Google Digital Välbefinnande Omdöme: En Stark Knuff Mot Koppla

0
53

Kaffe är bra hela tiden, men låt oss vara verkligt här: ingen vill ner en rykande varm kopp joe när det närmar sig 107 grader utanför. För de gånger, en kopp kallt brygga gör susen.

Det Bästa Soundbars Till TV: n
av Michael Crider den 8: e augusti 2018

Tv-apparater blir tunnare och tunnare, men de grundläggande principerna för fysik inte. Vilket innebär att allt tunnare talare sade i Tv är typ skit. En add-on soundbaren är ett snabbt och enkelt sätt att råda bot på detta.

Google Digital Välbefinnande Omdöme: En Stark Knuff Mot Koppla
av Eric Ravenscraft den 8: e augusti 2018

Android Paj vill avsluta din smartphone missbruk, vilket är mer än lite ironiskt för en plattform för smartphones. Och ändå, Digital Välbefinnande kan faktiskt hjälpa till att bryta dina dåliga vanor.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Google Digital Välbefinnande Omdöme: En Stark Knuff Mot Koppla

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | augusti 8, 2018August 7, 2018

Gråskala-läget påminner dig om att det är sent och du behöver för att sätta ner telefonen.

Android Paj vill avsluta din smartphone missbruk, vilket är mer än lite ironiskt för en plattform för smartphones. Och ändå, Digital Välbefinnande kan faktiskt hjälpa till att bryta dina dåliga vanor.

Digital Välbefinnande är namnet på en svit av funktioner som Google är att lägga till Android-Paj som spårar vad du spenderar din tid på, hur många meddelanden du får varje dag, och ger dig verktyg för att hjälpa till att skära ner på tomgång användning. Till skillnad från andra app-baserade distraktion-fighting-verktyg, detta är inbyggd direkt i Android, och kan hittas i en avdelning i appen Inställningar. Andra verktyg för att misslyckas eftersom de antingen är för lätt att kringgå, eller de är alltför mild och du kan ignorera dem. Google har lyckats att hitta rätt balans.

Först måste Du Ta Reda på Hur Du Spenderar Din Tid…

Detta kan inte vara bra för min batteritid.

Snabbt. Vad som app på telefonen gör du tillbringa mest tid i varje dag? Inte som man är mer viktigt eller användbart, men vilken vill du tillbringa högsta antal minuter med? Nu, hur mycket tid spenderar du i denna app varje dag? Tio minuter? En timme? Fyra timmar? Du kanske kan gissa vilken app du använder mest, men att veta hur länge du använder det kan vara mycket svårare att räkna ut.

Digital Välbefinnande hjälper till med detta problem med en enkel runda diagram som visar vilka appar du använder mest och hur länge du har använt din telefon övergripande idag. Tryck på en av brödskivorna och du kommer att få ett diagram som visar hur mycket tid du har använt appen varje dag under minst de senaste två veckorna. Imponerande, Google redan hade information om mina tidigare användning för de senaste två veckorna trots att jag fick bara har ett par dagar sedan (förmodligen för denna användning, data var knuten till batteri statistik innan). Du kan också se din förbrukning uppdelat per timme, så att du kan upptäcka de tider på dagen du är mest sannolikt att bli distraherad och börja på tomgång.

Denna information ger dig en känsla av var dina vanor är inte direkt ur porten. Om du inte gör någonting annat med nya funktioner, kan du åtminstone se om du verkligen att du endast använder Instagram för några minuter i dag, eller om du har ett problem. Det kan vara ögonöppnande för att ta reda på vilka appar som verkligen tar upp hela din dag.

…Då Google Hjälper Dig Att Filtrera Distraktioner Från…

Det är nog Instagram för idag.

Nu när du vet vad appar som tar upp mest av din tid, Google ger dig flera verktyg för att stävja missbruket till dem. Det mest anmärkningsvärda—och hårdaste—app timers. Detta verktyg tilldelar du en daglig budget och tid kan du spendera i en app. Så, du kan till exempel ställa in en timer för att begränsa ditt Facebook dags att ingen mer än en timme per dag. Om du använder appen, en anmälan kommer att låta dig veta när du får nära till gränsen.

När du passerar den gränsen, det blir intressant. På appens ikon på din hemskärm kommer att vara nedtonat. Om du försöker starta det i alla fall, du kommer att få en popup-ruta som säger att du har använt upp all din tid i appen för dagen. Det är ett aggressivt sätt att hämmas dina vanor, men det är effektivt. Enbart ser den grå ikonen är nog en knuff för att säga “Hej. Kanske du kan göra något annat en stund?” Visst, du kan alltid gå in på inställningar och inaktivera timer, men det är bara irriterande nog för att inte vara värt det om du inte verkligen behöver använda en app.

Mer allmänt, Digital Välfärd ger dig unika verktyg för att minska din totala användningen. Android har en funktion som kallas Natt Ljus som ändrar bildskärmens ljus från blått till orange för att göra det mindre hårda på natten. Nu har Google är att gå ett steg längre med en funktion som kallas varva Ner. Detta låter dig ställa in din hela telefonen till gråskala på en bestämd tid varje natt. Du kommer inte att kunna titta på din telefon, utan en tydlig och lätt irriterande påminnelse om att du bör nog sätta ner telefonen. Du kan även välja att aktivera Stör Ej under din varva Ner timmar.

I praktiken är dessa två verktyg är oerhört effektiva. Jag har satt app-blockerare för att begränsa mig för att inte mer än 30-60 minuter per app som brukar vara en distraktion för mig (Instagram, Reddit, etc.), och så långt jag har accepterat blocket när jag passerar denna tid. Jag bara ta det som en uppmaning att göra något annat. Jag kunde komma runt det, men jag satt blocket för mig själv, så varför inte lyda den?

Den totala gråskala alternativ på natten är ännu mer användbar. I allmänhet är det en bra idé att bara sluta använda telefonen på natten. En orange-färgad night light funktionen är användbar för att minska trötthet i ögonen, men det gör inte du vill sluta använda din telefon. Gråskala-läget, å andra sidan, är irriterande. På ett bra sätt. Det är inte omöjligt att använda telefonen, det är bara obekvämt. Så du måste antingen välja att överge hela självdisciplin schema du satt upp för dig själv, eller sätta ner telefonen. Det är ett väl avvägt incitamentsprogram.

…Och Från Utan Att

Sidan meddelanden möjliga av dina senaste meddelanden så att du kan stänga av ljudet på en som bara irriterar dig.

Inte varje distraktion är på grund av er egen tristess. Anmälningar kan kräva din uppmärksamhet samtidigt som du försöker att koppla bort. I den Digitala Välbefinnande avsnitt hittar du också verktyg för att hantera dessa intrång. Bland annat dessa funktioner verkar inte som att de är nya på samma sätt som app timers och gråskala-läget är. Det är bara lättare att få tillgång till dem alla på ett ställe.

Om du verkligen vill se till att ingen kan distrahera dig, kan du inaktivera meddelanden för hela programmet. Detta är förmodligen den bästa för de spel som du har installerat att tjata på dig att komma tillbaka och spela, men det är inte kommer att göra mycket för att stoppa ditt jobb från meddelanden du på helgen. Stör Ej-läge att den även får en snabb länk, så att du bättre kontroll över vem som kan skicka meddelanden, och när.

Dessutom, när du har använt upp all din lediga tid på en specifik app (baserat på en timer du ställa in), alla notifieringar från appen kommer att blockeras. Så, om du har använt Instagram hela dagen och app blir inaktiverad kommer du inte att få ett meddelande varje gång någon tycker om dina inlägg eller skickar ett meddelande. Du kommer att få lycksalig frid i stället för en konstant tjatar att hålla distraktion kommer.

I slutändan kommer dessa nya verktyg kommer inte att stoppa någon som är dedikerade till att använda deras störande apps. Men det är inte som dessa verktyg är till för. De är utformade för att hjälpa människor som vet att de har en dålig vana och vill bryta den. De personer som kommer att ställa en självpåtagen gränsen, men behöver bara en liten knuff för att hålla på med det.

Från det perspektivet, Google byggt upp ett stabilt system. Du kan använda time management-verktyg för att passivt följa dina problem områden, kan du blockera appar efter att du har använt det för mycket, och du kan även göra din hela telefonen är irriterande att använda på natten så du är mer benägna att lägga ner det. Om du är en varelse av gammal vana och behöver bara lite hjälp att bryta den vanan, det finns anledning att se fram emot dessa nya verktyg.