De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven

0
131

Vandaag maakte Samsung bekend dat de nieuwe Galaxy Note 9, met een upgrade van de Bluetooth S-Pen en de ingebouwde opslag van een krankzinnige 512GB. Maar het kost je vier cijfers niet uit welk model u krijgt.

De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven
door Jennifer Allen op augustus 9th, 2018

Voordat u hoofd af naar de universiteit, wilt u misschien om te pick-up een nieuwe koptelefoon. We hebben uitgecheckt het beste blikjes voor zowel het bestuderen en plezier.

De Beste Sleutelhanger Alternatieven
door Michael Crider op 9 augustus 2018

Toetsen zijn er al 6000 jaar, vermoedelijk gevolgd door een bepaalde manier te ordenen. Een sleutelhanger werkt goed genoeg, maar als u graag iets meer rust of gestroomlijnd, check out deze nieuwe tools.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven

Jennifer Allen | @jenjeahaly | 9 augustus 2018August 9, 2018

Voordat u hoofd af naar de universiteit, wilt u misschien om te pick-up een nieuwe koptelefoon. We hebben uitgecheckt het beste blikjes voor zowel het bestuderen en plezier.

Het College leven stelt een aantal unieke behoeften en uitdagingen voor uw hoofdtelefoon. Je zou willen inhalen op podcasts of muziek luisteren tijdens het lopen naar de klas. Dan wilt u misschien gebruik maken van dezelfde headset, terwijl je uit te oefenen, of als u nodig hebt om te blokkeren opdringerige geluiden terwijl je studeert.

Sinds de universiteit het leven is een uitdaging, hebben we ons geconcentreerd op een paar belangrijke kwaliteiten. Alle hoofdtelefoons bieden een zekere mate van ruisonderdrukking, elk biedt uitgebreide levensduur van de batterij, en—natuurlijk—hun geluidskwaliteit is geweldig. Niet iedereen houdt van een koptelefoon, dus we hebben ook gecontroleerd uit een paar paren van oordopjes, die een goed werk te doen. Eindelijk hebben we rekening gehouden dat een student is al duur genoeg, dus we houden een oogje in het budget opties.

Ongeacht uw behoeften, alle van de hoofdtelefoon hier zal bieden u een geweldige audio-ervaring in uw college dagen.

Het beste Voor ruisonderdrukking: Bose QuietComfort 35 II ($349)

De Bose QuietComfort 35 II is veruit de duurste set van hoofdtelefoons die op onze lijst, maar u krijgt wat je betaalt voor. Als je maag te investeren $349 in een grote koptelefoon, deze gaat u het laatst voor vele jaren in de toekomst. Het heeft een robuuste geluidskwaliteit waarmee u verdwijnen in uw audio-wereld.

Wat is het meest indrukwekkende is de Bose een back-up van grote audio-en met een nog betere ruisonderdrukking. U kunt het niveau van de ruisonderdrukking aan uw omgeving. Wilt blokkeren alles terwijl je studeert? Crank it up aan vol. Op een trein en aandacht aan moet besteden voor elk station mededelingen? Zet hem iets naar beneden, zodat je kunt horen omgevingsgeluiden.

De headset krijgt 20 uur levensduur van de batterij in de draadloze modus, of tot 40 uur in de bedrade modus. Zolang je hebt het budget voor het, dit is een geweldige optie.

Kopen op Amazon

Beste Draagbare Hoofdtelefoon: AKG Draadloze ruisonderdrukkende Hoofdtelefoon ($300)

Bijna als van een geweldige geluidskwaliteit wijze zoals Bose ‘ s aanbieden, AKG Draadloze ruisonderdrukkende Hoofdtelefoons hebben een belangrijke functie, dat maakt het een waardevolle aankoop voor degenen die kort op de ruimte—ze zijn heel gemakkelijk op te vouwen en vervoer met u. Het neerklappen van een flatscreen betekent dat u kunt gooi ze in je tas gemakkelijk. Dat is ideaal als u al het dragen van tal van boeken, en een laptop voor de studie.

Daarnaast is de hoofdtelefoon klinken geweldig en bieden uitgebreide ruisonderdrukking. De memory schuim maakt het zeer aangenaam. Levensduur van de batterij is een zeer respectabele 15 uur in de draadloze modus (en met ANC ingeschakeld) of tot 30 uur vast.

Kopen op Amazon

Beste Werkelijk Draadloze Optie: Bose Soundsport Gratis ($199)

Wilt u een paar van draadloze oortelefoon die niet eens een draad aansluiten van de linker-en rechter oordopjes? De Bose Soundsport Gratis kan aan die behoefte. Het aanbieden van de soort van audio van hoge kwaliteit die u zou verwachten van Bose, deze oortelefoon biedt tot 5 uur aan afspeeltijd met een extra 10 uur vanuit het laden geval.

Ze zijn zweetbestendig en het werken met de ‘Zoek Mijn Knoppen’ – functie op de Bose-Connect-App, dus ze zijn goed voor het nemen van, of voor bij het hardlopen of sporten.

En dat is cruciaal, ze zijn klein en gemakkelijk op te slaan, zelfs in kleine zakjes in uw tas. Oordopjes zijn niet voor iedereen, vooral de echt draadloze variant—dus als u liever uw oren te vallen ga dan met de AKG hoofdtelefoons voor mobiel gebruik, maar deze zijn een goede pasvorm voor oordopjes.

Kopen op Amazon

Beste Lichtgewicht Optie: Plantronics BackBeat 500 ($80)

Misschien bent u al met een ton van de spullen, of misschien wilt u gewoon liever niet hebben van een grote zware hunk van plastic en metaal op je hoofd. In beide gevallen, de Plantronics BackBeat 500 zijn een goede lichtgewicht optie hier. Ze bieden bijna vergelijkbare geluidskwaliteit naar andere items op deze lijst, zonder al het heft..

De hoofdtelefoons hebben 40mm drivers. Ze zijn comfortabel ook met een ‘memory foam’ hoofdband en oor cups. Passieve ruisonderdrukking de rand neemt de omgevingsgeluiden, maar niet verwacht dat het zo goed als hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. Verwachten ongeveer 18 uur draadloos luisteren van de oplaadbare batterij.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Duurzaamheid: Creative Aurvana Trio ($150)

De Creative Aurvana Trio is een set bedrade oordopjes die het geluid archaïsche voor de prijs, maar soms is de betrouwbaarheid van een draad is beter wanneer je steeds onderweg bent. Deze oortelefoons zijn duurzaam genoeg dat u kunt gooi ze in je tas zonder per ongeluk breken ze. De kabel die houdt ze vastgebonden aan uw telefoon of laptop is gevlochten en afneembare als je ooit wilt vervangen. Kortom, ze kan opstaan om de hartslag is van een actieve levensstijl.

Ze zijn ook vrij goed als het gaat om geluidskwaliteit. Zij maken gebruik van een hybride triple-stuurprogramma systeem waarbij de afzonderlijke drivers voor hoge tonen, middentonen en lage tonen, wat leidt tot een betere geluidskwaliteit. Er is een belofte van 98% geluidsisolatie te die—uit eigen ervaring—klinkt over het recht. Ze zijn ideaal als je wilt dat iets een beetje meer traditionele. Bekijk onze volledige review voor meer informatie.

Kopen op Amazon