Google Digitale Welzijn Review: Een Krachtig Duwtje In De Richting Van Het Loskoppelen Van

0
57

Koffie is geweldig, maar laten we echte hier: niemand wil naar een gloeiend hete kop joe bij het naderen van 107 graden buiten. Voor die tijd, een beker koud brew doet de truc.

De Beste Soundbars Voor Uw TV
door Michael Crider op 8 augustus 2018

Televisies worden steeds dunner en dunner, maar de basis beginselen van de natuurkunde niet. Dat betekent dat het steeds dunner luidsprekers in deze televisietoestellen soort onzin. Een add-on soundbar is een snelle en gemakkelijke manier om dit te verhelpen.

Google Digitale Welzijn Review: Een Krachtig Duwtje In De Richting Van Het Loskoppelen Van
door Eric Ravenscraft op 8 augustus 2018

Android Taart wil een einde maken aan uw smartphone verslaving, dat is meer dan een beetje ironisch voor een smartphone platform. En toch, Digitale Welzijn daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het doorbreken van uw slechte gewoontes.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Google Digitale Welzijn Review: Een Krachtig Duwtje In De Richting Van Het Loskoppelen Van

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | augustus 8, 2018August 7, 2018

Grijswaarden modus herinnert je eraan dat het laat is en je nodig hebt om de telefoon neer.

Android Taart wil een einde maken aan uw smartphone verslaving, dat is meer dan een beetje ironisch voor een smartphone platform. En toch, Digitale Welzijn daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het doorbreken van uw slechte gewoontes.

Digitale Welzijn is de naam van een suite van functies van Google is het toevoegen van Android Taart die bijhoudt wat je besteedt je tijd aan, hoeveel meldingen je krijgt elke dag, en geeft je een aantal tools om te helpen bezuinigen op uw stationair gebruik. In tegenstelling tot andere app-based afleiding-vechten-instrumenten, dit is al ingebouwd in Android, en kan worden gevonden in een sub-sectie van de app Instellingen. Andere instrumenten falen omdat ze te makkelijk te omzeilen of ze te zacht en je kan ze negeren. Google is er in geslaagd om het juiste evenwicht.

Ten eerste, moet U weten Hoe U de Uitgaven van Uw Tijd…

Dit kan niet goed zijn voor mijn levensduur van de batterij.

Snel. Wat de app op uw telefoon heeft u de meeste tijd doorbrengen in elke dag? Niet, die is meer belangrijk of nuttig zijn, maar die men besteedt u het hoogste aantal minuten gebruikt? Nu, hoeveel tijd breng je door in de app wordt elke dag? Tien minuten? Een uur? Vier uur? Je zou kunnen raden welke app je het meest gebruikt, maar weten hoe lang gebruik je het kan veel moeilijker te achterhalen.

Digitale Welzijn helpt met dit probleem met een eenvoudige circulaire grafiek laat zien welke apps je het meest gebruikt, en hoe lang je hebt gebruikt uw telefoon de totale vandaag. Tik op een van de segmenten en je krijgt een grafiek die aangeeft hoeveel tijd u hebt gebruikt dat de app elke dag voor minstens de laatste paar weken. Indrukwekkend, Google had al mijn gegevens op mijn vorige gebruik voor de laatste twee weken ook al kreeg ik alleen nog maar de functie van een paar dagen geleden (vermoedelijk is dit gebruik van gegevens is gebonden aan de batterij stats). Je kunt ook gebruik uitgesplitst per uur, dus u kunt ter plaatse de tijden van de dag je de meeste kans om afgeleid te worden en beginnen met het stationair draaien.

Deze informatie geeft u een gevoel van waar je gewoontes zijn niet recht uit de poort. Als je niets anders doen met de nieuwe mogelijkheden, je kunt in ieder geval zien of je echt alleen met behulp van Instagram een paar minuten van de dag, of als je een probleem hebt. Het kan eye-opening om uit te vinden welke apps zijn echt toegang tot uw hele dag.

…Dan Google Helpt Filter Afleiding Van Binnen…

Dat is genoeg Instagram voor vandaag.

Nu dat u weet welke apps toegang tot het grootste deel van uw tijd, Google geeft je verschillende tools om het beteugelen van uw verslaving aan hen. De meest opvallende en meest barre—app-timers. Deze tool allots u een dagelijks budget van de tijd die u kunt besteden in een app. Zo kunt u, bijvoorbeeld, een timer instellen voor het beperken van uw Facebook tijd om niet meer dan een uur per dag. Als je via de app een melding zal u laten weten wanneer je te dicht bij de limiet.

Als je eenmaal voorbij die limiet, de dingen interessant. Het pictogram van de app op uw home-scherm wordt grijs weergegeven. Als u probeert om het te starten hoe dan ook, je krijgt een pop-up die zegt dat je hebt al je tijd in die app voor de dag. Het is een agressieve manier om stymie uw gewoonten, maar het is effectief. Alleen het zien van de grijze icoon is genoeg van een ‘nudge’ om te zeggen “Hey. Misschien kan je iets anders doen voor een tijdje?” Zeker, kunt u altijd ga dan naar instellingen en schakel de timer, maar het is gewoon vervelend genoeg om niet de moeite waard, tenzij je echt nodig hebt om een app te gebruiken.

Meer in het algemeen, Digitale Welzijn geeft u een unieke tools om het beteugelen van uw algemene gebruik. Android heeft een functie genaamd Nacht Licht dat verandert van uw beeldscherm licht blauw naar oranje om het minder zwaar in de nacht. Nu, Google gaat een stap verder met een functie genaamd de Wind naar Beneden. Hierdoor kunt u uw gehele telefoon te grijstinten op een vast tijdstip iedere nacht. U zult niet in staat om te kijken naar uw telefoon gebruiken zonder een voor de hand liggende en mild irriterend herinnering die u moet waarschijnlijk leg de telefoon neer. U kunt er ook voor kiezen om Niet Storen inschakelen tijdens uw ontspannen uren.

In de praktijk zijn deze twee tools is een bijzonder effectief. Ik heb de app instellen blokker te beperken mij niet meer dan 30-60 minuten per app dat is meestal een afleiding voor me (Instagram, Reddit, enz.), en tot nu toe heb ik aanvaard het blok als ik langs die termijn. Ik neem het als een aanwijzing om iets anders te doen. Ik kon krijgen, maar ik stel het blok voor mezelf, dus waarom niet gehoorzamen?

De totale grijstinten optie in de nacht is nog beter. In het algemeen is het een goed idee om gewoon te stoppen met het gebruik van uw telefoon in de nacht. Een oranje-getinte nacht licht functie is nuttig om vermindering van vermoeide ogen, maar dat maakt je nog niet wilt stoppen met het gebruik van uw telefoon. Grijstinten, aan de andere kant, is vervelend. Op een goede manier. Het is niet onmogelijk om je telefoon te gebruiken, het is gewoon onhandig. Dus je hebt voor de kiezen te zien van deze hele zelf-discipline regeling u zelf hebt ingesteld, of zet de telefoon neer. Het is een goed uitgebalanceerd incentive.

…En Uit Zonder

De pagina meldingen van soorten door uw meest recente meldingen, zodat u kunt het geluid van de een die alleen maar geïrriteerd.

Niet elke afleiding is veroorzaakt door uw eigen verveling. Meldingen kunnen vraag uw aandacht, terwijl u probeert los te koppelen. In de Digitale Welzijn-sectie vindt u ook tools voor het beheren van deze inbraak. Met name zijn deze functies niet lijken alsof ze nieuw in de dezelfde manier dat de app timers en grijstinten zijn. Het is gewoon gemakkelijker om toegang te krijgen tot ze allemaal op één plek.

Als je echt wilt om ervoor te zorgen dat niemand je kan afleiden, kunt u deze uitschakelen van de meldingen voor een hele app. Dit is waarschijnlijk het beste voor de spellen die je hebt geïnstalleerd die je lastig vallen om terug te komen en te spelen, maar het zal niet veel doen om te stoppen met uw baan van berichten u in het weekend. Niet Storen modus ook krijgt snel een link, zodat u een fijnere controle over wie bericht van je en wanneer.

Bovendien, als u hebt gebruikt-up van al uw beschikbare tijd op een bepaalde app (op basis van de timers die u ingesteld), worden alle meldingen van de app zal worden geblokkeerd. Dus, als je gebruik maakt van Instagram alle dag en de app wordt uitgeschakeld, wordt u niet een melding elke keer dat iemand graag uw berichten of u een bericht stuurt. U krijgt een gelukzalige vrede in plaats van een constante nag om de afleiding te gaan.

Uiteindelijk, deze nieuwe tools zal niet stoppen met iedereen die is gewijd aan het gebruik van hun afleidende apps. Maar dat is niet wie deze tools zijn voor. Ze zijn ontworpen om te helpen de mensen die weten dat ze een slechte gewoonte en u wilt om het te breken. De mensen die het gaan om een zelf opgelegde grenzen, maar gewoon een klein duwtje aan de stok met het.

Vanuit dat perspectief, Google bouwde een solide systeem. U kunt gebruik maken van time management tools om passief monitor uw probleem gebieden, kunt u apps blokkeren nadat je hebt gebruikt het veel, en je kunt zelfs je hele telefoon vervelend om in het donker dus je bent meer geneigd om deze omlaag te brengen. Als je een gewoontedier en gewoon wat hulp nodig het breken van die gewoonte, er is reden om vooruit te kijken naar deze nieuwe tools.