De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet

0
170

Idag, Samsung meddelade den nya Galaxy Note 9, med en uppgraderad Bluetooth-S-Pen och inbyggd förvaring upp till en galen 512GB. Men det kommer att kosta dig fyra siffror oavsett vilken modell du får.

De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet
av Jennifer Allen på 9: e augusti 2018

Innan du ger dig iväg till college, kanske du vill plocka upp ett par nya hörlurar. Vi har checkat ut de bästa burkar för att både studera och nöje.

Det Bästa Nyckelring Alternativ
av Michael Crider den 9: e augusti, 2018

Nycklar har funnits i 6000 år, förmodligen följt av några sätt att hålla dem organiserade. En nyckelring fungerar tillräckligt bra, men om du skulle vilja något mer tyst eller strömlinjeformad, kolla in dessa nya verktyg.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet

Jennifer Allen | @jenjeahaly | augusti 9, 2018August 9, 2018

Innan du ger dig iväg till college, kanske du vill plocka upp ett par nya hörlurar. Vi har checkat ut de bästa burkar för att både studera och nöje.

College livet utgör en del av deras unika behov och utmaningar för dina hörlurar. Du kanske vill fånga upp poddsändningar eller lyssna på musik medan du promenerar till klass. Då kanske du vill använda samma headset medan du är ute och tränar eller när du behöver för att blockera störande ljud medan du studerar.

Eftersom college livet är en utmaning, vi har fokuserat på några viktiga egenskaper. Alla hörlurar här erbjuda en viss nivå av brusreducering, varje erbjuder en omfattande batteritid, och—förstås—deras ljudkvaliteten är bra. Inte alla älskar hörlurar, så vi har även hämtat ut ett par av par av öronsnäckor som gör ett bra jobb. Äntligen, som vi har tagit hänsyn till att vara student är redan tillräckligt dyra, så vi håller ett öga på budget alternativ.

Oavsett dina behov, alla hörlurar här kommer att erbjuda dig en perfekt ljud upplevelse under din studietid.

Bäst För brusreducering: Bose QuietComfort 35 II (sek 349)

Bose QuietComfort 35 II är lätt den mest dyra hörlurar på vår lista, men du får vad du betalar för. Om du kan mage att investera sek 349 till ett bra par hörlurar, dessa kommer att hålla dig för många år in i framtiden. Det har en robust ljudkvalitet som gör att du kan försvinna in din audio världen.

Vad som är mest imponerande är Bose backar upp bra ljud med ännu bättre brusreducering. Du kan justera nivån för brusreducering för att passa din miljö. Vill blockera ut allt medan du studerar? Veva upp till full. På ett tåg och behovet att uppmärksamma för varje station meddelanden? Vänd ner det lite så att du kan höra omgivande ljud.

Headsetet får 20 timmars batteritid i trådlöst läge, eller upp till 40 timmar i fast läge. Så länge du har budget för det, är detta ett bra alternativ.

Köp på Amazon

Bästa Bärbara Hörlurar: AKG Trådlöst brusreducering Hörlurar ($300)

Nästan lika bra ljud kvalitet klok som Bose ‘ s erbjuder, AKG: s Trådlösa brusreducering Hörlurar har en viktig funktion som gör det värt att köpa för de korta på plats—de är verkligen lätt att vika ihop och transportera med dig. Vika ner platt innebär att du kan slänga dem i din väska enkelt. Det är perfekt om du redan bär på massor av böcker, och ett värdeskåp för att studera.

Förutom att de hörlurar med bra ljud och erbjuder omfattande brusreducering. Minne skum stoppning gör det super bekväm också. Batteritiden är en mycket respektabel 15 timmar i trådlöst läge (och med ANC påslagen) eller upp till 30 timmar fast.

Köp på Amazon

Bästa Verkligen Trådlöst Alternativ: Bose Soundsport Gratis ($199)

Vill ha ett par trådlösa hörlurar som inte ens har en tråd som förbinder vänster och höger hörlurar? Bose Soundsport Gratis kan passa detta behov. Erbjuda den typ av ljud i hög kvalitet som du förväntar dig av Bose, dessa hörlurar ger upp till 5 timmars speltid med ytterligare 10 timmar som kommer från laddning fallet.

De är resistent mot svett, och arbetet med att Hitta Mina Knoppar ” – funktionen på Bose Ansluta App, så de är bra för att ta ut och om, eller när du springer eller tränar.

Ytterst, de är små och lätta nog att förvara även i små fickor i väskan. Hörlurar är inte för alla—särskilt de verkligt trådlösa utbud—så om du föredrar dina öron att omfattas sedan gå med AKG hörlurar för portabilitet, men detta är en bra passform för hörlurar.

Köp på Amazon

Bästa Lätt Alternativ: Plantronics BackBeat 500 ($80)

Kanske är du redan bär på massor av saker, eller kanske du bara föredrar att inte ha en stor tung klump av plast och metall på ditt huvud. I båda fallen, Plantronics BackBeat 500 är en bra lätt alternativ här. De erbjuder nästan jämförbar ljudkvalitet till andra posterna på denna lista, utan alla heft..

Funktionen hörlurar 40 mm drivrutiner. De är bekväma också med en memory skum pannband samt öronkåpor. Passiv brusreducering tar udden av omgivande ljud men förvänta dig inte att bli riktigt lika bra som hörlurar med aktiv brusreducering. Räkna med ca 18 timmars trådlös lyssning från dess uppladdningsbara batteri.

Köp på Amazon

Bäst För Hållbarhet: Creative Aurvana Trio (Sek 150)

Creative Aurvana Trio är en uppsättning av trådbundna hörlurar som kan låta ålderdomliga för priset, men ibland tillförlitligheten av en tråd som är bättre när du är ständigt på språng. Dessa hörlurar är tålig nog att du kan slänga dem i din väska utan att av misstag krossa dem. Den kabel som håller dem bundna till din telefon eller laptop är flätad och löstagbar om du någonsin vill byta ut det. Kort sagt, de kan stå upp till misshandeln av en aktiv livsstil.

De är också ganska bra när det gäller ljudkvalitet. De använder sig av en hybrid trippel-driver system som innebär särskilda drivrutiner för diskant, mellanregister, och dalar, vilket leder till bättre ljudkvalitet. Det är ett löfte av 98% buller isolering också som—av egen erfarenhet—det låter ungefär rätt. De är perfekta om du vill ha något lite mer traditionella. Kolla in vår fullständiga recension för mer information om dem.

Köp på Amazon