How-To Geek Har gått över till Disqus för Kommentarer (Om Du inte Redan Meddelande)

0
76

Efter många år av människor som klagar på att vi inte använder Disqus, vi har äntligen beslutat att göra övergången. Så nu kan du ge oss dina åsikter direkt på artikel sida med ett mycket enklare system.

Vi ville inte göra en omedelbar meddelande när vi bytte eftersom vi ville se hur övergången kommer att gå, och hur jobbigt det skulle vara att moderera kommentarer på ett nytt system som vi inte är bekant med.

Nu när vi har ett bättre grepp om hur det hela fungerar, att vi presenterar kommentar systemet och öppna dammluckorna så att du kan börja gräla om huruvida våra artiklar är det värsta du någonsin har läst eller det bästa du någonsin sett. Vad du än gör, undvik rimlig, eftertänksamma kommentarer. Ingen online vill se ut som en rationell, intelligent och trevlig person.

Kommentera Direkt på den Artikel Sidan

Det fantastiska med Disqus jämfört med vår gamla Diskursen forum integration är att hela kommentera erfarenhet som händer på den sidan, så om du råkar vill faktiskt läsa artikeln kan du göra det innan jag kommenterar, eller ens att bläddra tillbaka upp för att kolla artikeln när du är i mitten av en kommentar.

Det är inte som du måste läsa artikeln innan du kommenterar, naturligtvis. Det skulle vara weird. Du vill inte vara en person som lämnar en kommentar att faktiskt läsa artikeln, eller hur?

Vi är inte laddar kommentarer på sidan som standard för röran ändamål—den stora majoriteten av människor som läser artikeln kommer faktiskt inte delta i kommentarerna, men de typer av människor som är mycket investerat. Så allt du behöver göra är att klicka på KOMMENTARER(n) text under artikeln och Disqus kommer att läsa alla dina kommentarer behov. Vi kommer att integrera kommentar räkna in hemsidan lista, och även lägga till ett sätt för att se kommentaren räkna med i toppen av artikeln.

Vad Sägs Om Diskurs? Du Vet, den Forum?

Att vi inte gör bort med Diskurs-du kan fortfarande delta och ställa frågor över det, men vi har bestämts över tid för att vi inte har rätt målgrupp att använda ett separat forum för kommentarer.

En av de största misstag som jag gjorde i samband med lanseringen av den Diskurs forum var nedslående att använda den för teknisk support och försöker göra det till stor del för diskussion kring artikel ämnen.

På grund av den typ av artiklar vi har historiskt skrivet, det räcker inte i en konversation att vara hade, och så forumet aldrig tog fart. Det finns en grupp människor som betalar uppmärksamhet, men de flesta människor bara ignorera det.

Så vi starta vårt forum som en plats för teknisk hjälp. Om du har en teknisk fråga som inte direkt är relaterade till artikeln, ber över det på vårt forum.