De Beste Beengeleiding Hoofdtelefoon

0
95

Als je vaak jezelf in een situatie waar je nodig hebt om bewust te zijn van je omgeving, maar het zou ook graag de mogelijkheid om naar muziek te luisteren, dan is een goede set van beengeleiding hoofdtelefoon kan worden recht voor je.

De Samsung Galaxy Note 9 Ton Opslag, een Afstandsbediening Pen, Enorme prijskaartje
door Eric Ravenscraft op 9 augustus 2018

Vandaag maakte Samsung bekend dat de nieuwe Galaxy Note 9, met een upgrade van de Bluetooth S-Pen en de ingebouwde opslag van een krankzinnige 512GB. Maar het kost je vier cijfers niet uit welk model u krijgt.

De Beste Koptelefoon Voor De Studie En Het Studentenleven
door Jennifer Allen op augustus 9th, 2018

Voordat u hoofd af naar de universiteit, wilt u misschien om te pick-up een nieuwe koptelefoon. We hebben uitgecheckt het beste blikjes voor zowel het bestuderen en plezier.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Beengeleiding Hoofdtelefoon

Cameron Summerson | @summerson | 10 augustus 2018August 7, 2018

Als je vaak jezelf in een situatie waar je nodig hebt om bewust te zijn van je omgeving, maar het zou ook graag de mogelijkheid om naar muziek te luisteren, dan is een goede set van beengeleiding hoofdtelefoon kan worden recht voor je.

In plaats van naar binnen of op de top van het jaar, in wezen het blokkeren van de meeste andere geluiden, beengeleiding hoofdtelefoon verzenden van geluid dacht dat de botten in de schedel. Zonder al te technisch, hier is de kern: de meeste koptelefoons gebruiken luchtgeleiding voor het zenden van geluid naar uw trommelvlies. Het trommelvlies zet deze klank is trilling, die wordt doorgegeven aan het slakkenhuis—het binnenoor.

Echter, sommige “geluiden” (lees: trillingen) worden gehoord rechtstreeks door het slakkenhuis, het omzeilen van het trommelvlies helemaal. Dat is waar beengeleiding: in plaats van het gebruik van de luchtgeleiding te sturen geluiden naar uw trommelvlies, wordt deze stap overgeslagen. De botten in de schedel zenden trillingen rechtstreeks naar het binnenoor, zodat u de geluiden hoort.

Voordat u besluit om te spring in de wereld van beengeleiding hoofdtelefoon, echter, er is één ding dat de moeite waard erop te wijzen: omdat ze niet blokkeren het geluid van buiten zoals de meeste luchtgeleiding hoofdtelefoon heeft, is de geluidskwaliteit niet zo goed. En misschien nog belangrijker, ze zal niet zo luid, vooral aan de onderkant. Nog steeds zijn de meeste moet luid genoeg zijn voor casual luisteren, vooral in situaties waar de traditionele hoofdtelefoon zal niet werken.

Nu, met de huidige wetenschap les uit de weg, het is tijd om een kijkje te nemen bij enkele van de beste beengeleiding hoofdtelefoon op de markt beschikbaar vandaag.

De Beste Premium Halen: AfterShokz Trekz Air ($150)

Als het gaat om premium bone conduction-hoofdtelefoon, een naam staat boven de rest: AirShokz. Deze koptelefoon is de kernaktiviteit sinds dag één, en het is de premier van het merk in deze categorie.

Als u op zoek bent naar de beste AfterShokz te bieden heeft, de Trekz Lucht is. Dit is de lichtste headset het bedrijf ooit heeft gemaakt, waardoor het nog comfortabeler voor langer. Ze gebruikt titanium “overal mogelijk” te maken het lichter en past meer veilig. Het is ook zweet-proof, waardoor het de perfecte keuze voor sporters die behoefte hebben aan situationeel bewustzijn—zoals hardlopers of fietsers.

Het maakt verbinding via Bluetooth 4.2, belooft zes uur speeltijd en 20 uur stand-by en de kosten in slechts twee uur. Op $150 zijn ze duurder dan veel van de concurrentie, maar als je wilt een meer robuuste headset die is ontworpen om meer comfort te bieden en beter geluid, de Trekz Lucht is wat je zoekt.

Kopen op Amazon

De Beste Budget-Model: Vidonn F1 Titanium ($70)

Als u geïnteresseerd bent in deze beengeleiding ding, maar hoeft niet per se wilt all-in gaan op het premium-model, de Vidonn F1 Titanium draadloze hoofdtelefoon kan de weg te gaan. Op $70, het is minder dan de helft van de prijs van onze premium halen, maar beschikt nog steeds over een titanium bouwen voor meer comfort, evenals IP55 bescherming voor regen en zweet weerstand.

Het maakt gebruik van de Bluetooth-4.1 voor draadloze connectiviteit biedt tot zes uur aan afspeeltijd en zeven dagen stand-by, en brengt u in slechts twee uur. De meeste van deze gegevens overeenkomen met die van de Trekz Lucht, waardoor de F1 Titanium een uitstekende waarde.

Kopen op Amazon

Het Best Bekabeld Optie: AfterShokz Sportz Titanium ($50)

Als je niet over die Bluetooth leven, vast beengeleiding headsets bestaan—hoewel ze niet zo vaak voor. De AfterShokz Sportz Titanium zijn vergelijkbaar met die van de anderen op deze lijst, terwijl het nog steeds geven u een draad te sluit uw hoofdtelefoon aan op uw telefoon.

Deze zweetbestendig hoofdtelefoons zijn de meeste premium ding u zult zien dat het geen Bluetooth, met AfterShokz nieuwste beengeleiding functies. Ondanks dat het vast, deze koptelefoon is nog in rekening te worden gebracht—beengeleiding is een actieve functie dat vereist kracht, in tegenstelling tot de traditionele luchtgeleiding hoofdtelefoon die kunnen werken passief.

Dat gezegd zijnde, je krijgt dan 12 uur afspeeltijd met deze, omdat ze niet ook het voeden van een Bluetooth-module. Standby-tijd wordt geleverd in een indrukwekkende 60 dagen, terwijl de oplaadtijd is het nog steeds een miezerig twee uur. Alle vaste nummers als u op zoek bent naar een eenvoudige bedrade oplossing.

Kopen op Amazon