How-To Geek Is Overgestapt naar Disqus for Comments (Als Je niet Al in de gaten)

0
106

Na vele jaren van mensen klagen dat we geen gebruik maken van Disqus, hebben we uiteindelijk besloten om de overstap te maken. Je kunt nu dus geef ons uw mening direct op de artikel pagina voor een veel eenvoudiger systeem.

We hadden niet direct een aankondiging wanneer we overgestapt omdat we wilden zien hoe de overgang was van plan om te gaan, en hoe vervelend het zou tot matige reacties op een nieuw systeem dat we niet goed kennen.

Nu hebben we een beter inzicht in hoe het allemaal werkt, kondigen we het reactie systeem en het openen van de sluizen, zodat u kunt beginnen met het geruzie over de vraag of onze artikelen zijn het ergste wat je ooit hebt gelezen of het beste wat je ooit hebt gezien. Wat je ook doet, vermijd redelijke, doordachte reacties. Niemand online wil zien als een rationeel, intelligent en vriendelijk persoon.

Commentaar Direct op de Artikel Pagina

Het grote ding over het gebruik van Disqus, vergeleken met onze oude Discours forum integratie is dat het hele commentaar ervaring gebeurt op de pagina, dus als je toevallig te willen daadwerkelijk lezen van de artikel kunt u dit doen voordat u opmerkingen, of zelfs gaat u een back-up te controleren het artikel terwijl u in het midden van een opmerking.

Het is niet zoals u het artikel lezen voordat commentaar, natuurlijk. Dat zou raar zijn. U wilt niet de ene persoon het verlaten van een commentaar dat eigenlijk het lezen van het artikel, toch?

We zijn niet het laden van de reacties op de pagina standaard voor rommel doeleinden—de overgrote meerderheid van de mensen die het lezen van het artikel niet echt deel te nemen aan de reacties, maar voor de mensen die dat doen zijn zeer geïnvesteerd. Dus alles wat je hoeft te doen is klik op de REACTIES(n) tekst onder het artikel Disqus en geladen voor al uw opmerkingen behoeften. We integreren het aantal opmerkingen in de startpagina de lijst, en ook het toevoegen van een manier om te zien de reactie meetellen bij de top van het artikel.

Wat Over Te Spreken? Weet je, het Forum?

Dat doen We niet weg met het Discours–u kunt nog steeds meedoen en vragen stellen over er, maar we hebben vastgesteld dat we niet de juiste doelgroep voor het gebruik van een apart forum voor commentaar.

Een van de grootste fouten die ik maakte bij de lancering van het Discours forum was het ontmoedigen van het gebruik van het voor de technische ondersteuning en het proberen te maken die grotendeels voor de discussie rond het onderwerp van het artikel.

Vanwege de aard van de artikelen die wij in het verleden hebben geschreven, er niet genoeg van een gesprek te hebben, en dus het forum nooit van de grond gekomen. Er is een kerngroep van mensen die aandacht, maar de meeste mensen gewoon negeren.

Dus we hebben het opnieuw opstarten van ons forum als een plek voor technische hulp. Als u een technische vraag die niet direct gerelateerd zijn aan het artikel, stel hem dan op ons forum.