fjärrkontroll. Samsung visade använda den som en fjärrkontroll avtryckaren för selfies, för att spela upp och pausa YouTube-videor, och—bara för att visa upp—de använde den nya S-Pen för att styra presentation där de presenterade den nya S-Pen. Vi får se hur många appar som stöd för fjärrkontroll (eller hur många du skulle även vill fjärrstyra) när telefonen är ute, men det är coolt att det är möjligt. Detta kommer att innebära att du måste ta ut din penna, men du kan göra det genom att sticka tillbaka i telefonen. Om S-Pen är batteriet dör, kan du fortfarande använda den gamla pennan funktioner som du är van vid.

Medan pennan kan vara den ikoniska inslag i Obs-linjen, är det också varit en spec för att uppgradera den vanliga Galaxy S-serien. Denna nya tar det lågmälda uppdrag uttalande på allvar, med en Snapdragon 845 10mn processor, en stor på 4 000 mAh-batteri (upp från nästan 3.300 mAh-batteri i förra årets modell), en respektabel 6GB RAM-minne (kan uppgraderas till 8GB), och minst 128 gb inbyggd lagring. Om du vill ha till våren för mer, kan du uppgradera till så högt som 512GB internt lagringsutrymme. Telefonen har även en mikro-SD-kortplats som stöder upp till 512GB extra lagringsutrymme för en fullständig 1TB möjliga utrymme. Även Samsung hävdar att telefonen klarar av upp till 1,2 Gbps hastighet internet, men låt oss vara verkligt, ditt nätverk förmodligen inte kommer att ge det någon gång snart.

Om du har clamoring för Fortnite på Android, då Samsung kommer att göra som X och ge det till dig. Från och med idag kan användare med befintliga (senaste) Samsung telefoner kan ladda ner den Episka Spel launcher. Om du får nya Galaxy Note 9 eller Galaxy Tab S4, kommer du att få tillgång till speciella Galaxy huden. Spelet kommer att vara en exklusiv för en kort lista över Samsung telefoner för de kommande dagarna (i stort sett Galaxy S7 eller nyare), efter vilket du kommer att kunna prova Fortnite beta på ett mycket större utbud av Android-telefoner från olika tillverkare.

Om allt detta låter bra, du kan vänta till de dåliga nyheterna. Tja, här är det: den här telefonen startar på $1 000. Du läste rätt. För basen 128GB-modellen, måste du punga ut med $1,000 (eller komma på en dyr betalningsplan). Om du vill beefier 512GB-modellen, kommer det att kosta dig $1,250, som är ännu dyrare än det högsta kapacitet iPhone X (men, att vara rättvis, det har också dubbelt så mycket lagringsutrymme som iPhone). Om du har tänkt att telefonen bara inte kostar tillräckligt med pengar i dessa dagar, då Samsung är här för dig.

Du kan förbeställa den nya Not 9 till 12:01PÅ den 10: e augusti (eller midnatt i kväll, om du läser detta på torsdag). Telefonen kommer att levereras till den 24 augusti.