De Beste Samsung Galaxy Functies die Je Waarschijnlijk Niet met Behulp van

0
74

Samsung packs zijn vlaggenschip telefoons met een keur aan functies, sommige zijn zelfs beter dan de stock Android. Één van beide manier, zijn er een heleboel dingen op deze telefoons is mogelijk dat u niet gebruikt. Hier zijn enkele van de beste.

Met één hand Modus: Beheer van dat Beest van een Telefoon met Een Hand

Moderne smartphones zijn groot. Zelfs als u kiest voor een “kleinere” model—zoals de Galaxy S9—kan het nog steeds een uitdaging om alles te doen wat u moet doen met één hand. Dat is waar de één-hand-modus in het spel komt.

Met een enkel gebaar (een diagonaal vegen van de onderste hoek) of een triple-druk op de home-knop, kunt u verkleinen van het scherm omlaag om een bruikbare maat voor bediening met één hand. Als u nog niet bent met deze, het is een spel-wisselaar wanneer u slechts één hand beschikbaar. U kunt hier op één hand opties bij Instellingen > Geavanceerde Functies > Één-hand-Modus.

Spel Tools: Zinvolle Aanpassingen voor een Betere game-Ervaring

Als u spelletjes speelt op uw telefoon, de Samsung Game menu Tools is een geweldige manier om de ervaring te verbeteren. Iedere keer dat er een spel wordt uitgevoerd, wordt een nieuw menu te zien, die een aantal mooie leuke tweaks die u misschien net als bij het spelen. Met de Game Tools, kunt u:

  • Wisselen tussen volledig scherm
  • Uitschakelen Waarschuwingen
  • Lock op de home-knop hard-druk op
  • Vergrendel de rand van de display aanraken
  • Lock helderheid
  • Lock navigatie toetsen
  • Lock scherm raakt
  • Neem een screenshot
  • Een video opnemen

Dat is alles, van een eenvoudige menu-knop die links van de terug-knop in de navigatiebalk. U kunt ook de sneltoets aan de rechterzijde van de navigatie toetsen—standaard, het is een tik op vergrendel scherm, maar u kunt deze wijzigen om andere dingen door te drukken op het tandwiel-pictogram aan de bovenkant van het menu.

SOS-Berichten: Snel Laat Iemand Weten als Je In de Problemen

In tegenstelling tot de andere nuttige functies we het hier over hebben, SOS-Berichten is een potentieel levensreddende functie die snel kunnen een bericht sturen naar maximaal vier contacten voor noodgevallen als je snel klikt u op de knop drie keer. Het is standaard uitgeschakeld, dus we moedigen iedereen met een Galaxy smartphone voor het inschakelen van het nu.

U kunt niet alleen het verzenden van een bericht, maar eventueel een foto toevoegen, vijf tweede audio-opname, of beide. Een keer uitgevoerd, de telefoon stuurt een SOS-Bericht met de tekst “ik heb hulp nodig!” en een kaart van uw huidige locatie naar uw specifieke contactpersonen bij noodgevallen. Indien ingeschakeld, stuurt een foto of video in een apart bericht.

U kunt deze functie inschakelen in Instellingen > Geavanceerde Functies > het Verzenden van SOS-Berichten.

Smart Lock: Omzeilen van het vergrendelingsscherm in Bepaalde Situaties

Oké, het aanroepen van deze Samsung functie is niet eerlijk—het is een functie die is ingebouwd in Android. Maar het punt staat nog steeds: als u het niet gebruikt, moet je zijn. Het is cool.

Smart Lock-hiermee kunt u uw toestel ontgrendeld in bepaalde situaties: wanneer de telefoon is aangesloten op een bepaald Bluetooth-apparaat (dit is geweldig voor het smartwatch-gebruikers), als het in uw zak, of als je op een specifieke locatie. Terwijl Op het Lichaam Detectie (in je broekzak) is niet de beste optie, de andere twee zijn geweldig.

Wanneer de functie is ingeschakeld, kunt u gemakkelijk omzeilen van het slot scherm elke keer dat je voldoen aan de Smart Lock criteria. U vindt deze opties op Instellingen > vergrendelingsscherm en Beveiliging > Smart Lock.

Aangepaste Vibratie Patronen: Gemakkelijk te Onderscheiden Gesprekken, Teksten, en Zelfs Mensen

Je ben in staat geweest om aangepaste beltonen voor specifieke gebruikers of situaties voor een lange tijd, maar Samsung meer recent toegevoegd aangepaste vibratie patronen aan de mix. Deze laat u houd de telefoon stil maar nog steeds in staat om het verschil te zien tussen een oproep of sms—u kunt zelfs aangepaste trillingen opties voor verschillende contacten als u wilt.

U kunt hier algemene trilling instellen in Instellingen > Geluiden en Trillingen, maar dan moet je contact-specifieke vibratie instellingen voor de kaart van dat contact. Tik op de knop “Bewerken”, en scroll dan naar beneden naar de “Meer Weergeven” optie. Vibrerend Patroon op de bodem.

Draadloos Opladen: De Meest Handige Manier voor het Opladen

Ik ben altijd geschokt om te zien wanneer een persoon heeft een telefoon met ondersteuning voor draadloos opladen, maar zij hebben niet geprobeerd het—dit is veruit een van de meest handige functies op elk apparaat dat beschikt! Terwijl de USB-C is het makkelijker om de stekker in dan de micro USB (sinds USB-C is een niet-gerichte stekker), het nog steeds niet overeen met het gebruiksgemak van draadloos opladen, vooral in de nacht.

Wanneer u al staren op uw telefoon in bed en klaar om te geven, er is niets zoeter dan omrollen en neerzetten van de telefoon in een dock om het opladen te starten. Geen gedoe met kabels, gewoon een super eenvoudige manier om uw telefoon opladen. En in de ochtend, het doden van het alarm is even eenvoudig omdat u niet te maken met een kabel aangesloten op uw telefoon.

Dus doe jezelf een plezier en koop een draadloze lader. U zult blij zijn u deed.