Titta på Gratis TV och Filmer i Din Webbläsare Med Den Roku Kanal på Nätet (Ingen Roku Krävs)

0
69

Roku Kanal, en samling av gratis TV-program och filmer, är nu tillgänglig på nätet— vilket innebär att du inte behöver en Roku-enhet för att titta.

Kom ihåg när Hulu var gratis? Det erbjuds alla typer av annons som stöds godsaker, utan abonnemang. Roku Kanal är inte så bra, men det fick en liknande känsla. Och det är ett anständigt urval här: Matrix filmerna, Kitchen Nightmares, och Nightmare on Elm Street, bara för att nämna några. Bläddra igenom detta och du kommer troligen att hitta något du vill titta på. Behöver du en gratis Roku-konto.

RELATERAT: De Bästa Gratis tv-Kanaler för Din Roku

Allt är annons som stöds, naturligtvis, så bry dig inte om det här om du inte vill se annonser. Fortfarande, det är en källa till gratis innehåll, så det är svårt att klaga för mycket. Jag undrar om Roku kommer att utöka detta till andra plattformar. Det skulle vara ganska roligt att titta på Roku Kanal på en Apple TV.

  • Roku Kanal