De Beste Sleutelhanger Alternatieven

0
141

Vandaag maakte Samsung bekend dat de nieuwe Galaxy Note 9, met een upgrade van de Bluetooth S-Pen en de ingebouwde opslag van een krankzinnige 512GB. Maar het kost je vier cijfers niet uit welk model u krijgt.

De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven
door Jennifer Allen op augustus 9th, 2018

Voordat u hoofd af naar de universiteit, wilt u misschien om te pick-up een nieuwe koptelefoon. We hebben uitgecheckt het beste blikjes voor zowel het bestuderen en plezier.

De Beste Sleutelhanger Alternatieven
door Michael Crider op 9 augustus 2018

Toetsen zijn er al 6000 jaar, vermoedelijk gevolgd door een bepaalde manier te ordenen. Een sleutelhanger werkt goed genoeg, maar als u graag iets meer rust of gestroomlijnd, check out deze nieuwe tools.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Sleutelhanger Alternatieven

Michael Crider | @MichaelCrider | 9 augustus 2018August 7, 2018

Toetsen zijn er al 6000 jaar, vermoedelijk gevolgd door een bepaalde manier te ordenen. Een sleutelhanger werkt goed genoeg, maar als u graag iets meer rust of gestroomlijnd, check out deze nieuwe tools.

De recente oogst van de belangrijkste organisatoren en multitools begunstigd door de “alledaags dragen” subcultuur hebben de neiging om zich te concentreren op een specifieke doelen. Deze zijn zwijgen een rinkelende sleutelbos, het houden van een handvol van de sleutels in een zo compact pakket mogelijk of efficiënt combineren van een set sleutels met andere hulpmiddelen zoals een mes, flesopener, of USB flash drive. We hebben gekozen voor de beste sleutelhanger alternatieven, geen kwestie uw behoeften.

De Beste Algemene Sleutelhanger Alternatief: Keyport Slide ($39+)

Deze compacte tool vereist gebruikers om te sturen in foto ‘ s van de sleutels, die worden gebruikt voor het snijden van nieuwe “messen” in te passen in een gladde schuif mechanisme. Zodra alle stukken klaar zijn, krijgt u al uw sleutels in één tool, ongeveer de grootte van een pakje kauwgom, die kan implementeren van individuele toetsen op schuifgrendels. De Keyport Slide is ook verrassend flexibel: verschillende modellen en kan worden geladen met een zaklamp, USB flash drives, een inklapbaar zakmes (handig afneembaar voor vliegreizen), of zelfs een balpen. Het oorspronkelijke ontwerp komt in zes-toets en vier-toets smaken, maar als je om een bepaalde reden niet kan toestaan dat uw huidige toetsen worden aangepast, er is ook een opvouwbare versie die meer is als een Zwitsers zakmes. Het is compatibel met un-cut toetsen en met nog meer add-on programma ‘ s zoals een Bluetooth-locator beacon.

Nu Kopen

De Beste Stijlvolle Sleutelhanger Alternatief: Orbitkey ($35+)

De Orbitkey is niet veel meer dan een eenvoudige lederen lus met een aangescherpt moer op het einde van het. Maar het is een elegante, stijlvolle manier om een handvol tools: dat slick uitziende leder passen in het business kleding veel beter dan de nylon riem die je hebt gebruikt sinds de middelbare school. Het komt in meerdere kleuren en afwerkingen—zelfs voor de metalen onderdelen, zodat u kunt accessoires goed. En spreken van accessoires, is er ook een verrassende hoeveelheid van uitbreidingsmogelijkheden in het ontwerp, als de fabrikant biedt een add-on modules, waaronder USB-sticks en een fles openers. De Orbitkey is duur voor iets dat zo eenvoudig, maar het moet lang duren en de moeite waard voor diegenen die er professioneel uitzien, terwijl het zwaailicht op hun toetsen.

Kopen op Amazon

De Beste Zakmes Sleutelhanger: QuietKey Shorty ($68)

Als u regelmatig met het dragen van je zakmes, maar slechts een of twee toetsen op uw sleutelhanger, deze tool is een ideale combinatie van vorm en functie. De QuietKey Shorty is een mes in de eerste plaats, met een kwaliteit staal drop-point lemmet in een vierkant-off titanium lichaam dat beschikt over een duim stud en een pocket clip. Tegenover het vouwmes kamer is een voor de gebruiker toegankelijke schuiven zak die in het bezit van drie tot vijf toetsen op een aangescherpt stud. De Shorty ‘ s mix van elegante minimalisme en het nut is moeilijk te verslaan. Het mes kan worden vervangen door een combinatie van blade-opener of een bladeless multitool, en er is een kleine extra sleutel ring voor het toevoegen van iets dat niet past in de hoofd kamer. Wees ervan bewust dat deze worden op bestelling gemaakt, en kan uit voorraad vaak op Rustige Dragen van de online store.

Nu Kopen

Beste Flexibele Sleutelhanger Alternatief: KeyKlip ($20)

Bovenstaande ontwerpen zijn elegant, maar de meeste van hen weglaten van een mechanisme voor gemakkelijk dragen extra grote en onregelmatig gevormde toetsen, zoals de elektronische toetsen die bij de meeste nieuwe auto ‘ s. De KeyDisk KeyKlip is een inschikkelijker ontwerp dat door het aanscherpen van de-naar beneden, vouw-out bouten voor standaard toetsen evenals een clip met karabijnhaak en een speciale bijlage voor een sleutel-ring. De belangrijkste compartiment heeft vier toetsen met extenders beschikbaar voor meer, en de vierkant-off styling is in het oog springende zo niet precies trendy. Amazon heeft ze voor slechts $20, dat is aanzienlijk minder dan de $35 prijs op KeyDisk homepage.

Kopen op Amazon

Beste Goedkope Sleutelhanger Alternatief: Nite Ize S-Biner Ahhh ($4)

Deze eenvoudige aanpassing van het ontwerp van een karabijnhaak voegt twee elementen: een dubbele lus met een voor speciale sleutel-opslag en een voor het oversturen van spullen, en een geïntegreerde flesopener. Het is een subtiele kleine verandering, maar het maken van twee clips op één zal voorkomen dat u ooit per ongeluk het verhuren van uw sleutelhanger drop-out als je bevestigen op je kleding of tas, en het is gemakkelijk om items toevoegen of verwijderen. De staal-en de veren zijn verrassend stevig—ik heb met behulp van een van deze elke dag voor tien jaar, met geen enkel teken van stoppen—en de extra grip maakt het een veel betere fles opener is dan bij de kleinere vindt u in multi-tools. Dat alles voor de prijs van een latte is een harde deal te verslaan. Pak een handvol van hen en ze te gebruiken voor kleinigheidjes—in van de ontvanger zal zeker in staat zijn om ze te gebruiken ergens.

Kopen op Amazon