Det Bästa Nyckelring Alternativ

0
180

Idag, Samsung meddelade den nya Galaxy Note 9, med en uppgraderad Bluetooth-S-Pen och inbyggd förvaring upp till en galen 512GB. Men det kommer att kosta dig fyra siffror oavsett vilken modell du får.

De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet
av Jennifer Allen på 9: e augusti 2018

Innan du ger dig iväg till college, kanske du vill plocka upp ett par nya hörlurar. Vi har checkat ut de bästa burkar för att både studera och nöje.

Det Bästa Nyckelring Alternativ
av Michael Crider den 9: e augusti, 2018

Nycklar har funnits i 6000 år, förmodligen följt av några sätt att hålla dem organiserade. En nyckelring fungerar tillräckligt bra, men om du skulle vilja något mer tyst eller strömlinjeformad, kolla in dessa nya verktyg.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Nyckelring Alternativ

Michael Crider | @MichaelCrider | augusti 9, 2018August 7, 2018

Nycklar har funnits i 6000 år, förmodligen följt av några sätt att hålla dem organiserade. En nyckelring fungerar tillräckligt bra, men om du skulle vilja något mer tyst eller strömlinjeformad, kolla in dessa nya verktyg.

Den senaste tidens skörd av viktiga arrangörer och multitools gynnas av den “vardagliga bär” subkultur tenderar att fokusera på ett specifikt mål. Dessa inkluderar tysta klingande nyckelringar, att hålla en handfull av nycklar i ett så kompakt paket som möjligt, eller effektivt att kombinera en uppsättning nycklar med andra verktyg som en kniv, flasköppnare, eller USB-flash-enhet. Vi har valt ut de bästa nyckelring alternativ, oavsett dina behov.

Den Bästa Övergripande Nyckelring Alternativ: Keyport Bild ($39+)

Detta kompakta verktyg kräver att användarna att skicka in bilder på sina nycklar, som används för att skära nya “blad” för att passa in i en smart glidande mekanismen. När alla bitar är redo, du får alla dina nycklar i ett verktyg, ungefär storleken av ett paket tuggummi, som kan använda enskilda tangenter på låsning reglagen. Den Keyport Bild är också förvånansvärt flexibel: olika modeller kan laddas med en ficklampa, USB-flash-enheter, en vikning-ut fickkniv (handily flyttbara för flygresor), eller till och med en kulspetspenna. Den ursprungliga konstruktionen finns i sex-tangenten och fyra viktiga smaker, men om du av någon anledning inte kan låta din aktuella tangenter ändras, det är också en vik-ut-på-version som är mer som en Swiss Army kniv. Det är förenliga med fn-nycklar klippa och med ännu mer add-on verktyg som en Bluetooth-locator beacon.

Köp Nu

Bästa Elegant Nyckelring Alternativ: Orbitkey ($35+)

Den Orbitkey är inte mycket mer än en enkel läder ögla med en åtdragen mutter på slutet. Men det är en elegant, elegant sätt att utföra en handfull verktyg: att elegant utseende läder kommer att passa in med företag klädsel är mycket bättre än nylon snodd du har varit med sedan high school. Den kommer i flera färger och utföranden—även för metall-delar—så att du kan pimpa korrekt. Och på tal om tillbehör, det är också en förvånande mängd av utbyggbarhet i design, som tillverkaren erbjuder add-on-moduler, inklusive USB-flash-enheter och flaska konservöppnare. Den Orbitkey är dyrt för något så enkelt, men det bör inte ta lång tid och vara värt det för dem som behöver titta professionell och samtidigt gräl med sina nycklar.

Köp på Amazon

Det Bästa Fickkniv Nyckelring: QuietKey Shorty ($68)

Om du regelbundet genomföra din pocket knife men har bara en eller två knappar på din nyckelring så är detta verktyg är en perfekt kombination av form och funktion. Den QuietKey Shorty är en kniv först och främst, med en kvalitet av stål drop point blad i en kvadrat-off titan organ som har en tumme stud och en ficka klipp. Mittemot fällkniv kammaren är åtkomliga för användarna glidande pocket som innehåller tre till fem tangenter på en stramare stud. Det Shorty ‘ s blandning av elegant minimalism och verktyget är svårt att slå. Knivbladet kan ersättas med en kombination blade-flasköppnare eller en bladlösa multiverktyg, och det är en liten extra nyckel ring för att lägga till något som inte passar in i den stora kammaren. Att vara medveten om att dessa är gjorda på beställning, och kan vara slut i lager, ofta på Lugn Bära online store.

Köp Nu

Bästa Flexibla Nyckelring Alternativ: KeyKlip ($20)

Ovanstående mönster är elegant, men de flesta av dem utelämna en mekanism för att enkelt bär överdimensionerade och oregelbundet formade knappar, liksom den elektroniska nycklar som kommer med de flesta nya bilar. Den KeyDisk KeyKlip är en mer tillmötesgående design som omfattar de skärpta nedåt, vik-ut bultar för standard nycklar samt en karbinhake klipp och särskild bilaga för en konventionell nyckel ring. Huvudfacket har fyra tangenter med förlängare tillgängligt för fler, och de kvadrerade-off styling är iögonfallande om inte exakt trendiga. Amazon har dem för bara $20, vilket är betydligt mindre än sek 35 priset på KeyDisk: s hemsida.

Köp på Amazon

Bästa Budget Nyckelring Alternativ: Nite Ize S-Biner Ahhh ($4)

Denna enkla ändring av karbinhake design ger två delar: en dubbel-loop med en dedikerad knapp för lagring och en för klippning på saker, och en integrerad kapsylöppnare. Det är en subtil liten förändring, men att göra två klipp i en kommer att hålla dig från att någonsin misstag att låta din nyckelring släpp ut när du fästa den på kläder och väskor, och det är enkelt att lägga till eller ta bort objekt. Stål-och fjädrar är förvånansvärt mättande—jag har använt en av dessa varje dag i tio år utan några tecken på att stanna—och det extra bra grepp gör den till en mycket bättre flasköppnare än de mindre som du hittar i multi-verktyg. Allt för priset av en latte är en svår affär att slå. Ta en handfull av dem och använda dem för julklappar—din mottagare kommer definitivt att kunna använda dem någonstans.

Köp på Amazon