Gratis TV kijken en Films in Je Browser Met De Roku-Channel Online (Geen Roku Vereist)

0
78

De Roku-Kanaal, een verzameling van gratis TV-shows en films, is nu online beschikbaar— wat betekent dat je niet nodig hebt Roku apparaat om te kijken.

Vergeet niet bij Hulu is gratis? Het aangeboden allerlei ad-ondersteund goodies, zonder een abonnement. De Roku-Kanaal is dat niet goed, maar het heeft een vergelijkbare uitstraling. En er is een behoorlijke keuze hier: de Matrix-films, Keuken Nachtmerries, en Nightmare on Elm Street, op slechts een paar te noemen. Blader door deze en waarschijnlijk vindt u iets dat u wilt bekijken. Je hebt een gratis Roku-account.

GERELATEERD: De Beste Gratis Video Kanalen voor Uw Roku

Alles is ad-ondersteund, natuurlijk, dus doe geen moeite met deze optie indien u niet graag zien van advertenties. Nog steeds, het is een bron van gratis content, dus het is moeilijk om te klagen te veel. Ik vraag me af of Roku zal dit uitbreiden naar andere platforms. Het zou wel grappig om te kijken naar De Roku Kanaal op een Apple TV.

  • De Roku Kanaal