De Beste Soundbars Voor Uw TV

0
76

Koffie is geweldig, maar laten we echte hier: niemand wil naar een gloeiend hete kop joe bij het naderen van 107 graden buiten. Voor die tijd, een beker koud brew doet de truc.

De Beste Soundbars Voor Uw TV
door Michael Crider op 8 augustus 2018

Televisies worden steeds dunner en dunner, maar de basis beginselen van de natuurkunde niet. Dat betekent dat het steeds dunner luidsprekers in deze televisietoestellen soort onzin. Een add-on soundbar is een snelle en gemakkelijke manier om dit te verhelpen.

Google Digitale Welzijn Review: Een Krachtig Duwtje In De Richting Van Het Loskoppelen Van
door Eric Ravenscraft op 8 augustus 2018

Android Taart wil een einde maken aan uw smartphone verslaving, dat is meer dan een beetje ironisch voor een smartphone platform. En toch, Digitale Welzijn daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het doorbreken van uw slechte gewoontes.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Soundbars Voor Uw TV

Michael Crider | @MichaelCrider | augustus 8, 2018August 6, 2018

Televisies worden steeds dunner en dunner, maar de basis beginselen van de natuurkunde niet. Dat betekent dat het steeds dunner luidsprekers in deze televisietoestellen soort onzin. Een add-on soundbar is een snelle en gemakkelijke manier om dit te verhelpen.

Soundbars zijn niet een effectieve vervanging voor een volledige surround sound speaker array met de bijbehorende ontvanger, maar ook de goedkoopste die beter klinken dan de slap luidsprekers in uw TV, vooral als het is voorzien van een aparte subwoofer. En met televisie en een entertainment centers nu meer dan ooit een middelpunt van sommige woonkamer decor, dat beetje extra strakke vormgeving kan worden belangrijker dan pure watt of surround-functies. Sommige van de meer geavanceerde ontwerpen is geschikt voor zowel een draadloze verbinding te subwoofers en optioneel een satelliet-surround-luidsprekers, waardoor je het beste van beide werelden.

We hebben een selectie van de beste modellen op de markt voor een eenvoudige TV-geluid te upgraden, het beste voor degenen die op een begroting, het beste is voor gebruikers die willen een all-in-one surround sound optie het beste is voor de stijl-bewuste, en het beste voor degenen die willen de meest gestroomlijnde-op zoek sound bar die ze kunnen krijgen.

De Beste Algemene Soundbar: Yamaha YAS-207BL ($300)

Je zou niet denken dat dit Yamaha bar aan het hoofd van de verpakking die gebaseerd is op zijn bescheiden uiterlijk, maar fantastisch geluid, een vaste collectie van functies, en een redelijke prijs maken het gemakkelijk halen in een zeer grote selectie. Zes woofer en tweeter drivers bieden kamervullend 100 watt aan geluid met een extra 100 watt op de draadloze subwoofer. De 4K-HDMI-in en-out betekent dat uw TV kunt gebruik maken van de ARC standaard voor eenvoudige controle. Bluetooth, aux-in, en optische worden ook ondersteund, evenals Dolby ‘ s DTS Virtuele:X surround-standaard (met een firmware upgrade). De laatste is waarschijnlijk niet de moeite waard zorgen te maken over stereo luidsprekers—zie onze surround kies hieronder voor iets beter, maar dit model packs een ongelooflijke bedrag van de waarde van drie honderd dollar.

Kopen op Amazon

De Beste Budget Soundbar: Vizio SB3821-C6 ($150)

Bij slechts de helft van de prijs van de Yamaha model hierboven, deze kleinere Vizio weet te proppen in de meeste van de belangrijkste eigenschappen. Die is voorzien van een draadloze subwoofer en HDMI ARC—ondersteuning-geen van beide is een gegeven in deze prijsklasse. De 2.1 speaker array is waarschijnlijk niet genoeg om te rammelen de ramen in een grote kamer, maar als een budget-bewuste-upgrade voor uw TV het is meer dan bruikbaar. Bluetooth en optische verbindingen zijn ook opgenomen, samen met een ouderwetse RCA aux-ingangen voor minder geavanceerde opstellingen. De bar heeft een IR-afstandsbediening, maar geen tv, dus het is misschien een beetje lastig te beheren functies, zoals Dolby ‘ s DTS TrueVolume voor het geruststellen irritante reclame.

Kopen op Amazon

De Beste Virtual Surround Soundbar: Sony HT-ST5000 ($1500)

Surround sound van een naar voren gerichte soundbar is eigenlijk een verkeerde benaming—het is slechts “virtueel” surround, omdat het probeert om terug te stuiteren van geluid uit van de oppervlakken van de kamer te gek je oren in het denken heb je meerdere luidsprekers. Maar de Sony HT-ST5000 is een beter dan de meeste ontwerpen, omdat het maakt gebruik van top-firing luidsprekers te stuiteren dat Dolby Atmos geluid uit het plafond. Dat is een veel meer betrouwbare methode dan een side-firing luidsprekers, aangezien de geometrie van uw woonkamer misschien niet een ideale parallellogram. Want dit is ook één van Sony ‘s meest high-end modellen, voorzien van tal van andere functies, ook: 800 watt bot-schudden macht uit negen verschillende stuurprogramma’ s en de draadloze subwoofer, drie verschillende HDMI-ingangen (alle ondersteuning 4K HDR, een ondersteunende ARC), de standaard Bluetooth en aux-aansluitingen, W-Fi voor Chromecast en Spotify Sluit functionaliteit, en zelfs bedrade aansluitingen voor Ethernet en USB. Let op: dit is een monster bar van bijna vier meter lang; als je niet minimaal een 55-inch TV om mee te gaan met het, zult u het doen het iets van een slechte dienst.

Kopen op Amazon

Beste Stijlvolle Sound Bar: de Samsung HW-MS6500 ($450)

Als uw inrichting vraagt om een sound bar dat past in plaats van opvalt, deze Samsung aanbieding zal verplichten. Naast de subtiele curve, de bar is ontworpen met zowel een single-spot wand monteren of een piggyback houder voor de TV al op uw muur geen nieuwe hardware nodig. De all-in-one esthetische allemaal uitoefent, niet minder dan negen drivers met ingebouwde distortion control in het pakket, waardoor het onderhouden zonder een subwoofer. Ze zijn gekleed in een 2.1 lay-out, maar als je wilt toevoegen op de mogelijkheden, de bar is compatibel met de Samsung wireless surround speaker standaard. Het kan verbinding maken met Wi-Fi of Bluetooth (met inbegrip van een speciale draadloze verbinding voor sommige Samsung-Tv ‘ s). De gebruikelijke toeters en bellen zijn langs voor de rit, inclusief HDMI-ARC en eenvoudiger verbindingen.

Nu Kopen

Beste Smart Soundbar: Sonos-Straal ($400)

Degenen die reeds hebben geïnvesteerd in multi-room smart luidsprekers met geïntegreerde digitale assistenten zal waarschijnlijk willen hun soundbar om mee te spelen. Sonos weet een ding of twee over de aangesloten audio, en de Balk weet nog meer, dankzij de geïntegreerde ondersteuning voor Amazon Alexa en Apple AirPlay met Google Assistent Siri-ondersteuning komen in een toekomstige update. De geïntegreerde microfoon betekent dat u kunt spreken rechtstreeks naar de bar en krijg je de assistent van je keuze te beantwoorden. Wi-Fi-verbindingen tot stand met andere Sonos-speakers kunnen functioneren in de standaard mode of als een surround sound opstelling. Afgezien van de ARC HDMI-poort, optische-en Ethernet-aansluitingen zijn verstopt over de hele rug. En als een mooie bonus, het wordt geleverd in zwart of wit.

Kopen op Amazon