Hoe een PDF-Bestand Maken in Windows

0
122

Pdf ‘ s zijn geweldig voor het delen van uw werk. Er zijn gratis PDF-readers beschikbaar voor Windows, macOS, Linux, iOS en Android, en PDF-bestand te behouden van de opmaak, ongeacht waar ze worden weergegeven. Het beste van alles, kunt u snel Pdf ‘ s maken vanuit andere documenten in Windows met behulp van tools die je al hebt.

Het maken van een PDF-bestand in Windows is zeer eenvoudig, of u nu één van word-documenten, webpagina ‘ s, afbeeldingen, of iets anders wat je hebt.

Een PDF maken van Iets met Behulp van Windows-10 de Ingebouwde PDF-Printer

Windows-10 is voorzien van een ingebouwde printer driver die zet documenten om naar PDF. Het is super gemakkelijk om te gebruiken. Alles wat je hoeft te doen is het document afgedrukt op de manier die u normaal ook zou doen, en kies vervolgens de optie PDF als printer. We zeggen document, maar echt, je kunt zetten wat je normaal gesproken print naar een PDF—bestanden met tekst, afbeeldingen, webpagina ‘ s, Office documenten, wat dan ook.

Voor ons voorbeeld hier, zullen we naar een PDF maken van een tekst-bestand. Dat is niet iets wat u waarschijnlijk om te doen, maar het is een eenvoudige manier om het proces met behulp van de standaard Windows-venster Afdrukken. Het gaat er iets anders uitzien, afhankelijk van de app die u wilt afdrukken, maar het proces is vrij veel het zelfde, ongeacht de bron.

Begin met het selecteren van de “Print” commando in welke app je gebruikt.

Vervolgens zult u de printer wijzigen. Nogmaals, dit is hoe het eruit ziet in de standaard Windows-venster Afdrukken. Het zal er anders uitzien in verschillende apps, maar de optie staat er nog steeds. Wanneer u hebt gekozen voor de PDF-printer, ga je gang en afdrukken van het document.

Wanneer u afdrukt, zal het openen van een standaard venster Opslaan Als voor u het een naam geven en opslaan van uw nieuwe PDF. Dus, ga je gang en geef het een naam, kies uw locatie opslaan, en druk dan op die knop “Opslaan”.

Je hebt nu een geweldige PDF te delen.

Het combineren van Meerdere Beelden in Één PDF

Hier is nog een tip voor je. Als u een bos van afbeeldingen (of andere documenten) die u wilt combineren in één PDF-document, kunt u dat doen recht van de File Explorer.

Selecteer alle bestanden die u wilt combineren met de rechtermuisknop op een van hen, en dan kiezen voor de “Print” commando uit het context menu.

Opmerking: De volgorde van uw afbeeldingen worden weergegeven in de Verkenner is de volgorde waarin ze worden weergegeven in uw PDF. Als je wilt dat ze in een andere volgorde, de namen van de afbeeldingen voordat ze te combineren.

Vervolgens, zorg je ervoor dat Microsoft “Print Naar PDF” is geselecteerd in de lijst van beschikbare printers en klik vervolgens op “Print” om het PDF-bestand opslaan op uw harde schijf op.

Een PDF maken van een Bestaand Word-Document

Als u Microsoft Word en u wilt converteren naar een PDF-je bent beter af te doen, dat Word dan met behulp van de Windows’ ingebouwde PDF-printer, omdat Woord is een beter behoud van de lay-out en opmaak van uw document tijdens de conversie.

Met uw Word-document openen, klikt u op het menu “Bestand” van het Lint.

Op de zijbalk, die wordt geopend, klikt u op de opdracht ‘Opslaan Als’.

Nu, alles wat je hoeft te doen is uw bestand een naam, selecteer “PDF” uit het dropdown menu, en klik op de knop “Opslaan”.

GERELATEERD: Hoe om te Zetten naar een Microsoft Word-Document naar een PDF

Functie Foto: Esa Riutta/Pixabay