Den Bästa Kalla Brygden Kaffebryggare

0
93

Kaffe är bra hela tiden, men låt oss vara verkligt här: ingen vill ner en rykande varm kopp joe när det närmar sig 107 grader utanför. För de gånger, en kopp kallt brygga gör susen.

Det Bästa Soundbars Till TV: n
av Michael Crider den 8: e augusti 2018

Tv-apparater blir tunnare och tunnare, men de grundläggande principerna för fysik inte. Vilket innebär att allt tunnare talare sade i Tv är typ skit. En add-on soundbaren är ett snabbt och enkelt sätt att råda bot på detta.

Google Digital Välbefinnande Omdöme: En Stark Knuff Mot Koppla
av Eric Ravenscraft den 8: e augusti 2018

Android Paj vill avsluta din smartphone missbruk, vilket är mer än lite ironiskt för en plattform för smartphones. Och ändå, Digital Välbefinnande kan faktiskt hjälpa till att bryta dina dåliga vanor.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Kalla Brygden Kaffebryggare

Cameron Summerson | @summerson | augusti 8, 2018August 6, 2018

Kaffe är bra hela tiden, men låt oss vara verkligt här: ingen vill ner en rykande varm kopp joe när det närmar sig 107 grader utanför. För de gånger, en kopp kallt brygga gör susen.

Det är naturligtvis också iskaffe—vilket inte är samma sak. I själva verket är dessa två är allmänt förvirrad eftersom, tja, de är både kallt. Och det finns ingen anledning att du inte kan lägga is i kalla brygga kaffe—i själva verket, det är något som uppmuntras. Så, vad är skillnaden? Iskaffe är i allmänhet bryggt varm, då den kyls av med is. Det är inte riktigt att brygga en vanlig kastrull med hett kaffe och hälla det över isen, mind you—iskaffe är i allmänhet bryggt långsamt över isen.

Kalla brygden, däremot, är bryggt kallt och aldrig uppvärmd under processen. Det är därför det tar 12 timmar (eller mer) för att brygga en kruka—eller ens en kopp—kallt brygga kaffe. De skäl som har placerats direkt i vattnet, där de branta för uppemot en halv dag—ungefär som solen te, men utan solen. Denna naturligt extrakt kaffets rika smak och samtidigt minska syra. Varma drycker extrahera smak mycket snabbt, vilket leder till en bitter, surare cup.

Så om du letar efter en renare, mildare, mer uppfriskande kopp kaffe, kalla brygden är en bra väg att gå. Här är några av de bästa kallt brygga kaffe som du kan köpa för att få du startade.

Den Bästa Övergripande: OXO Good Grips ($50)

Om du har provat att kalla brygga kaffe i det förflutna och känner att du är redo att gå all-in med bäst kall brewer du kan få, det OXO Good Grips är något för dig. $50, det är lite brantare än några av de andra alternativen på den här listan, men hey—du vill ha det bästa du har att betala lite för det.

Den OXO fungerar på samma sätt som andra kalla bryggerier, men dess unika design gör det enkelt att brygga och rengöring. Vad gör OXO olika är “Rainmaker” topp, som även distribuerar vatten-lite-av-liten på toppen av det nymalda kaffe, grundligt beläggning allt för en bättre smak brygga.

När bryggningen är klar, en bekväm nivå släpper allt vatten till karaff nedan. Skälen kan då lätt att bli dumpad från bryggning behållare. Det är en smart design.

Bra Grepp brygger 32 gram (1 liter) på en gång.

Köp på Amazon

Det Bästa på en Budget: Hario Mizudashi Kalla Brygden ($16)

Om du inte är så säker på detta hela “kalla brygden” sak och vill ge det en go utan att begå en hel del av kontanter till strävan, $16 Hario Mizudashi Kalla Brygden är ett fantastiskt litet kit för att komma igång.

Till skillnad från den OXO Good Grips, denna modell är en hel del mer som en diffusor—kaffesump är placerade i återanvändningsbara filter, då hamnar direkt i vattnet. Efter rätt brant tid är avslutad, bryggning korg/filtret är borttaget och kaffet är kvar i den här kannan var det var bryggt. Det är ett rent, enkelt system.

Gillar Bra Grepp, Mizudashi brygger cirka en liter kaffe på en gång, även om den totala fotavtryck är lite mindre med den här bryggaren, vilket gör det till ett bra val för mindre kök.

Köp på Amazon

Den Bästa Bärbara Brewer: Asobu Coldbrew ($40)

Om du vill ha en kall bryggaren som är lika hemma på vägen som det är på köksbänken, den Asobu Coldbrew är ett utmärkt val. Detta bryggeri som fungerar på ett mycket liknande sätt som OXO Bra Grepp i att den eller stupar i en container och det är lätt överföras till en bifogad karaff.

Skillnaden är att karaff är isolerad och har ett lufttätt lock för enkel transport. När brygden är klar och kaffet är släppt i karaff, kan du enkelt kasta locket på det och ta det hela med dig. Det kommer att hålla din brygga kallt i upp till 24 timmar (eller hot för 12, om det är din grej).

Den Coldbrew gör 40 gram kaffe och kommer isär för enkel rengöring.

Köp på Amazon

Det Bästa för Stora Partier: County Line Kök Kalla Brygden Kaffebryggare ($27)

Alla bryggerier på den här listan att göra en respektabel mängd kaffe—ca 32 gram eller så—men ibland kommer inte att klippa det. Om den tiden kommer, vill du kalla bryggare vid länsgränsen Kök, vilket kan göra dubbelt så mycket av de andra på denna lista i två kvarteret bryggaren. Det är en hel del kaffe.

Detta kit innehåller en tunga, fina nät återanvändbara stål filter, en massiv två liter mason jar, och ett användbart vänd locket locket. Det är en äldre version av bryggaren finns som inte innehåller detta lock, men för samma pris, är det en no brainer att åka med den nyare modellen—det kommer att göra att hälla din brygga en hel del enklare.

Det fungerar på samma sätt som Hario bryggeri i att kaffesump är genomsyrad av den brygga solade sig direkt i vattnet, sedan tas bort när det är klart. Detta gör också för enkel rengöring. Bollen mason jar är också en mycket trevlig touch—det ger bryggaren en old school-känsla. Dessa burkar är också extremt robust, så det bör en livstid.

Köp på Amazon

Image Credit: P-fotography/Shutterstock.kom