De Samsung Galaxy Note 9 Ton Opslag, een Afstandsbediening Pen, Enorme prijskaartje

0
92

Vandaag maakte Samsung bekend dat de nieuwe Galaxy Note 9, met een upgrade van de Bluetooth S-Pen en de ingebouwde opslag van een krankzinnige 512GB. Maar het kost je vier cijfers niet uit welk model u krijgt.

De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven
door Jennifer Allen op augustus 9th, 2018

Voordat u hoofd af naar de universiteit, wilt u misschien om te pick-up een nieuwe koptelefoon. We hebben uitgecheckt het beste blikjes voor zowel het bestuderen en plezier.

De Beste Sleutelhanger Alternatieven
door Michael Crider op 9 augustus 2018

Toetsen zijn er al 6000 jaar, vermoedelijk gevolgd door een bepaalde manier te ordenen. Een sleutelhanger werkt goed genoeg, maar als u graag iets meer rust of gestroomlijnd, check out deze nieuwe tools.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Samsung Galaxy Note 9 Ton Opslag, een Afstandsbediening Pen, Enorme prijskaartje

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | 9 augustus 2018August 9, 2018

Vandaag maakte Samsung bekend dat de nieuwe Galaxy Note 9, met een upgrade van de Bluetooth S-Pen en de ingebouwde opslag van een krankzinnige 512GB. Maar het kost je vier cijfers niet uit welk model u krijgt.

De nieuwe Galaxy Note 9 heeft een positief enorme 6.4″ 2960×1440 OLED display van Samsung zegt is het grootste display van alle Galaxy Note zo ver. Het is verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, violet, oranje of zwart. In het geval van de laatste drie, de S-Pen zal overeenkomen met het frame van de telefoon zelf. Echter, de blue Note 9 bevat een geel S-Pen die lijkt veel op een #2 potlood.

De nieuwe S-Pen krijgt een upgrade met Bluetooth-functionaliteit, waarmee je om het te gebruiken als een afstandsbediening. Samsung aangetoond te gebruiken als externe ontspanknop voor selfies, te spelen en te pauzeren YouTube-video ‘ s, en—alleen maar om te pronken ze met de nieuwe S-Pen om de presentatie waar ze geïntroduceerd in de nieuwe S-Pen. We zullen zien hoe veel apps ondersteunen afstandsbedieningen (of hoeveel je zou willen zelfs op afstand te bedienen) als de telefoon uit is, maar het is cool dat het mogelijk is. Dit zal betekenen dat u zult hebben om uw pen, maar u kunt dit doen door het kleven van het weer in je telefoon. Als de S-Pen is leeg, u kunt nog steeds gebruik maken van de oude stylus functies die u gewend bent.

Terwijl de pen kan de iconische functie van de Opmerking van de lijn, het is ook een spec upgrade van de standaard Galaxy S-serie. Deze nieuwe, neemt dat low-key missie serieus, met een Snapdragon 845 10nm processor, een enorme van 4.000 mAh batterij (van de 3300 mAh batterij in het laatste jaar is het model), een respectabele 6GB RAM (uitbreidbaar tot 8 GB), en een minimum van 128-GB ingebouwde opslag. Als u wilt de lente voor meer informatie, kunt u upgraden naar zo hoog als 512 gb interne opslag. De telefoon heeft ook een micro SD-kaart slot ondersteunt tot 512 gb extra opslagruimte, voor een volledige 1 tb aan ruimte. Ook Samsung beweert dat de telefoon is in staat tot 1,2 Gbps internet snelheden, maar, laten we echte, uw netwerk waarschijnlijk niet voorzien dat elk moment snel.

Als u al schreeuwen voor Fortnite op Android, dan is Samsung gaat maken als X en geef het aan je. Vanaf vandaag kunnen gebruikers met bestaande (recente) Samsung telefoons kunnen downloaden en de Epic Games launcher. Als je de nieuwe Galaxy Note 9 of Galaxy Tab S4, krijgt u toegang tot de hierboven genoemde speciale Galaxy huid. Het spel zal een exclusieve tot een korte lijst van Samsung-telefoons voor de komende dagen (vooral de Galaxy S7 of nieuwer), waarna je in staat zult zijn om te proberen de Fortnite beta op een veel grotere set van Android-telefoons van verschillende fabrikanten.

Als dit alles klinkt geweldig, je kan wachten op het slechte nieuws. Nou, hier is het: deze telefoon begint bij $1,000. Dat lees je goed. Voor de basis van 128 gb model, je nodig hebt om de dop van $1,000 (of te krijgen op een dure betaling plan). Als u wilt de beefier 512-GB model, het kost je $1,250, die is nog duurder dan de hoogste capaciteit iPhone X (hoewel, om eerlijk te zijn, het heeft ook twee keer de opslag ruimte als dat de iPhone). Als u al denken dat uw telefoon alleen kost niet genoeg geld deze dagen, dan is Samsung hier voor u.

U kunt pre-order het nieuwe Opmerking 9 bij 12:01 AM op augustus 10th (of middernacht, als je dit leest op donderdag). De telefoon zal het schip 24 augustus.