Hoe te Installeren Fortnite voor Android

0
126

Zoals verwacht, Epic Games heeft uitgebracht Fortnite voor Android, maar het is niet beschikbaar in de Google Play Store. U zal hebben om deze handmatig te installeren. Hier is hoe het te doen.

Een van de leuke dingen over Android is de mogelijkheid om te installeren Apk—Android-Pakket Kits—die niet zijn opgenomen in de Play Store. Dit stelt ontwikkelaars in staat om de gebruikers te laten testen apps zonder in te gaan, via de officiële kanalen en geeft gebruikers de vrijheid om te installeren van specifieke apps die ze niet in staat zijn om elders te komen. Dit komt, natuurlijk, met het risico van een verminderde veiligheid.

Helaas, dit is de route Epische besloten om te gaan met Fortnite om verschillende redenen die we niet in hier. Tijdens het maakt het een beetje een gedoe voor u aan de slag, het is nog steeds echt niet moeilijk om te doen—afhankelijk van het model van uw telefoon, echter, kan het proces worden een beetje anders.

GERELATEERD: Fortnite Voor Android, Springt De Play Store, En Dat is Een Groot Gevaar voor de Veiligheid

Het is de moeite waard op te merken dat in de huidige tijd Fortnite is uitsluitend beschikbaar op de Samsung-toestellen: S7/Edge, S8/+, S9/+, Noot 8, Noot 9, Tabblad S3, en Tab S4. Ondersteuning voor andere apparaten zullen binnenkort beschikbaar zijn, met de Samsung periode van exclusiviteit alleen blijvende “een paar dagen.”

Hoe te Installeren Fortnite voor Android op de Samsung-Toestellen

Aangezien Samsung heeft een korte periode van exclusiviteit voor Fortnite, het is ook makkelijker om te installeren op de apparaten met behulp van de Galaxy Apps store. Aan de slag, ga dan naar www.fortnite.com/android van uw Samsung-telefoon.

Van daar, tikt u op het Samsung-knop—deze zal je doorverwijzen naar de Fortnite pagina in de Galaxy Apps store. Tik op de knop Installeren om het installatiebestand te downloaden.

 

Eenmaal gedownload, wordt het installatieprogramma te starten. Tik op de knop Installeren hier voor het downloaden van de volledige game Fortnite—het zal nodig de opslag van machtigingen, dus gewoon toe dat wanneer dat wordt gevraagd. Zodra de installatie is voltooid, tikt u op de Start knop.

 

Het spel zal starten, maar je bent nog niet klaar—het heeft een ander gigabyte te downloaden. Zodra dat klaar is, echter, zult u klaar om te rock en roll.

Hoe te Installeren Fortnite op Alle Andere Android Apparaten

Zoals hierboven vermeld, heeft Samsung een periode van exclusiviteit voor Fortnite voor Android. Maar zodra die periode voorbij is, zult u in staat zijn om het spel te installeren op een heleboel andere Android-apparaten—klik hier voor een volledige lijst.

Om dit te doen, moet u sideloaden de Fortnite Launcher. Hier is de skinny.

Eerste dingen eerste, je moet het downloaden van de launcher. Om het te krijgen, ga dan naar www.fortnite.com/android en tik op de Epic-knop. Dit zal het downloaden van de Fortnite Launcher—het is een kleine download, dus het zou niet lang duren. Trek het meldingsvenster omlaag en tik op de download-bericht wanneer het klaar is.

 

Maar hier is waar het proces begint te krijgen een beetje meer fuzzy—vooral afhankelijk van welke versie van Android op uw telefoon is ingeschakeld. Wanneer de installatie wordt gestart, zal het waarschijnlijk worden standaard geblokkeerd. U zult nodig hebben om te kunnen worden geïnstalleerd.

Als een dialoogvenster met een waarschuwing verschijnt, de dop op de knop Instellingen. Hiermee verplaatst u naar het menu apps geïnstalleerd te worden van onbekende bronnen (aka “sideloaden”). Een Android 8.0 (Oreo) en hoger, dit wordt gedaan op een basis per app, dus je zult moeten om het toe te laten voor wat voor browser u ook gebruikt om de app te downloaden (in ons geval is dat Chrome beta). Schuif gewoon om te schakelen naar de stand aan.

 

Op Android-7.0 (Noga) en hieronder het proces is in principe hetzelfde (hoewel fundamenteel anders—u kunt hier meer over lezen hier). Wanneer u tikt op de knop Instellingen, gaat u naar het menu Beveiliging menu, waar je schuif de Onbekende Bronnen schakelen naar de stand aan. Een aparte waarschuwing wordt weergegeven, tikt u op OK.

Van daar, tikt u op de knop terug om terug te springen in de Fortnite installer, en tik vervolgens op de knop Installeren. Het zal een paar seconden duren voor de Fortnite Launcher te installeren. Wanneer dat eenmaal het geval is, moet u het downloaden van de 90MB spel-bestand door te tikken op de knop Installeren.

 

Net als op de Samsung telefoons, je bent nog niet klaar—nadat de game is geïnstalleerd, zal het een veel groter asset-bestand te downloaden op de eerste lancering. Laat hem zijn ding doen, en u bent klaar om te spelen.

Wat te Doen als U Problemen Hebt bij het Installeren van Fortnite

Sideloaden is een vrij eenvoudig proces, maar als je er gebeurd is om te raken van problemen, hebben wij een volledig overzicht van hoe te sideloaden apps op Android, die betrekking heeft op het proces in detail. Dit varieert tussen de versies van Android, Google neemt een veel meer veilige benadering te beginnen met Android 8.0 (Oreo).

In het geval van Oreo, u het inschakelen van Onbekende Bronnen voor elke app die u van plan bent over het downloaden en installeren van de Apk. Het kan een beetje verwarrend zijn—we hebben een veel diepere verklaring hier—maar dit voorkomt niet-geautoriseerde apps installeren APK-bestanden, die leidt tot een veiliger systeem.

Als je een addertjes onder het gras probeert te installeren Fortnite, ik stel voor het controleren van deze berichten voor meer informatie.