Hoe om een Lijn te Trekken Door middel van Woorden in Microsoft Word

0
87

Bij het werken met Word, heb je waarschijnlijk gezien twee verschillende soorten tekst met regels die door middel van het (iets wat we noemen “doorhalen”). Rode tekst met een rode lijn door het gebeurt bij het verwijderen van tekst, terwijl de gezamenlijke functie Wijzigingen Bijhouden is ingeschakeld. Zwarte tekst met een zwarte lijn die door het bijzondere karakter van de opmaak die wordt toegepast. Hier is hoe beide werken.

Waarom Zou Je dat Willen doorhalen van Tekst, Toch?

Het is een goede vraag. Waarom cross woorden als je kunt gewoon verwijderen? Wanneer u het bijhouden van wijzigingen in Word, zodat u kunt samenwerken met andere mensen, houden dat de verwijderde tekst zichtbaar is, maar sloeg door, laat hen weten wat er is veranderd. Ze kunnen zelfs deze verandering en accepteren of te weigeren. We hebben een volledige gids over het bijhouden van wijzigingen in een Word-document, zodat we die niet gaan over in dit artikel. Het is een goed te lezen, hoewel, als je samen aan een document.

GERELATEERD: Bijhouden van Wijzigingen in een Document

In plaats daarvan, we gaan concentreren op het van toepassing doorhalen teken opmaak en waarom je het zou willen.

Dus, waarom zou je? Goed, je zou kunnen samenwerken met iemand en geen gebruik wilt maken van de functie Wijzigingen Bijhouden. Misschien hebben ze geen gebruik maken van Word, en je te sturen naar hen te bekijken in Google Docs, of als een PDF-ze kunt afdrukken. Één van beide manier, u kunt doorhalen van tekst als een suggestie dat deze verwijderd wordt, maar laat het op zijn plaats voor hen om te zien. Dit is vooral handig in een situatie waarin, bijvoorbeeld, je bent begeleiding van een leerling in een onderwerp zoals een vreemde taal. Het is veel makkelijker voor de student om te leren als ze terug kunnen gaan en zien de fouten die samen met de correcties.

Sommige schrijvers ook gebruik doorhalen van tekst (en af en toe vaak overmatig gebruik van het) om aan te tonen dat een verandering van denken in een document. Of misschien wilt u gewoon irritant te worden grappig.

Wat de reden ook is, wij zijn hier om u te tonen hoe om het te doen.

Hoe toe te Passen Doorhalen naar Tekst

De toepassing doorhalen is vrij eenvoudig. Begin met het selecteren van de tekst die u wilt doorhalen. U kunt dit doen door te klikken en te slepen over de tekst (of gewoon een dubbelklik op een woord), maar als je dit doet, Word graag selecteer de ruimte achter de tekst. Als u niet wilt dat dit gebeurt, klikt u plaats de invoegpositie aan het begin van de tekst, en dan Shift-klik aan het einde van de tekst voor een meer nauwkeurige selectie.

Wilt u zin in en selecteer meerdere woorden verspreid door het document op hetzelfde moment, kunt u dat ook doen. Selecteer het eerste stukje tekst op de reguliere manier, en houd vervolgens de Ctrl-toets ingedrukt tijdens het selecteren van extra tekst op verschillende plaatsen. We raden alleen doen dit op een aparte paragraaf tijd, want het is frustrerend als je per ongeluk laat de Ctrl-toets ingedrukt en opnieuw beginnen.

Wanneer heb je de tekst hebt geselecteerd, kijk dan op het tabblad “start” van het Word-Lint. In de “Font” groep, klikt u op de “Doorhalen” knop (de drie letters met een lijn door hen).

Nu, elke tekst die u had geselecteerd moet worden doorgehaald.

U kunt ook van toepassing doorhalen met behulp van het venster Lettertype. Selecteer de tekst en druk op Ctrl+D te openen venster. Hier kunt u niet alleen de “reguliere ” Doorhalen” optie, maar een “Dubbel Doorhalen” optie als u wilt gaan op die manier, in plaats van. Maak uw selectie en klik vervolgens op de “OK” knop.

Dingen Makkelijker te maken Door het Creëren van een Sneltoets op het Toetsenbord

Word de lading van de sneltoetsen, met inbegrip van een bos voor het toepassen van opmaak. Helaas is er geen ingebouwde snelkoppeling voor de toepassing doorhalen. Als het is iets wat je veel doen, maar kunt u ook uw eigen sleutel combo.

GERELATEERD: Alle van de Beste Microsoft Word Sneltoetsen

Begin met het openen van dat Lettertype venster back-up. Druk nu op Ctrl+Alt+Plus (misschien moet je gebruik maken van de Plus-toets op het numerieke toetsenblok). De cursor moet zeer kort zijn beurt in een klaver-vorm. Na dat gebeurt, klikt u op de “Doorhalen” optie en een Toetsenbord Aanpassen venster moet openen.

Hier kan u uw voorkeur toetsenbord combo door eenmaal te klikken in het “Druk op Nieuwe Sneltoets” aan te vinken en vervolgens te drukken op de toetsen die u wilt gebruiken. Als de combinatie die u kiest heeft al een functie, Word je laten weten dat het momenteel toegewezen aan iets anders. U kunt natuurlijk nog steeds gebruiken, zelfs als het is toegewezen aan iets anders, maar het is beter om te proberen een combinatie te vinden dat niet enkel de huidige functies. We vinden Ctrl+Alt+- (min) is vrij gemakkelijk te onthouden en hoeft niet van elk ander gebruik in Word.

Druk op de “Toewijzen” knop en ga terug naar uw Word-document en probeer het uit.

Nu heb je je aangepast doorhalen snelkoppeling!