Hur man Installerar Fortnite för Android

0
357

Som väntat, Epic Games har släppt Fortnite för Android—men det är inte tillgängliga i Google Play Store. Du måste installera den manuellt. Här är hur man gör det.

En av de trevliga saker om Android har förmågan att installera Apk—Android Package-Satser—som inte ingår i Play Store. Detta gör det möjligt för utvecklare att låta användare testa appar utan att gå genom officiella kanaler och ger användarna frihet att installera särskilda program som de kanske inte kan få någon annanstans. Detta, naturligtvis, kommer med risk för nedsatt säkerhet.

Ack, detta är den väg som Epic bestämde sig för att gå med Fortnite av olika skäl som vi kommer inte komma in här. Samtidigt som det gör det lite mer krångel för dig att komma igång, det är verkligen inte svårt att göra—beroende på din telefonmodell, men processen kan vara lite olika.

RELATERAT: Fortnite För Android Hoppar Play Store, Och Det är En Enorm säkerhetsrisk

Det är värt att notera att vid den aktuella tiden Fortnite är endast tillgänglig på Samsung-enheter: S7/Edge, S8/+, S9/+, Not 8, Not 9, Fliken S3, och Fliken S4. Stöd för andra enheter kommer snart att vara tillgängliga, med Samsung ensamrätt period bara varar några dagar.”

Hur man Installerar Fortnite för Android på Samsung-Enheter

Eftersom Samsung har en kort exklusivitet period för Fortnite, det är också lättare att installera på sina enheter med hjälp av Galaxy Apps store. För att komma igång, chef över till www.fortnite.com/android från din Samsung telefon.

Från det att peka på Samsung-knappen—detta kommer att omdirigera dig till Fortnite sida i Galaxy Apps store. Tryck på knappen Installera för att ladda ner installationsprogrammet.

 

När du har hämtat, kommer installationsprogrammet att starta. Tryck på knappen Installera här för att hämta den fullständiga Fortnite spel—det kommer att kräva tillstånd lagring, så det är bara att medge att när så begärs. När installationen är klar trycker du på start-knappen.

 

Spelet kommer att starta, men du är inte klar ännu—den har en annan gigabyte för att ladda ner. När det är klart, men du kommer att vara redo att rocka och rulla.

Hur man Installerar Fortnite på Alla Andra Android-Enheter

Som nämnts ovan, Samsung har en exklusivitet period för Fortnite för Android. Men när denna period är över kommer du att kunna installera spelet på en massa andra Android-enheter—gå hit för en komplett lista.

För att göra detta, måste du sideload den Fortnite Launcher. Här är spinkig.

Första saker först, du behöver för att ladda ner launcher. För att få det ska du bege dig till www.fortnite.com/android och pekar på den Episka knappen. Detta kommer att ladda ner den Fortnite Launcher—det är en ganska liten ladda ner, så det bör inte ta lång tid. Dra ner panelen aviseringar och knacka på hämta meddelande när det är klart.

 

Men här är där processen börjar att få lite mer diffus—särskilt beroende på vilken version av Android som telefonen är igång. När installationen startar, kommer det sannolikt att blockeras som standard. Du måste tillåta det att installeras.

Om ett varningsmeddelande som dyker upp, cap knappen Inställningar. Detta kommer att flytta dig till menyn för att tillåta att applikationer installeras från okända källor (aka “sideloading”). En Android-8.0 (Oreo) och som ovan, detta är gjort på en per-app basis, så du måste tillåta den för vilken webbläsare du använder för att ladda ner appen (i vårt fall, att Chrome beta). Dra bara att växla till läget på.

 

På Android 7.0 (Nougat) och under den processen är i princip samma sak (även om fundamentalt olika—du kan läsa mer om det här). När du trycker till på Inställningar-knappen, kommer det att ta dig i Säkerhet-menyn, där du ska glida Okända Källor växla till On-läge. En separat varning kommer att visas—tryck bara på OK.

Från det, tryck på tillbaka-knappen för att hoppa tillbaka till Fortnite installationsprogrammet, och peka sedan på knappen Installera. Det tar några sekunder för Fortnite Launcher för att installera. När den gör det, måste du ladda ned den 90MB spel fil genom att trycka på knappen Installera.

 

Precis som på Samsung-telefoner, du är inte klar ännu—när spelet installeras, kommer det att ha en mycket större tillgång fil att ladda ner på den första lanseringen. Låt den göra sin grej, och du kommer vara redo att spela.

Vad Gör du om Du Har Problem med att Installera Fortnite

Sideloading är en ganska enkel process, men om du har det hänt att slå några problem, vi har en fullständig primer på hur man sideload appar på Android market, som omfattar den process i detalj. Detta varierar mellan olika versioner av Android, med Google tar en mycket säkrare metod börjar med Android 8.0 (Oreo).

I fallet med Oreo, du måste tillåta Okända Källor för varje app som du planerar att ladda ner och installera Apk. Det kan vara lite förvirrande—vi har en mycket djupare förklaring här—men detta förhindrar att obehöriga program från att installera APK-filer, vilket leder till ett mer säkert system.

Om du träffar någon hakar försöker installera Fortnite, jag föreslår att kontrollera båda dessa inlägg för mer information.