Tijdelijk Uitschakelen Van Uw Laptop Toetsenbord, Zodat U Kunt Het Reinigen Van Alle Van Die Modder Uit

0
110

Het toetsenbord van een Laptop zijn smerig, maar het schoonmaken van hen betekent het indrukken van toetsen. KeyboardCleanTool voor macOS en ToddlerTrap voor Windows zijn twee eenvoudige apps die temperarily uitschakelen van uw toetsenbord, waardoor u een kans om schoon te maken.

GERELATEERD: Hoe Grondig Reinigen van Uw Toetsenbord (Zonder het Breken van Iets)

Je zou denken dat je kunt dit doen door het afsluiten van de computer, maar dat is veel moeite gewoon te snel reinigen van uw sleutels. En afsluiten kan nu zelfs werk—recente MacBooks, bijvoorbeeld, start als u op een willekeurige toets te drukken, die ik ontdekte tijdens het reinigen van mijn toetsenbord (ik was geïrriteerd.) Gelukkig zijn deze twee programma ‘ s het probleem op te lossen.

En ze hebben een ander potentieel gebruik voor ouders met peuters die graag mash-toetsen. Slechts vuur een van deze programma ‘ s en uw kind kan het mengsel haar hart ophalen, zonder het te verwijderen van uw bestanden.

Photo credit: Denis Torkhov/Shutterstock.com